ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نمایش روند کپی فایل از درون برنامه به هارد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
نقل قول: نمیشه قبل از این که بریزید توی ریسورس تیکه تیکه کنید؟ بعد با کپی تیکه ها پروگرس بار بگذارید. راستی حالا حجم این فایل چقدره؟

نه عزیز جان نمیشه . حجم فایل که نه فایلها ( 5 تا فایل ) رو هم 13 mb هست .

نقل قول: سلام.
من دستوری ندیدم که فایل ریسورس رو تکه تکه بخونه. همون LoadResData یا LoadResPicture هست که کل فایل رو در یه لحظه و یه خط کد میخونه.
خوندن و اکسترکت کردن فایل های ریسورس سریع انجام میشه. طوری که به چشم نمیاد. مگر این که فایل شما خیلی حجیم باشه.
اگه فایلت حجیمه میتونی یه آیکون پردازش یا لودینگ نمایش بدی تا کار انجام شه.
اگه حتما باید پروگرس نمایش بدی یه راه غیر علمی و در واقع کلک رشتی هست. فایلت که باید خیلی حجیم باشه رو به تکه های مثلا 10 مگی تقسیم کن و تکه تکه در ریسورس ذخیره کن. بعد فایل ها رو دونه دونه بخون و رو هارد اکسترکت کن و بچسبون به هم. فایل ها رو دونه دونه بچسبون ته فایل اصلی.
خوندن فایل ها یه مقدار زمان میبره و اکسترکتشون یه مقدار. به ازای هر خوندن و اکسترکت کردن یه مقدار پروگرس رو جلو ببر.

شاید روش بهتر و اصولی تر هم وجود داشته باشه. بازم تحقیق کن.

سلام Payman62 جان .

اگه میخواستم کلک بزنم که دیگه تاپیک نمیزدم Shy

ولی من مطمئن هستم که یه راهی داره Question

لطفا هرکی بلده کمممممممممممممممممممممممممممک کنه Happy
راه که بله عزیز جان، همه چیز یه راهی داره اما وقتی کسی نمی دونه بهترین راه همون کلک رشتیه
یه راه دیگه هم این که ریسورس رو مستقیم از فایل خودتون بخونید.( یه بار یه برنامه با VB6 دیدم این کارو میکرد)
سلام.
13 مگ که پروگرس نمیخواد. باید بینش اسلیپ بذاری تا پروگرس رو بشه مشاهده کرد. تو میلی ثانیه همه فایل ها خونده و کپی میشن. چرا کار رو سخت میکنی.
13 مگ که پروگرس نمیخواد. باید بینش اسلیپ بذاری تا پروگرس رو بشه مشاهده کرد. تو میلی ثانیه همه فایل ها خونده و کپی میشن. چرا کار رو سخت میکنی.

سلام Payman62 عزیز .

داداش من شما فرض کن هجم ریسورس 800 mb هست . من میخوام روش کار رو یاد بگیرم ، نه خودم رو گول بزنم .

100% راهی هست .

اگه نیست پس نرم افزار های اینستال شیلد ، وایز اینستال ، ستاپ فاکتوری و ... چه طور این کار رو میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Whistle

کمممممممممممممممممممممممممممممک HappyHappyHappy
سلام دوست عزیز این نرم افزارهایی که گفتی همشون فایل به فایل کپی می کنه و پروگرسش هم به ازای هر فایل یه مقداری اضافه می کنه. شما اگه دقت کرده باشید می بینید وایز اینستالر که فایل هایی رو که داره کپی می کنه اسمش رو نشون می ده، اگه یه فایل حجیم رو بخواد کپی کنه به پروگرسش هیچ مقداری اضافه نمی شه. من تا به حال با ریسورس VB6 کار نکردم وگرنه بهت می گفتم چه جوری باید این کار رو بکنی اما می دونم که باید از ریسورس فایل ها رو تک به تک بخونی و کپی کنی اینطوری پروگرس هم می تونه نمایش بده که چقدر از کپی فایل ها باقی مونده
نقل قول: سلام دوست عزیز این نرم افزارهایی که گفتی همشون فایل به فایل کپی می کنه و پروگرسش هم به ازای هر فایل یه مقداری اضافه می کنه. شما اگه دقت کرده باشید می بینید وایز اینستالر که فایل هایی رو که داره کپی می کنه اسمش رو نشون می ده، اگه یه فایل حجیم رو بخواد کپی کنه به پروگرسش هیچ مقداری اضافه نمی شه. من تا به حال با ریسورس VB6 کار نکردم وگرنه بهت می گفتم چه جوری باید این کار رو بکنی اما می دونم که باید از ریسورس فایل ها رو تک به تک بخونی و کپی کنی اینطوری پروگرس هم می تونه نمایش بده که چقدر از کپی فایل ها باقی مونده

دوست عزیز مثل اینکه منظورم رو خوب نفهمیدیWhistle
اصلا چندتا فایل رو بی خیال . شما یه فایل 800 مگا بایتی رو در نظر بگیر .
بلاخره این عمل یه یکی دو دقیقه ای زمان میبره !!!
من میخوام روند کپی شدن فایل از درون ریسورس به هارد رو نشون بدم به صورت کاملا حقیقیQuestion

کمممممممممممممممممممممممممممکHappyHappyHappy
سلام.
این کار شدنی نیست. چون یه دستور loadresdata داریم که اطلاعات رو از ریسورس میخونه. یه خط کد هست و برای یه خط کد نمیشه پروگرس نمایش داد. تو ویبی ترد هم نداریم که بخوایم بگیم پروگرس رو شبیه سازی کنیم و هم زمان با خوندن پروگرس پیش بره.
این کار شدنی نیست. چون یه دستور loadresdata داریم که اطلاعات رو از ریسورس میخونه. یه خط کد هست و برای یه خط کد نمیشه پروگرس نمایش داد. تو ویبی ترد هم نداریم که بخوایم بگیم پروگرس رو شبیه سازی کنیم و هم زمان با خوندن پروگرس پیش بره.

Payman62 جان مطمئنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که هنوز نا امید نشدم . Wink
صفحه‌ها: 1 2