(۳۱-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۱۳:۱۸)sayberiya نوشته است: [ -> ]فعلا کیلاگر خوبی موجود نیست
غیبت نباشه ولی 70 درصد اون کیلاگری که شما مشخصاتشو دادی سورساش از این ورو اونور هست(میدونی که چی میگم)چون نمی خوام پولتو حروم کنی
خيلي ممنون !متوجه منظورتون شدم !
(۳۱-خرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۴۴:۰۷)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]تاریخ دقیقش اینه که سبزها رنگ ها ببرن
اگه نبردن چي !
--------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان تروجان يا پس سندري هم نيست ؟!
میبرن منتظر باش میبرن و خودم یه کیلاگر خصوصی بهت میدم
سورسام نمیدونم کجاست قسمت ایمیل کردنش هم که نگو عالیه یکی دارم واسه دانشگاه ازاد جور میکنم بهت میدم الان خیلی سرم شلوغه
البته کیلاگر خوب نه که نباشه!
ولی با خصوصیاتی که شما میخوای نیست!
اولا که قیمت رو خیلی پایین گفتی!
1 دونه کیلاگر ایرانی بود که خوب کار میکرد و قیمتش تو همین حدود ها بود!
که اونم برنامه نویسش ایوب بود که به خاطر دانشگاه و گرفتاریهاش الان 2 سال که دیگه نمینویسه!
بقیه هم که خیلی ابتدایی هستن!
+
ولی کیلاگر خارجی و حرفه ی خیلی زیاده!
که اتفاقا چند روز پیش یکیشون افتاد دستم!
خیلی هم خوب کار می کرد ! و حجم سرور هم 70KB بود! با کلی خصوصیات خوب.
ولی حدودا 125 $ بود!
خوب بدک نیست یه چیزیم من بگم فقط یه کیلاگر توی ایران میشه گفت عالی بوده اونم ماله ایوب بوده AYO که همین الانم فقط nod میتونه بشناستش البته ضعفهایی هم داشت
ماله مورتال که خنده داره یکی از بچه ها خرید وقتی دیدم ....
راحت ftp ایشو میشه bypass کرد . بعدش نوشته بود هیچ انتی ویروسی نمیشناسه در حالی بود که 99% میشناختن به جز avira و پاندا (که از دور خارج هستند)
ماله یاکوزا اخرین ورژنش فقط 24 ساعت کار کرد
حالا بچه های تیم یکیشو دارند مینویسن خیلی هم پیشرفته هستش منتها بالای 50$ پولشه 3 ماهه 4 نفر دارند تلاش میکنند
این کیلاگر هم فوق العاده محدود هستش در ثانی متدش مثل مسنجر یاهو عمل میکنه .البته قرار یه نمونه از فایل سرورش امروز فردا دستم بیاد اون وقت توضیح بیشتر میدم
(میشناختن به جز avira و پاندا (که از دور خارج هستند)
لطفا سطح اطلاعات علمیتون را ببرید بالا اویرا یکی از قوی ترین انتی ویروسهای دنیا هست
اطلاعات اشتباه به مردم ندید.
IISecurity.C جان
منم که گفتم ماله ایوب خوب بوود!
اونم ورژن GOLD از همه عالی تر بود.
جدا حرف نداشت.
البته اولش به ایرانی های داخل ایران نمیداد.
انشالله کیلاگر شما هم بیاد!
دیدی اونم تست کردیم!! ( شکلک! )
(۰۱-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۰۹:۳۵)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]خوب بدک نیست یه چیزیم من بگم فقط یه کیلاگر توی ایران میشه گفت عالی بوده اونم ماله ایوب بوده AYO که همین الانم فقط nod میتونه بشناستش البته ضعفهایی هم داشت
ماله مورتال که خنده داره یکی از بچه ها خرید وقتی دیدم ....
راحت ftp ایشو میشه bypass کرد . بعدش نوشته بود هیچ انتی ویروسی نمیشناسه در حالی بود که 99% میشناختن به جز avira و پاندا (که از دور خارج هستند)
ماله یاکوزا اخرین ورژنش فقط 24 ساعت کار کرد
حالا بچه های تیم یکیشو دارند مینویسن خیلی هم پیشرفته هستش منتها بالای 50$ پولشه 3 ماهه 4 نفر دارند تلاش میکنند
این کیلاگر هم فوق العاده محدود هستش در ثانی متدش مثل مسنجر یاهو عمل میکنه .البته قرار یه نمونه از فایل سرورش امروز فردا دستم بیاد اون وقت توضیح بیشتر میدم
دوست من مشكلي نيست قيمتش ! پرايويت باشه پولش مسعله اي نيست !
(۰۱-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۲۱:۴۹)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]میبرن منتظر باش میبرن و خودم یه کیلاگر خصوصی بهت میدم
سورسام نمیدونم کجاست قسمت ایمیل کردنش هم که نگو عالیه یکی دارم واسه دانشگاه ازاد جور میکنم بهت میدم الان خیلی سرم شلوغه
خيلي ممنون !خوشحال شدم !
(۰۱-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۲۳:۵۷)Salivan نوشته است: [ -> ]IISecurity.C جان
منم که گفتم ماله ایوب خوب بوود!
اونم ورژن GOLD از همه عالی تر بود.
جدا حرف نداشت.
البته اولش به ایرانی های داخل ایران نمیداد.
انشالله کیلاگر شما هم بیاد!
دیدی اونم تست کردیم!! ( شکلک! )
گذشته ها گذشته !
من براي امروز ميخوام ! با خاطرات نميشه زندگي كرد
اهگه خوب باشه من مشتريش هستم
اگر کسی وی بی بلده تا یه اموزشی بزاریم ساخت کیلاگر :دی یه پروژه گروهی
آموزش ساخت کیلاگر رو مبین جان ومن خیلی وقت پیش داخل سایت گزاشتیم
باید رو مسایل حرفه ای ترش کار کنیم
کیلاگر خوب 3 مشخصه اصلی داره
1-فرستادن درست حسابی ایمیل (کسی به نتیجه ای رسیده؟)
2-شناخته نشدن توسط انتی ویروسا
3-سروری قوی و پیشرفته
خودمم دارم با یکی از دوستام رو ps کار میکنم که قسمت آنتی ویروساش حل شده و فقط با 1 آنتی ویروس مشکل داریم
ولی قسمت ایملش نمیدونم چی کار کنم
خوشحال میشم سرور کیلاگرتون رو بزارید تا انالیز کنیم ببینیم چه جوریاس