ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری برای نوشتن دو تابع مربوط به ارتباط سریال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من می خواهم با استفاده از میکرو atmega16 و max232 دو تابع بصورت زیر بنویسم(در codevision)
تابع اول com_getch : این تابع یک آرگومان ورودی به نام wait for می گیرد و یک متغیر بر می گرداند
تابع دوم com_putch: این تابع دو آرگومان ورودی می گیرد اولی waitfor و دومی chr
تابع اول وظیفه دریافت کاراکتر از پورت سریال را دارد و باید با توجه به مقدار waitfor برای گرفتن کاراکتر زمان دارد اگر در این زمان کاراکتری ارسال شد آن را دریافت و برگرداند در غیر این صورت null برمی گرداند
تابع دوم متغیر chr ر ا بروی پورت سریال ارسال می کند و برای انجام این کار به اندازه waitfor زمان دارد اگر زمان توانست 1 بر می گرداند درغیر این صورت صفر بر می گرداند
روش های مختلفی داره باید دید چه قدر دقت می خوای و ...
می شه یه تایمر رو راه اندازی کرد و توی حلقه while برسی کنی ببینی زمان گذشته یا خیر
می تونی یه for تشکیل بدی با یه تاخیر ۱ms ای داخل for و به تعداد waitfor بار اونو اجرا کنی اگر تو این مدت جواب گرفتی که خارج می شه در غیر اینصورت زمان تموم شده
(۲۴-خرداد-۱۳۸۸, ۰۸:۵۳:۳۷)ha_60 نوشته است: [ -> ]روش های مختلفی داره باید دید چه قدر دقت می خوای و ...
می شه یه تایمر رو راه اندازی کرد و توی حلقه while برسی کنی ببینی زمان گذشته یا خیر
می تونی یه for تشکیل بدی با یه تاخیر ۱ms ای داخل for و به تعداد waitfor بار اونو اجرا کنی اگر تو این مدت جواب گرفتی که خارج می شه در غیر اینصورت زمان تموم شده

آقا دقت مهمه خوا هش می کنم سورسش رو برام بنویس
سورسش رو خودت باید بنویسی
این که میگی دقت مهمه می دونم مهمه هرچی مهم تر باشه کار بیشتری می بره و امکانات بیشتری می خواد و حتی ممکنه نشه
همون راهی که گفتم فکر کنم بهترین راه باشه