۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۱۹:۲۸:۳۸
۱۳-آذر-۱۳۸۸, ۲۱:۰۳:۴۲
عذر میخوام ولی من گفتم کتاب رو خوندم و نفهمیدم که چه طوری میشه آدرس ذخیره ی یک بایت رو مشخص کرد مثلا من میخوام &H00 رو تو اولین آدرس ذخیره کنم چی باید بنویسم وگرنه ارتباط I2C رو همون اول که گفتید متوجه شدم.
در ضمن این آی سی یه پایه داره به نام A1 که پایه ی آدرس هست اون کجا باید وصل بشه؟
با تشکر.
در ضمن این آی سی یه پایه داره به نام A1 که پایه ی آدرس هست اون کجا باید وصل بشه؟
با تشکر.
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۰۰:۳۰:۱۳
مهندس همزمان می شه روی خط I2C یه عالمه دستگاه متصل کرد و با پایه های A که می گین ادرس دستگاه رو مشخص می کنیم !
زمین کنینش !
زمین کنینش !
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۱۱:۴۰:۲۴
با این حساب ترتیب ذخیره ی داده ها روی حافظه چه طوری میشه؟
مثلا من اول &H01 رو ذخیره میکنم و بعد &H11 رو ذخیره میکنم وقتی میخوام داده ها رو بخونم میخوام اول &H01 رو بخونم یعنی FIFO اون وقت خود آی سی این کار رو میکنه؟ یعنی به صورت FIFO به من دیتا میده؟
در ضمن وقتی من پایه A رو زمین کردم تو بسکام تو قشمت آدرس باید بنویسم &H00 ؟
با تشکر.
مثلا من اول &H01 رو ذخیره میکنم و بعد &H11 رو ذخیره میکنم وقتی میخوام داده ها رو بخونم میخوام اول &H01 رو بخونم یعنی FIFO اون وقت خود آی سی این کار رو میکنه؟ یعنی به صورت FIFO به من دیتا میده؟
با تشکر.
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۱۶:۴۸:۴۰
سلام
من هم دارم در مورد اتصال mmc به تابلو روان کار میکنم .
یک سوال داشتم.
حتما باید اطلاعات هگزی که باید میکروی توی تابلو از mmc بخونه رو میشه توی mmc با کامپیوتر کپی کرد یا باید هگز رو با vb به صورت سریال بدم به میکرو و میکرو تو mmc ذخیره کنه؟؟؟؟
در ضمن من تو تابلو روانم از جدول lookup استفاده کردم حالا چجوری میتونم دیتای mmc رو توی lookup بریزم
تشکر...
من هم دارم در مورد اتصال mmc به تابلو روان کار میکنم .
یک سوال داشتم.
حتما باید اطلاعات هگزی که باید میکروی توی تابلو از mmc بخونه رو میشه توی mmc با کامپیوتر کپی کرد یا باید هگز رو با vb به صورت سریال بدم به میکرو و میکرو تو mmc ذخیره کنه؟؟؟؟
در ضمن من تو تابلو روانم از جدول lookup استفاده کردم حالا چجوری میتونم دیتای mmc رو توی lookup بریزم
تشکر...
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۱۹:۴۴:۵۷
هر دو راه ممکنه.
برا اولیش شما باید FAT رو بشناسین که البته کار آسونی نیست. ( من قبلاً یه مقاله در مورد FAT تو این سایت گذاشته بودم )
اما راه دوم راحتره و میشه از اولین سکتور نوشت تا ... بعد هم به همون ترتیب خوند. اما مشکل اینجاست که تو این روش سرعت خیلی پایینه (منظورم سرعت ریختن اطلاعات روی mmc هست. مثلاً یه mmc 32 مگابایتی اگه بخواد پر شه فکر کنم یه 2-3 روزی طول بکشه!!! )
برا اولیش شما باید FAT رو بشناسین که البته کار آسونی نیست. ( من قبلاً یه مقاله در مورد FAT تو این سایت گذاشته بودم )
اما راه دوم راحتره و میشه از اولین سکتور نوشت تا ... بعد هم به همون ترتیب خوند. اما مشکل اینجاست که تو این روش سرعت خیلی پایینه (منظورم سرعت ریختن اطلاعات روی mmc هست. مثلاً یه mmc 32 مگابایتی اگه بخواد پر شه فکر کنم یه 2-3 روزی طول بکشه!!! )
۱۴-آذر-۱۳۸۸, ۲۰:۳۱:۲۵
نقل قول: با این حساب ترتیب ذخیره ی داده ها روی حافظه چه طوری میشه؟
با تشکر.
عذر میخوام سوال من فراموش که فراموش نشده!
۱۶-آذر-۱۳۸۸, ۲۱:۵۴:۲۷
فکر کنم از جواب دادن خسته شدید حق هم دارید زیاد سوال کردم. ولی اگه این یکی رو هم جواب بدید ممنون میشم.
با تشکر.
با تشکر.
۰۱-تير-۱۳۹۰, ۱۹:۲۱:۳۹
اقا من یه سوالی داشتم میخواستم بدونم میشه کارت SD را به میکرو برای ساخت MP3player با زبان بسکام وصل کرد