ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک در تکمیل پروژه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام د.ستان من در حال نوشتن یک پروژه هستم که تا حدودیش رو هم نوشتم ولی در چند قسمت مشکل دارم
1.تغییر پسورد کاربر
2.ویرایش در قسمت ها
3.صدور فاکتور
4.گزارش در قسمت های مختلف
پایگاه داده من اکسس هست و از sql استفاده نکردم اگه کسی از دوستان می ت.نه به من کمک کنه بگه تا من برناممو براش از طریق پیام خصوصی بفرستم تا برام درست کنه
اگه کسی قادر به انجام این کار ه ازش ممنونم
در ضمن دوستان من از adodb و datagrid استفاده کردم اگه کسی از دوستان کد این کارهایی مه در بالا گفتم رو داره هم برام بزاره ممنون می شم
دوستان خواهش می کنم کمک کنید من لنگ همین چنتا مشکلم
سلام دوست عزیز شما برنامتو توو همین تاپیک بذار تا همه بهت کمک کنیم
سلام دوستان من برنامرو گذاشتم البته کامپوننت هایی رو که بکار بردم نزاشتم چون حجمش بالا می شد در ضمن برنامه ظاهرش خیلی مرتب نیشت باید ببخشید فقط یه باره دیگه بگم من از کنترل adodb و datagrid استفاده کردم در ضمن دوستان من خیلی کم وقت دارم
http://upload.iranblog.com/6/1245126444.rar
مدیر محترم کمک کن
سلام دوست عزیز من تا جایی که بتونم کمکت می کنم فقط 3تا ActiveX ساشو ندارم اگه اونارو بذاری مشکلی ندارم
1. MX_XTools
2. MS_XPBar
3. Activeskin 4
و اگه میشه بگو منظورت از "ویرایش در قسمت ها" چی هست
من روی تغییر کلمه عبور کاربر کار می کنم
سلام گفتم که نیازی به اکتیو ایکس نیست فکر کنید اون ها رو نداره تغییر پسورد رو هم خودم مشکلش رو حل کردم و در ست شده درباره ویرایش منظورم اینه که مثلا یه جنس که وارد شده در انبار دوباره بشه تویه جزیاتش تغییر ایجاد کرد مثلا تعدادشو کم کرد
ok دوست عزیز، اما اگر اکتیو ایکس ها رو ضمیمه می کردی خیلی بهتر بود. اگه بدون اکتیو ایکس های اضافی که ویندوز نداره کار کنیم باید یه سری از کدها رو پاک کرد که با Comment کردنش هم مشکل حل میشه اما کار خودت بیشتر میشه حالا اگه ضمیمه کنی بهتر میشه فقط Acticeskin4 رو نمی خواد، برای زیبا کردنش راه حلی دارم که نیازی به این کامپونت نداری
شرمنده الان برام مقدور نیست اون ها رو بزارم مشکلی نیست برنامه درست بشه بقیه کاراش رو انجام می دم