گول این تبدیل ها رو نخورید
من هم یه مدتی تو کف این تبدیل ها بودم که چه جوری کار می کنن آخه ۲ تا پروتکل عجیب رو به هم تبدیل می کنن ولی در واقع این جوری نیست خود موس یا کیبرد هر ۲تا پروتل رو داره فقط به کانکتور عوض می شه و موس می فهمه که باید از کدوم پروتکل استفاده کنه
این نا یه جند تیکه سیم بیشتر توش نیست
نقل قول: سلام بله وجود داره ، این تیدیل برای تبدیل موس PS2 به USB به کار میره و روی اغلب موس ها وجود داره .
همچین چیزی رو موسها نیست. اینی که شما میگی رو موس ها هست برعکسشه.
من برای لپ تاپم دنبال همچین چیزی میگشتم اما نبود. در اخر یه تبدیل گیرم اومد که یه سر usb بودو یه سر دیگه دو خروجی داشت، یکی مال موس و یکی هم مال کیبرد. اینم بگم که درایور هم داشت، که باید نصب می کردی. اینم بگم که جنسش خیلی آشغال بود، زود سوخت.
عکسش را هم با موبایلم گرفتم و اینجا گذاشتم.
پس نتیجه این شد که یه دونه کیبرد یو اس بی رو میشه با همون پروتکل ps2 به میکرو وصل کرد
???????????????????
(۲۱-خرداد-۱۳۸۸, ۱۶:۴۲:۲۲)ha_60 نوشته است: [ -> ]گول این تبدیل ها رو نخورید
من هم یه مدتی تو کف این تبدیل ها بودم که چه جوری کار می کنن آخه ۲ تا پروتکل عجیب رو به هم تبدیل می کنن ولی در واقع این جوری نیست خود موس یا کیبرد هر ۲تا پروتل رو داره فقط به کانکتور عوض می شه و موس می فهمه که باید از کدوم پروتکل استفاده کنه
این نا یه جند تیکه سیم بیشتر توش نیست
والا اینکه تو خود تبدیل پروتکل ها عوض میشن یا تو خود کیبرد رو نمیدونم ، ولی من همین الان از این تبدیل برای کامپیوتر استفاده میکنم و مشکلی هم نداره. در ضمن کلیه مشخصات ps2 رو هم داره(انگار کیبرد اساسا ps2 هست!) ، مثلا وقتی که کامپیوتر روشنه اگه کیبرد رو وصل کنم ، کار نمیکنه و باید ریست بشه! و همچین درایور نمیخواد.
در ضمن این تبدیل ، اورجینال کبیرد نبود . این تبدیل(با توجه به رنگ سبز نه بنفش) تو جعبه موسم بود ولی به همه کیبرد هایی که تا حالا زدم خورد. که همین مطلب ، احتمال اینکه تو خود کیبرد پروتکل عوض میشه رو کم میکنه . چون اگه قرار باشه کیبرد این ویژگی رو داشته باشه یه مقدار هزینه اضافی(هرچقدر اندک) داره و اولا تو همه کیبرد ها این کاررو نمیکردن و ثانیا تو خود کیبرد این تبدیل(چند تیکه سیم!) رو میزاشتن تا از حداکثر امکانات کیبرد استفاده بشه!
من خودم با این تبدیل کیبرد رو به میکرو وصل نکردم( چون قبلا یه کیبرد قدیمی رو برای این کار استفاده کردم) ولی همونطور که گفتم استفاده از این تبدیل مثل استفاده از کیبرد ps2 هست . بنابراین فکر میکنم کار کنه.
امتحانش کاری نداره می شه یکیش رو باز کرد داخلش رو دید
من فکر کنم با مولتی متر چک کردم یعنی یه سری از پایه ها اتصال کوتاه هستند و یه سری اتصال باز اگه مداری داخلش باشه اینجوری نمی شه بعضی از پایه ها باید حالتی بین این ۲ تا داشته باشن
چی شد ؟ از این تبدیلا گیر نیاوردی تا امتحان کنی؟
سلام
بعضی از تبدیل ها هستند که دو تا پورت رو به یک پورت تبدیل میکنن و اونا نمونه های هستند که دوستمون mahdi20 گفتند (تبدیل های وجود دارن که چهار تا پورت usb رو به یک پورت تبدیل میکنن ) پورت های ورودی ، موس و کیبرد میباشد و خروجی فقط یک usb هست
تبدیل های معمولی فقط سوکت ps2 رو به usb تبدیل میکنن و من امتحان کردم و پایه ها اتصال کوتاه هستند .
در نمونه اول دو دستگاه متصل شده به usb مدام تغییر وضعیت میدن ، مثلا در یک مدت زمانی مشخص که توسط نرم افزار مخصوص (درایو ) مشخص میشه ، کیبرد به پورت متصل هست و در یک زمان دیگه موس
من دلم نمیومد تبدیلمو کالبد شکافی کنم ولی بالاخره این کار رو کردم !
توش فقط سیم بود ! و از اونجایی که این چند تیکه پلاستیک پاره پاره شده ، قابلیت استفاده نداره (!) بقیه دوستان امتحان کنن ببینن کار میکنه یا نه چون با کامپیوتر که هیچ مشکلی نداشت(!) .