ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هارد كامپيوترم مرتب صداي ري استارت شدن ميده ..
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.....هارد كامپيوترم مرتب صداي ري استارت شدن ميده ..و بعد ش هم خاموش ميشه .

وقتي ويندوز عوض ميكنم تا يك هفته اي درسته بعد شروع ميكنه به تيك تيك كردن و بعدش هم خاموش ميشه و بعضي موقع ها ديگه اصلا بالا نمياد ...

بعضي موقع ها هم هاردم ميزارم بيرون از كامپيوتر و درست ميشه !

مشكل چيه ؟ ويروسي شده ؟ Amaze
نقل قول: مشكل چيه ؟ ويروسي شده ؟ Amaze

بورو تو فکر یه هارد نو که چیزی به اخر عمرش نمونده.

اگه کسی را داری که ازش بدت میاد، یه بدسکتور گیریش کن که نفهمه و بعد با خیاله راحت بنداز بهش Wink Tongue (این یکی را شوخی کردم)
ولي الان چند ماهه با همين وضعيت داره كار ميكنه . الان هم هاردم رو زمين هست ! و مثل موتور بنز داره كار ميكنه !

اون قضيه هم ما اهلش نيستيم !
نقل قول: ولي الان چند ماهه با همين وضعيت داره كار ميكنه . الان هم هاردم رو زمين هست ! و مثل موتور بنز داره كار ميكنه !

منم میدونم مثل بنز داره کار میکنه. شاید تا چندین ماهه دیگه هم همینجور مثل بنز داره کار کنه، ولی اینجور هاردها شانسی هستن. ممکنه تا یه روز دیگه تا یه هفته دیگه تا یک ماه دیگه یا خدا رو چه دیدی تا یک ساله دیگه بهت کار داد.
با یه بدسکتور گیری هم صداش می خابه ولی خابیدن صداش هیچ کمکی بهش نمیکنه.
من تجربه چندتا از اینا رو دارم
سعید جوونم نوشته است:بعضي موقع ها هم هاردم ميزارم بيرون از كامپيوتر و درست ميشه !
اون می خواد بیرون باشه تا یه نفسی بکشه .
ببرش پارکی سینمایی جایی تا درست بشه .

---------------------

به نظر من هارد هنوز سالمه از اطلاعات یه بک آپ بگیر تا بعدا می بینی هاردت رو سیستم نشناخت و از دستش دادی خیالت راحت باشه .

بهتره که با نرم افزارهای موجود در HIREN هم هاردت رو اسکن کنی !!
اسکن کنی احتمالا بد سکتورهای هارد رو پیدا می کنه و اجازه دسترسی به اون ها رو نمی ده .
شاید از طرفیت هاردت کم بشه ولی ارزشش رو داره .

همینطور فرمت کردن و ههمون اف دیسک و یا LOW FORMAT هم پیشنهاد های خوبیه !!!
صداش كه هميشه نيس ... وقتي از كامپيوتر زياد كار ميكشم يهو پشت سر هم بوق ميزنه و كامپيوتر قفل ميكنه بعدش هم خاموش ميشه و ديگه بالا نمياد
نقل قول: صداش كه هميشه نيس ... وقتي از كامپيوتر زياد كار ميكشم يهو پشت سر هم بوق ميزنه و كامپيوتر قفل ميكنه بعدش هم خاموش ميشه و ديگه بالا نمياد

دقیقا میدونم چی میگی.
من جای شما بودم حرفه آقای terip2008 را گوش میکردم و یه بکاپ از هاردم میگرفتم
حالا هرجور که خوت راحتی.
سلام
من حرف اقا علی را به کل تایید میکنم اخه واسه منم دقیقا همچین اتفاقی افتاد شما باید به قول اقا علی :
بهتره که با نرم افزارهای موجود در HIREN هم هاردت رو اسکن کنی !!
اینکارو کن من اینکارو کردم هاردم درست شد نرم افزار واسه هارد انواعشو داره
سلام
خوبي سعيد جان بذار دليل اصلي اين مشكلت رو بگم تا ببيني مشكل از كجاست و چرا دوستان ميگن اخر عمر هارده
روي PCB هارد يك قسمت هست كه كنترلر امپليفاير ( كه روي هد هست ) و كنتلر تكان دهنده هده .
به مرور زمان وقتي هاردي كار ميكنه اين اي سي كتنرل كننده كه با فاصله از اي سي اصلي اي دي و يا ساتا قرار گرفته گرم ميكنه . خوب اين مشكلي نيست. اما اگر تهويه درست نباشه گرم شده و افت مقاوت توي اي سي پيش مياد .و در نتيجه اين مقاومت ها و خازن هاي اطراف اون ميسوزن و در نتيجه يا مقاومت كم ميشه ( با شورت كات هاي مولوكلي ) و يا زياد.
در هر دو حالت هارد به مشكل بر ميخوره .توي هارد شما اين مقاومت ها از حد معمول كم تر شده اند. حالا وقتي كار سنگين ميكني باز اي سي گرم ميشه و مقاومت هاي درونش و يا بيرونش مقاومتشون كم ميشه در نتيجه ولتاژ و يا امپراژ بسته به ولتاژ ثابت و يا جريان ثابت بر اساس فرمول V=RI از حد معمول بيشتر ميشه . وقتي ولتاژ يا امپراژ از حدي بيشتر خارج شد به حد ريست هد ميرسه ( در واقعه وقتي هاردي رو روشن ميكنيد به كنترلر يك پيك براي برگداندن هد به نقطه صفر داده ميشه كه بهش پيك ريست هد ميگن ) و هد از روي سطح ديسك هارد خارج ميشه
سيستم عامل و يا كنترلر اصلي ( درايور) در اون لحظه ريست غير عادي منتظر خواندن اطلاعات هست و اين باعث عدم توانايي سيستم به جواب گويي انتظار مورد نظره و سيستم هنگ ميكنه و يا ريست ميشه .
حالا سيستم باز بالا نميايد چون كنترلر درست كار نميكنه تا دماش بياد پايين همين طوريه ( البته بصورت معمول ) بعد از مدتي كاملا اين اي سي از كار مي افته.
حالا خودت صاحب اختياري
در ضمن ممكنه هد اشتباها حركت كنه و اين كار باعث بشه فاصله هد تا ديسك كمتر از معمول بشه يعني كمتر از 25 ميكرون در حالت نرم و روي ديسك بد سكتور ايجاد كنه ويا هد به ديسك گير و كرش كنه
يكي از راه حل ها تعويض Pcb است ( در صورتي كه امپليفاير روي هارد به مشكل بر نخوره باشه كه با يك تست ساده ميشه فهميد.)
و راه حل دوم كه من هم روش تاكيد ميكنم تعويض هارده
اميدوارم كنه
سلام saeed450 عزيز [تصویر:  1538.gif]

. با اجازه دوستان... آقا! در نوشته‌هايتان چندين مورد بود كه به ترتيب اهميت نكاتي را پيشنهاد مي‌دهم... اما قبل از هر كاري از داده‌هاي خود يك كپي پشتوانه برروي DVD\CD تهيه نماييد.

نقل قول: ... وقتي از كامپيوتر زياد كار ميكشم يهو پشت سر هم بوق ميزنه و كامپيوتر قفل ميكنه بعدش هم خاموش ميشه و ديگه بالا نمياد
. اين نكته كه مشكل زماني رخ مي‌دهد كه شما از سيستم زياد كار مي‌كشيد! مي‌تواند به علت گرماي زياد پروسسور باشد كه معمولن به دليل خشك شدن سليكن بين آن و هيتسينك آن رخ مي‌دهد يا خرابي يا مشكلي در فن آن. بهتره با Utility مادربوردتان درجه حرارت پروسسور و دور فن را در شرايت Idle (=زماني كه هيچ برنامهظايي در ويندوز فعال نيست و هيچي كار نمي‌كند) چك نماييد. براي تست اين موضوع مي‌توانيد برنامه ماشين حساب ويندوز را بالا آورده و از منوي View آن را روي Scientific قرار دهيد و يك عدد بزرگ را در آن نوشته (مثلن 88888888) و روي !n كليك كنيد. گاهي پيام Conteniue ميظدهد روي آن سريع كليك نماييد. با اينكار پروسسور به حداكثر كاركرد خودش ميرسه و به اين شكل مي‌توانيد سرعت تغيير درجه حرارت را + ماكزيموم آن را به دست آوريد. نمي‌دانم پروسسورتان چيست اما معمولن 65~72 درجه ديگه ماكزيمم هست. (براي من 65 هست) اگر در چنين حالتي با مشكل مواجه شديد، پس به احتمال زياد مشكل نبايد از هاردديسك باشد و مشكل از خشك شدن سيليكن پروسسورتان هست. من با سيستم‌هايي كه همين مشكل را داشته‌اند مواجه شده‌ام، در بعضي از آنها رفتارهاي عجيبي ديده مي‌شدة مانند باز نشدن در CD درايو و ...

. شايد الان كه هارديسكتان را خارج سيستم قرار داده‌ايد، در كيس را باز گذاشته‌ايد!؟ اگر اين كار را كرده‌ايد، اين عامل به شدت به كم شدن گرماي درون كيس كمك مي‌كند و شايد همين عامل باعث شده كه هاردديسكتان به درستي كار نمايد.

نقل قول: بعضي موقع ها هم هاردم ميزارم بيرون از كامپيوتر و درست ميشه !
مشكل چيه ؟ ويروسي شده ؟
. يك راه براي پي بردن به اينكه آيا هاردديسكمان خراب شده يا داره مي‌شود! اينه كه با Utility كمپاني سازنده آن آن را تست كنيم. تقريبن همه كمپاني‌ها چنين برنامه‌اي در سايتشان دارند. Maxtor بهترين اين برنامه‌ها را دارد. قبلن اسم اين برنامه Power Max بود الان كه كمپاني Segate آن را خريده در برنامه اين شركت ادغام شده. به هر حال با جستجو در سايت سازنده هارديسكتان يا اينترنت مي‌توانيد چنين برنامه‌هايي را بيابيد. همانطور كه دوستان گفتند اكثر اين برنامه‌ها در قسمت HDD Tools بوت Hiren's BootCD موجود هست.

. براي مثال برنامه Power MAX يك گزينه به نام Advanced Test دارد كه تمام سكتورهاي هاردديسك را چك مي‌كند و اگر در انتها مشكلي بيابد و بتواند آن را درست نمايد به شما اطلاع مي‌دهد در غير اينصورت كدي را به شما مي‌دهد كه نشاندهنده وخامت مشكل هست! معني اين كدها قبلن در سايت مكستور يافت مي‌شد اما الان ديگه موجود نيست! اگر كدي به شما داده شد، به معني خداحافظي در آينده با اين هارديسك هست! اما در آينده شايد فيزيكال فرمت جواب دهد!

. مورد پاياني، حتمن همه دوستان براي هاردديسك خود يك فن قرار دهند. من يكي در روبرو و ديگري در زير آن براي ICهايش قرار داده‌ام. اين كار باعث افزايش طول عمر هاردديسك مي‌شود و واقعن مفيد هست.

موفق باشيد. [تصویر:  67562.gif]

خداحافظ
IgImAx
88/03/28
[تصویر:  26650.gif] [تصویر:  209266.gif]
من که حدود یک ماهه در کیسمو باز کردم و کیس رو گذاشتم روی میز.
باید توی فکر یه سیستم خنک کننده برای کیس باشم. چون از گرافیکم زیاد کار می کشم.
صفحه‌ها: 1 2