سلام دوستان من می خوام تو برنامم قبل از ورود کاربر نام کاربری ورمز عبور رو وارد کنه و وارد برنامه بشه و همینطور بتونم اینها رو تو برنامه تعریف کنم در ضمن برنامه قادر باشه چند کاربر رو ساپورت کنه و کاربر بتونه نام کاربری و رمز عبور خودشو تغییر بده ولی مال بقیه رو نتونه لطفا کدش رو برام بفرستید خیلی فوری می خوام وقت ندارم یا حتی اگه فقط یه کاربر رو هم ساپورت کنه بد نیست
سلام
شما بايد هميچين كاري را با ديتابيس انجام بديد شروع كن شما تا كمكت كنيم.
من یکی نوشتم که دیتابیسش با استفاده از PropertyBag ساخته شده و با نام Databace.dbace
کنار برنامه هست
UserName:Xexample
Password:123456
[
attachment=2669]
برای پشتیبانی از چند کاربر باید برنامه تغییراتی داشته باشه مثلا دکمه اضافه کردن کاربر جدید،
نوشتن اطلاعات جدید در دیتابیس(این نوع دیتابیسها کار رو یکم طولانی می کنه) و ...
که ضرری نداره خودت یه ربع روش وقت بذاری
ممنون دوست عزیز من روش کار کردم ولی مشکل اینه که تویه برنامه کاربر ها لود نمی شن
دوستان پایگاه داده من اکسس هست و می خوام از ado هم استفاده کنم پس نام کاربری و رمز عبور رو هم می خوام همینطور باشه گفتم حتما نیاز نیست چند کاربر مختلف ساپورت بشن ولی اگه اینطور باشه بهتره
access?
این خودش یه پا مشکله
طرف راحت میاد بانک رو تو access باز میکنه user و apss رو edit میکنه و وارد میشه
البته میشه user یا pass یا هر2 رو hash کنین مثلا با md5 یا sha256 در این حالت کمی سخت تر میشه ولی باز هم میشه یه مقدار خاصی رو قرار داد که بشه وارد شد
نه اونو مشکل ندارم رویه بانک پسورد می زارم من مشکلم تویه برنامست واسه ورود به برنامه می خوام نام کاربری و رمز عبور بزارم که بشه نام کاربری و رمز عبور رو هم ادیت کرد
عبور از پسورد access راحته و حتی برنامه هایی هم برای این کار وجود داره
ای بابا دوستان لطف کنید جواب منو بدید من می خوام تویه برنامم نام کاربری و رمز عبور داشته باشه و اگه امکان داشت چندتا یوزر رو ساپورت کنه و اگر نه مهم نیست پایگاه داده برنامم هم اکسس لطف کنید کد مربوط به ساخت نام کاربری و رمز عبور رو برام بزارید همین اگر هم نمی تونید لطفا بگید تا فکر دیگه ای بکنم
و آنگاه خداوند گوگل را آفريد ;)
کد:
http://planetsourcecode.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=46446&lngWId=1
موفق باشی
با سلام دوستان زحمت کشیدن 2 تا سورس گذاشتن که فایده نداشت من خودم تونستم این کار رو بکنم ولی نمی دونم چرا هر کاری می کنم پسورد عوض نمی شه
کد:
Private Sub Command3_Click()
On Error Resume Next
ado2.Refresh
ado2.Recordset.Fields(1) = Trim(Text5.Text)
ado2.Recordset.Update
End Sub
ببینید این کد مربوط به تغییر پسورده چه مشکلی داره که پسورد عوش نمی شه