ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال تخصصی حرفه ای ها بیان جواب بدن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من یه اکتیو ایکس یا همون کامپوننت دارم که باهاش می شه برنامه رو قشنگ تر کرد که من اون برنامه رو ضمیمه کردم حالا مشکل چیه من دارم یه برنامه می نویسم می خوام یه قسمت داشته باشم به اسم شخصی سازی که کاربر با رفتن به اون بخش بتونه توسط چک باکس یا کامند بر اساس اسم یه پوسته دیگه واسه برنامه انتخاب کنه و اون اسکین انتخابی تویه تمام فرم ها اعمال بشه و با بستن برنامه و باز کردن اون همان اسکین انتخابی کاربر لود بشه حالا از دوستان می خوام اگه می تونن کد این کار رو برام بنویسن و برام بفرستن فقط من خیلی زود بهش احتیاج دارم اگه بتونید این کار رو برام بکنید ممنون می شم
http://upload.iranblog.com/3/1244500244.rar
نکات قابل توجه:
1. درون تمام فرم ها باید شیئی به نام Skin1 و از نوع Skin وجود داشته باشد.
2. در رویداد Form_Load تمام فرم ها باید روال SetCurrentSkin فراخوانی شود.
3. هنگام کلیک روی Skin فقط ظاهر فرم انتخاب پوسته به عنوان پیش نمایش عوض میشود.
4. هنگام تایید یک Skin تابع SetCurrentSkin فراخوانی شده و پوسته جدید روی تمام فرم های باز (Load شده) اعمال میشود و مسیر پوسته انتخاب شده ذخیره میگردد.
5. با بستن فرم اصلی تمام فرم ها بسته میشوند که این به اختیار شما است و میتوانید کد آن را حذف کنید.
اکتیوایکس و پوشه اسکین ها رو هم پاک کردم خودت دوباره کپیشون کن...
کامل تست نکردم ممکن خطا هم داشته باشه...
عنوان تاپیک هم باید اصلاح بشه
سلام ممنون دوست عزیز امیدوارم بتونم جبران کنم
جناب evilbaby لطفا برای تشکر فقط و فقط از دکمه تشکر زیر پست استفاده کنید و اگه خواستید بیشتر تشکر کنید از پیغام خصوصی استفاده کنید
با تشکر
سلام دوستان موقع اجرای ماژول که دوستم در پست بالا درست کرده در برنامه خودم از right ارور می گیرع چرا؟
تابع Right مال خود VB هست نمیدونم چرا خطا میده!
به امید روزی که هر کس با خطایی مواجه شد متن پیغام خطا را ذکر کند...
سلام مشکل حل شد انقدر ور رفتم بالاخره تونستم ارور به خاطر یک کامپوننت بود