ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه راهنمايي واسه نوشتن ويروس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه وی بی کارا و ویروس نویسای عزیز.

کسی راهی سراغ نداره که بشه با اون کاری کرد که وقتی ویروسمون روی کامپیوتر طرف اجرا شد دیگه اصلا پاک نشه
منظورم اینه که اگه طرف ویندوز عوض کرد بازم ویروس رو ویندوز جدیدش باز بشه
یا اینکه بشه کاری کرد که طرف نتونه ویندوزش عوض کنه ( نمیدونم مثلا یه بلایی سر فایل سیستمش اورد که وقتی میخواد ویندوز عوض کنه نتونه)

امیدوارم کسی چیزی به فکرش برسه و به من کمک کنه
سلام
بيخيال بابا
فك كنم بايد تو قسمت بوت هارد ويروست رو كپي كني ديگه نميدونم ميشه يا نه!؟
ويروس پارتيشن تيبل ميخوايي؟ با وي بي نميشه .ولي با اسمبلي چرا.اگه اهل اسمبلي هم هستي بيا اينم يه نمونه .
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...cle&sid=59
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...cle&sid=69
اين برنامه تو پارتيشن تيبل ميشينه و عين ويروس عمل ميكنه (بجز بخش كپي كردن خودش توي فلاپي)
اول بزرگترين راهنمايي كه مي نتونم بكنم اينه كه ننويسي :twisted:
ولي اينم يادت باشه اگه مي شد مي نوشتن :wink:
هر ويروسي رو مي شه نوشت كه مثلا توي ويندوز عمل كنه از بوت سكتور عمل كنه يا ... ولي به همين طريق هم ميشه پاكش كرد مثلا اگه تو بوت سكتور بشينه با يه فرمت يا با نصب يه سيستم عاملي كه خودش بوت سكتور رو دستكاري مي كنه مثل Xp پاك ميشه
اگه به خواي از بوت سكتور هم بري پايين تر ميشه بري تو بايس بنويسي (نمي دونم چرا چنين ويروسي نداريم ولي تا اونجا كه من مي دونم امكان پذيره) ولي فكر كنم بايد يه هفت هشت تا كامپيوتر بخري كه اگه سوخت كارت لنگ نمونه Biggrin Biggrin Biggrin
بابا من حالا حالا ها با اين كامژيوترم كار دارم 8O
يه راه بهتر كسي سراغ نداره ؟
يكي ميگفت ميشه با فایل های folder.htt و desktop.ini یه کاری کرد که وقتی میریم تو فلدری که محتوی این دوتا هست یه فایل اجرایی خود به خود اجرا بشه
کسی درباره این موضوع اطلاعی داره ؟
یا مثلا ویروس جیفو که فایل های اجرایی رو آلوده میکنه و طرف نمیفهمه رو کامپیوترش چه خبره !

این مورده دومی که گفتم رو خودم بلدم ولی دو تا مشکل دارم . یکی اینکه که واسه همه تیپ آدمی جواب نمیده ( خیلی ها برنامه رو هاردشون سیو نمیکنن) و دوم اینه که بلد نیستم چه جوری دوتا فایل بایند شده رو دوباره از هم جدا کنم (البته وقتی ویروس رو به بعضی از برنامه ها الحاق میکنم برنامه هه قاط میزنه)

با این حال اگه کسی نظری تو این دو مورد و یا هر مورد دیگه ای داره من و بقیه ویروس نو.یسا خیلی خوشحال میشیم !
ميتوني ويروسي بنويسي كه فايلهاي اجراپي رو الوده كنه. كه هر وقت اون فايل اجرا بشه ويروس هم اجرا بشه.
اينو كه خودم گفتم كه :)
يه راهي بهتر و كارامد تر ميخوام
اين كاري كه شما ميگيرو من يه جورايي قبلا انجام دادم البته يه مشكل داره اونم اينه كه در صورتي كه قرباني تمام درايواشو فرمت كنه ديگه اون اجرا نميشه اما اگه مثلا فقط c يا d رو فرمت كنه اين ويروس خيلي راحت اجرا ميشه روش كارم اينطوره كه تو برنامت يه قسمتي بزار كه يه اتوران برا هر درايوي بسازه و خودشو و اتو رانو اونجو كپي كنه بعد هر وقت كسي وارد درايو بشه اون اجرت ميشه راستي يادت باشه كه بايد بزني وقتي كه برنامت اجرا شد اونجايي كع برنامه هست هم باز كنه يعني مثلا يارو نياد رو d دوبار كليك كنه بعد d باز نشه راستي فايلا رم hiden كن كه تابلو نشه
سلام
اتفاقا من همين كارو با همه چيزايي كه گفتي كردم ولي اين تو ويندوز ايكس ژس اجرا نميشه
عزيز اگه مي خاي وقتي ويندوز عوض ميكنه نپره بريزش تو آخرين پارتيشن كاربر در صدش بيشتره