ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار با متن ها و جستجو در آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من چند بار سوالم رو پرسیدم ولی خدا را شکر هیچ کس پیدا نشد جواب بده!!!!!!!!!
من از مدیر و یا ناظم این تاپیک می خوام بپرسم اگه جواب برای سوال ندارید بگین تا از اینجا دیگه تاپیک نزنم.
سوال:
من یک متن دارم فرض کنید یک فایل متنی مثلا TXT که حدودا 20 صفحه است. حالا می خوام بدونم چطور می تونم تابع Find را برای این متن انجام بدم. منظورم از تابع فایند اینه که چه تابعی می شه نوشت که بتونیم یک کلمه را در textbox وارد کنیم و بعد از زدن کلید جستجو، تابع توی متن بگرده و اون کلمه را پیدا کنه.
فکر می کنم سوالم واضح است. محبت می کنید اگه جوابمو بدید. من منتظرم.
سلام.
تابع instr مشکل شما رو حل میکنه.

میشه آدرس تاپیک هات رو بدی. شما اولین باره این سوال رو مطرح میکنی.

طبق قوانین سایت شما تاپیک میزنی و منتظر جواب میمونی. لزومی نداره کسی بیاد به شما بگه من جواب سوال رو بلد نیستم.
بگذریم از این که کسی برای این سوالات ساده و ابتدایی تاپیکی نمیزنه و از نعمت سرچ خود ویبی استفاده میکنه.
ببخشید آقا پیمان62
شما فکر کنید من ابتدایی هستم. ( البته بعد از تهیه حدود 3 الی 4 برنامه تجاری توی بازار) حالا.
من تا حالا با این موضوع کاری نداشتم ولی حالا می خوام یک E-Book درست کنم. توی این E-Book امکانات جستجو در متن مقالات هم دارد و همچنین متن را نمایش می دهد. اینکه برای چه یک E-Book را با VB مینویسم چون سفارش دارم. بهرحال می خوام بدونم چطور می شه از امکانات Find در VB استفاده کنم. خیلی به بنده لطف می کنید اگر بگویید روش استفاده را.
متشکرم.
خب جناب مهندس ما برای جستجو در متن از InStr استفاده میکردیم. میشه شما مشکلتونو بگید؟ یا اگه جواب ما مربوط نیست یه خرده دقیق تر توضیح بدید ما متوجه بشیم شما چی میخواید؟
من قصد جسارت نداشتم.
سوال من اينه كه:
چطور ميشه در داخل تكست باكسي كه انبوهي از كلمات در داخل آن وجود دارد يك كلمه را كه در يك تكست باكس ديگر مي نويسيم پيدا كند.
عملا الگوريتم يا تابعي كه عمل جستجوي يك كلمه را در يك متن انجام مي دهد مي خواهم.
در قدم بعدي اين است كه كرسر موس روي متن پيدا شده قرار بگيرد و فوكوس شود.
ضمنا بنده هيچ ادعايي ندارم دوست عزيز.
اميدوارم بتونم اگر كمكي از دستم بر مي آيد براي اين سايت خوب انجام دهم.
منتظر گرماي محبت شما هستم.
(۲۰-خرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۳۹:۱۶)relax_cp نوشته است: [ -> ]من قصد جسارت نداشتم.
سوال من اينه كه:
چطور ميشه در داخل تكست باكسي كه انبوهي از كلمات در داخل آن وجود دارد يك كلمه را كه در يك تكست باكس ديگر مي نويسيم پيدا كند.
عملا الگوريتم يا تابعي كه عمل جستجوي يك كلمه را در يك متن انجام مي دهد مي خواهم.
در قدم بعدي اين است كه كرسر موس روي متن پيدا شده قرار بگيرد و فوكوس شود.
ضمنا بنده هيچ ادعايي ندارم دوست عزيز.
اميدوارم بتونم اگر كمكي از دستم بر مي آيد براي اين سايت خوب انجام دهم.
منتظر گرماي محبت شما هستم.
سلام.
عرض کردم instr.
برای هایلایت کردن متن مورد نظر و گرفتن فوکوس هم میتونی از خاصیت SelStart و SelLength و SetFocus تکس باکس استفاده کنی.
سلام
بنظر من از rechtextbox استفاده كن به جاي تكست باكس خيلي بهتره راحت هم ميشه واسه جستجو كردنش برنامه نوشت كاري نداري در كل دوست عزيز
موفق باشي
با سلام
amintatu1990 عزیز میشه یکی از کدهای جستجو رو برام بصورت Sample بنویسی.
شرمنده ام.
ممنون
شرمنده من نپیچوندمتون!

دانلود (برات نوشتم - به ساده ترین صورت ممکن)
کد:
Dim strSearch As String
Dim begin As Integer

Private Sub Command1_Click()
If strSearch = Text2.Text Then
    begin = InStr(begin, Text1.Text, Text2.Text)
    begin = InStr(begin + 1, Text1.Text, Text2.Text)
    If begin = 0 Then begin = InStr(1, Text1.Text, Text2.Text)
    GoTo LineC
End If
begin = InStr(1, Text1.Text, Text2.Text)
LineC:
If begin = 0 Then Label1.Caption = "Not find!": Exit Sub
Text1.SelStart = begin - 1
Text1.SelLength = Len(Text2.Text)
Text1.SetFocus
strSearch = Text2.Text
Label1.Caption = ""
End Sub