سلام دوستان من با atmega 8 از روی mmc فایل wav میخونم و با pwm پخشش میکنم ولی یه مشکلی دارم هر جوری pwm تقویت میمنم با lm386 یا ترانزیستور صدا از کیفیت میفته و بریده بریده میشه به نظر شما مشکل کجاس؟
می شه نقشه ای که اجرا می کنی بذاری .
شاید خازن نذاشتی .
و یا احتمالا خروجی میکرو اونقدر زیاده که تقویت کننده رو به اشباع می بره !!! ( یه ولوم بذار )
شاید بهتر باشه یه فیلتر پایین گذر قبلش بذاری . ( فرکانس قطع 10 کیلو فرضا )
علی جان میشه بگی چجوری این فیلترو بسازم ؟
این مدار که تقویت کننده نیست؟ هست؟
فیدبکش کجاست؟ اینطوری چجوری خروجی از ورودی پیروی میکنه؟
اگه خواستین فیدبک هم بذارین، پایه های + و - آپ امپو باید برعکس استفاده بکنین. یعنی پایه مثبت آپ امپ باید بشه زمین چون اینطوری که بستین فیدبک مثبت میشه هم ممکنه الکی نوسان کنه (فرکانس عوض بشه و اطلاعات صوتی از دست بره) و یا اینکه ممکنه آپ امپو به اشباع ببره.
مشکل همون فیلتر پایین گذر هست در واقع عکس این چیزی که داری یعنی یه مقاومت سری و با یه خازن زمین از بین خازن و مقاومت هم باید خروجی رو بگیری ولوم روهم باید عکس قرار بدی یعنی اولی زمین وسطی به lm386 و آخری به پایه بین مقاومت و خازن برای اینکه مقاومت از دید فیلتر تغییر نکنه
سلام دوستان فکر کنم ایراد از برنامس من دوتا برنامه زیرو میزارم اگه از دوستا محبت ککنند و یه نگاهی بهشون بندازن ممنون میشم برنامه اولی دست نخورده و خوب کار میکنه ولی تو برنامه دومی که دستکار کردم و تغیرش دادم مشکل صدا پیش امده ممنون میشم راهنمای کنید صدا الان یکم بی کیفیت شده
علت بریده بریده شدن صدا اینه که زمانی که داری فایلو از کارت حافظه می خونی صدا برای پخش نداری از یک تایمر برای پخش صدا استفاده کن و در روال سریز آن نمونه صدا را روی پی دابلیو ام بگذار
دست شما درد نکنه ممنون یه سوالی داشتم اول حافظه mmc از کجا شروع میشه یعنی چه عددی و وقتی رو mmc با pc یه فایل میریزیم از چه گادرسی مینویسه اونو ؟
سلام
آدرس اولین فایل بسته به اندازه ام ام سی متفاوت است .ساده ترین راه برای پیدا کردن اولین فایل صدا به شرح زیر است
1)کارت را فرمت کنید
2)یک فایل صدا روی آن کپی کنید
3)در یک حلقه سکتور به سکتور بخوانید و تعداد سکتور ها رابشمارید
4)اگر 4 بایت اول سکتور برابر با RIFF شروع شد آنجا شروع فایل است