ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه پیشنهاد واسه درس میکرو...
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان من همين امروز عضو اين سايت شدم و اتفاقا رشتم نرم افزاره و اصلا تا حالا با ميكرو كار نكردم و جالب تر اينه كه تا همين ترم كه درس ريز پردازنده را نگرفته بودم شايد ازم مي پرسيديد ميكرو و AVR چيه نمي تونستم يه تعريف درست حسابي بگم الانم استادمون يه پروژه داده هرچند 25 صدم بيشتر نداره و تازه اختياريم هست اما چون علاقمند شدم مي خوام انجامش بدم به خاطر همين الان تو اين سايتم و داشتم جستجو مي كردم و مطالب مبتدي را مي خوندم چون اصلا نميدونم بايد چطوري ببندم اما تو اين پست ها ديدم اينكه يكي از دوستان گفته بود اقا زحمت نكشيد جواب نديد طرف نيومده سر بزنه برا همين پست زدم كه بگم اين حرف را نزنيد و جواب بديد چون شايد سوال خيلي هاي ديگه باشه كه بعدا مياند و عضو ميشند و مي خواند پست جديد بزنند و همين سوال را بكنند و اين باعث ميشه پست ها زياد و سرچ مشكل بشه و پست هاي Spam هم خلاف قوانين سايته البته من الان كوچكتر از اونيم كه بخوام به دوستاي حرفه ايم پيشنهاد بدم ولي اين چيزي بود كه به نظرم اومد با تشكر
نقل قول: اين حرف را نزنيد و جواب بديد
الان شما لطف کنید به جای نصیحت بقیه اگه سوالی دارید مطرح کنید.

نقل قول: با تشكر
از شما که با قوانین آشنایی دارید بعیده، یک کلید تشکر پایین هر پست تعبیه شده که اگه پستی براتون مفید بوده تشکر کنید. اینطوری سرچ راحتتر انجام میشه!!!

نقل قول: پست هاي Spam هم خلاف قوانين سايته
الان پست شما و من چیزی جز spam نبود.

این پست به زودی توسط علی تریپ حذف خواهد شد!!!
این علی تریپ کی هستش که روزانه باید یه بسته ده تایی پاک کن بخره !

این پست خودش پاک می شه !
من دو سال پیش این جا یه سوال پرسیده بودم هفته پیش !!! رفتم بهش سر زدم دیدم جواب دادن.
صفحه‌ها: 1 2