ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دستور اصلاح صفحه کلید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان
فکر کنم یه جایی دستوری دیده بودم که میشد دستور خواندن صفحه کلید ماتریسیو اصلاح کرد. مثلا اگه سطر اول و ستون اول که در حالت معمولی عدد صفرو تشخیص میده، به جاش عدد مثلاً 4 رو بخونه. شما دوستان هم همچی چیزی دیدین؟
سلام
من که به چنین چیزی بر نخوردم تا حالا
ولی اگر برنامه خواندن صفحه کلید ماتریسی درست و اصولی باشد چه نیازی به اصلاح است.
من خودم همیشه صفحه کلید ماتریسی را از طریق اینتراپت (وقفه) میخوانم که میکرو را معطل نکنم.
سلام
نقل قول: همیشه صفحه کلید ماتریسی را از طریق اینتراپت (وقفه) میخوانم که میکرو را معطل نکنم.

میشه یه مثال بزنی؟ که منم یاد بگیرم؟
(۱۴-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۴۰:۲۹)hadii نوشته است: [ -> ]میشه یه مثال بزنی؟ که منم یاد بگیرم؟

مثلا" یک نمونه مدار زیر است

مختصری توضیات درباره این مدار.
مقاومت های پول آپ داخلی پایه های PA0 الی PA3 فعال است.
حالت پیش فرض پایه های PA4 الی PA7 صفر است.
در نتیجه با فشار هر کلید سطح ولتاژ یکی از ستونها از یک به صفر منطقی تغییر میکند و همچنین همزمان از طریق یکی از دیود ها تولید وقفه خارجی میکند....
پس لازم نیست دائم ستونها و سطر ها چک شوند ، کافیست هر زمان وقفه ای تولید شد سطر و ستون مربوطه را بخوانیم ...
البته روش های دیگر و بهتری هم وجود دارد ولی این روش بالا ازرانتر از همه است.

(۱۴-خرداد-۱۳۸۸, ۲۰:۴۰:۲۹)naatamam نوشته است: [ -> ]اگر برنامه خواندن صفحه کلید ماتریسی درست و اصولی باشد چه نیازی به اصلاح است.

میدونین مشکل چیه؟ کلی فیبر چاپ کردم. همه بردارو هم مونتاژ کردم رسیدم که به کیپد دیدم پیناش با کابل فلت به برد اصلی نمیخوره. حالا اگه نتونم مشکلو بصورت نرم افزاری حلش کنم ...
(۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۴۰:۴۲)ilgar نوشته است: [ -> ]دیدم پیناش با کابل فلت به برد اصلی نمیخوره. حالا اگه نتونم مشکلو بصورت نرم افزاری حلش کنم ...

کمی بیشتر توضیح بده .
شماتیک و ترتیب شماره پینها را اینجا بزار ، شاید توانستم کمکت کنم.
خوب بهتره اینطوری کنی :

یه تابع برای خوندن صفحه کلید بذاری و با جدول برگشتی درستشون کنی .

کد php:
Scankey1:

Kb Getkbd()
   If 
Kb 16 Then Return

Kb Lookup(kb Lookupscankey1)
Return
Lookupscankey1:
Data 1 20 16 16 16 16 21 
(۱۵-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۴۰:۴۲)naatamam نوشته است: [ -> ]کمی بیشتر توضیح بده

هیچی دیگه پایه های آی سی که سطرا و ستونا رو مشخص میکنن، به معادلشون (سطرا و ستونای کیپد) وصل نمیشن و اتصال جابجا برقرار میشه...... که خوشبختانه به کمک علی آقا حل شد

علی جان واقعاً ممنونم . عجب الگوریتمی بود که به فکرم نمی رسید.