ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال اسمبلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام وخسته نباشد خدمت شما

اینجانب چند سوال اسمبلی دارم که خواهشمندم جواب آنها را به ایمیل بنده ارسال کنید. ضمنا جواب برنامه های اسمبلی در محیط برنامه نویسی emolator باشد. باتشکر

1- زیر برنامه ای بنویسید که تبدیل یک عدد از حالت رشته ای به باینری را انجام دهد.
2- برنامه ای بنویسید که یک عبارت از ورودی گرفته و حاصل را نمایش دهد.

3- برنامه ای بنویسید که دو عدد 32 بیتی را با هم جمع کند.

4-برنامه ای بنویسید که یک رمز از ورودی دریافت کرده و با یک رمز ازقبل تعیین شده مقایسه کند و در صورت درست بودن true ودر صورت نادرست بودن false را برگرداند.
5- دستوراتی برای ضرب 32 بیت در 16 بیت و 32 بیت در 8 بیت بنویسید
حیف که جناب ارفعی گفته بودن نگیم "سالاد هم میل دارید؟" وگرنه حتما میگفتم.
ولی خداییش اعتماد به نفست منو کشته:که خواهشمندم جواب آنها را به ایمیل بنده ارسال کنید. ضمنا جواب برنامه های اسمبلی در محیط برنامه نویسی emolator باشد

حالا یچی بگم شاید بدردت بخوره.
1- برنامه اسمبلی برای cpu های خانواده 8085/6 که (99% درس شما هم همونه) هر جا بنویسید یکیه. فرقی نمیکنه توی شبیه ساز باشه یا Notepad.
2- آدمیزاد تا تلاش نکنه به جایی نمیرسه. اینو امروز یکی حل کرد. مسئله فردا رو چطور حل میکنید؟
اسمبلر 8085 سراغ دارید؟
http://www.emu8086.com/ هم اسبلره هم شبیه ساز.
(۱۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۵۸:۱۵)mortaza2009 نوشته است: [ -> ]با سلام وخسته نباشد خدمت شما

اینجانب چند سوال اسمبلی دارم که خواهشمندم جواب آنها را به ایمیل بنده ارسال کنید. ضمنا جواب برنامه های اسمبلی در محیط برنامه نویسی emolator باشد. باتشکر

1- زیر برنامه ای بنویسید که تبدیل یک عدد از حالت رشته ای به باینری را انجام دهد.

4-برنامه ای بنویسید که یک رمز از ورودی دریافت کرده و با یک رمز ازقبل تعیین شده مقایسه کند و در صورت درست بودن true ودر صورت نادرست بودن false را برگرداند.
(۰۲-مرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۲۶:۳۵)ماریتا نوشته است: [ -> ]اسمبلر 8085 سراغ دارید؟
من این سوال رو دارم خواهشا هرکی میتونه کمک کنه
فرض کنید متغیری با داده مشخص در سگمنت داده تعریف شده است .برنامه ای بنویسید که بررسی کند ایا این متغیر یک عدد اول است یا خیر؟
اگر اول بودcx=1و در غیر اینصورت cx=0

(۱۸-دى-۱۳۸۸, ۱۱:۳۰:۴۰)nnn نوشته است: [ -> ]
(۱۸-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۵۸:۱۵)mortaza2009 نوشته است: [ -> ]با سلام وخسته نباشد خدمت شما

سلام Angry

سوال اول
اول باید رشته را به عدد تبدیل کنی و بعد عددی بدست آمده در مبنای 10 را به باینری با تقسیم بر 2 انجام بدی

سوال دو
این سئوال را اصلا متوجه نشودم

سوال سوم
این که با استفاده از عمل جمع راحت می تونید این کار را انجام بدهید فقط باید از آرایه برای این کار استفاده کنید.

سئوال چهارم
این هم که مقایسه رشته ها است که مشابه این برنامه قبلا در قسمت اسمبلی حل شده و اصلا کاری نداره و فقط با وفقه ها حل میشه

سئوال پنجم
این هم باید اول همه عداد را به یک واحد عددی مثل هگز تبدیل کنی بعد عمل ضرب را انجام بدی

سئوال آخر
فرض کنید متغیری با داده مشخص در سگمنت داده تعریف شده است .برنامه ای بنویسید که بررسی کند ایا این متغیر یک عدد اول است یا خیر؟
اگر اول بودcx=1و در غیر اینصورت cx=0

جواب
یک حلقه تکرار میزاری که از یک تا اون عدد بره
بعد عدد مورد نظر را با عدد حلقه که در حال شمارش است تقسیم می کنی و اگر باقیماندش صفر بود یک واحد به Count اضافه می کنی
بعد از اتمام حلقه اگر مقدار Count دو بود عدد اول است و در غیر این صورت عدد اول نیست.

یکمی هم اگه خودتون تلاش کنید بد نیست.Angry