سلام.
میخوام یه مانیتور بخرم. چه مانیتوری رو مناسب میدونید. خودم lcd سامسونگ یا ال جی مد نظرم هست.
در مورد مدل های واید و معمولی چی. کدوم بهتره؟ هر چند تلویزیون های خانواده واید هستن ولی مانیتور رو میگن معمولی بهتره.
led چطور؟ کیفیتش که میگن از lcd بهتره. ولی کدوم کمتر به چشم آسیب میرسونن. چون من به خاطر این که هنگام کار چشمام درد میگیره میخوام مانیتور و کارت گرافیک رو عوض کنم.
به نظر من مانيتور هاي معمولي خيلي ضرر داره
اين مانيتور ها چون فركانس كاريشون (فركانس تصويرش)پايين هست خيلي به چشم ضرر ميرسونه و آدم بعد ازيه مدتي سر درد ميشه
واسه اين كه اينو بفهمي كافيه با يه دوربين موبايل يا ديجيتال به صفحه مانيتور در حالت روشن ببيني همين قطع و وصل تصوير باعث سر درد ميشه كه از ديد من و شما پنهان است ولي روي سر اثر مي ذاره
آخرين قيمتي كه من دارم مانيتور 17 سري وايد سامسونگ رو تو پاساژ تك 170000تومن گفت
به نظر من سامسونگ خر كار تره ولي ال جي شيك تره
ولي هر چي خريدي مهم نيست مهم اينه كه شيريني يادت نشه
(علي كجايي بيا اينجا شيريني ميدن)
سلام پیمان اقاااااااااااااااااااااا
مانیتور شرکتش مهم نیست مدت زمان پاسخگویش مهمه الان منم چشمم واقعا داره کور میشه دارم میرم یه ال سی دی 20 اینج میگرم 180 تومان همش کارت گرافیک nvidia فقط ویندوز 7 باهاش خیلی جوره اگر خواستی معرفی میکنم کارت گرافیکها را اخه تو مغازه فروش قطعات کار میکنم
(۱۷-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۰۱:۱۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
میخوام یه مانیتور بخرم. چه مانیتوری رو مناسب میدونید. خودم lcd سامسونگ یا ال جی مد نظرم هست.
در مورد مدل های واید و معمولی چی. کدوم بهتره؟ هر چند تلویزیون های خانواده واید هستن ولی مانیتور رو میگن معمولی بهتره.
led چطور؟ کیفیتش که میگن از lcd بهتره. ولی کدوم کمتر به چشم آسیب میرسونن. چون من به خاطر این که هنگام کار چشمام درد میگیره میخوام مانیتور و کارت گرافیک رو عوض کنم.
دوست من همه مدلا اینجا هست با قیمت و توضیحات
www.parspem.com
(۱۷-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۰۱:۱۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
سلام دوست عزيز. بستگي به استفادت داره و بودجت. مانيتور هاي LED رنگ ها رو خيلي واقعي نشون ميده و رنگ سياه رو كاملا سياه نشون ميده و براي فيلم ديدن و كاراي گرافيكي عاليه و چون respond time پاييني داره چشم را اذيت نميكنه . كلا مانيتور هاي LG زمان پاسخ دهي كمي داره و چشم را اذيت نميكنه. من سامسونگ داشتم كه rt پنج ميلي ثانيه داره كه ميتركونه چشم رو. الان كورم.
http://www.maadiran.com/Persian/Products...768&ID=137 اين مدل را ببين. خيلي توپه.
اگه خوشت نمياد بگو راهنماييت كنم
(۱۰-آذر-۱۳۸۸, ۱۰:۰۹:۳۰)mahmoodreza نوشته است: [ -> ]من سامسونگ داشتم كه rt پنج ميلي ثانيه داره كه ميتركونه چشم رو. الان كورم.
امین تاتو نوشته است:چشمم واقعا داره کور میشه
چقدر کور داریم تو ایرانویج!!!
سامسونگ چنگی به دل نمیزنه نه crt نه lcd !