۳۱-خرداد-۱۳۸۸, ۱۴:۳۲:۰۴
۰۱-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۱۶:۳۶
نسب به اطلاعاتی که دارم هیچ نرم افزاری وجود نداره واسه این کار
۰۱-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۱۰:۵۳
من هم خیلی دنبالش گشتم اما پیدا نشد. از هر کی که پرسیدم گفت اول ببین اولین نسخه ویندوز ویستا کی منتشر شد بعد ببین برنامه شخصی سازیش که منتشر شد اونوقت می تونی بفهمی که کی شخصی سازی ویندوز 7 منتشر میشه. حالا اولین نسخه ویندوز ویستا کی منتشر شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۰۲-تير-۱۳۸۸, ۱۵:۲۷:۳۳
یعنی هیچ کس نمی دونه اولین نسخه ویندوز ویستا کی منتشر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۰۲-تير-۱۳۸۸, ۱۵:۳۵:۱۰
دوست عزیز ویندوز 7 هنوز داره اپدیت میشه و لحظه به لحظه بولید میده
حداقل یک سال دیگه همچین برنامه ای میاد ویندوز 7 مثل اکس پی نیست دیگه ویندوز mrt بپره توش یه تروجان بزاره و خصوصی سازیش کنه
حداقل یک سال دیگه همچین برنامه ای میاد ویندوز 7 مثل اکس پی نیست دیگه ویندوز mrt بپره توش یه تروجان بزاره و خصوصی سازیش کنه
۰۲-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۳۵:۲۹
می دونم مثل XP نیست مثل ویستا سورسش مخفی شدست. اما ویندوز ویستا رو که تحقیق کردم 5 ماه بعد از منتشر شدن نسخه اولیه ویندوز ویستا این برنامه هم منتشر شد.
احتمالش هست که بشه با برنامه شخصی سازی ویندوز وستا ویندوز سون هم شخصیش کرد؟؟؟؟
احتمالش هست که بشه با برنامه شخصی سازی ویندوز وستا ویندوز سون هم شخصیش کرد؟؟؟؟
۰۲-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۴۹:۲۶
نه این کار اصلا نمیشه
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۳:۳۸
بله آقای amintatu1990 درست می گی این کار شدنی نیست ولی از یه چیزی مطمئنم اونم اینه که وقتی که این نرم افزار منتشر بشه با یکی از این نام ها منتشر میشه
7Lite یا sLite
اگه چنین برنامه هایی دیدید حتما تو این تاپیک اعلام کنید
7Lite یا sLite
اگه چنین برنامه هایی دیدید حتما تو این تاپیک اعلام کنید
۰۳-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۴۰:۲۴
باشه اگر دیدم حتما خبرت میکنم دوست عزیز
۱۷-مرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۱۹:۴۹
برای شخصی سازی که هنوز چیزی ندیدم ولی اگر ویندوز ۷ ای دانلود کردید که bootable نیست می تونید از این استفاده کنید:
یا
فایل های دانلود شده را داخل فایل iso بگذارید و رایتش کنید ، مثل عکس:
کد:
http://www.mediafire.com/?nwj1tmzmtz5
یا
کد:
http://rapidshare.com/files/263610135/7emptyDVD.iso.html
فایل های دانلود شده را داخل فایل iso بگذارید و رایتش کنید ، مثل عکس:
۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۲۷:۵۵
نه دوست عزیز مشکل bootable نیست. من به خیلی از امکانات ویندوز 7 احتیاجی ندارم. مثل مدیا سنتر و ...، می خوام ویندوز 7 رو شخصیش کنم که خیلی از امکاناتش رو پاک کنه و اینکه زبان فارسی و یوزر اکونت رو اتوماتیک درست کنه، اینطوری هم ویندوز سریعتر نصب میشه هم اینکه نیازی نداره که بخوام تا آخر نصب پشت کامپیوتر بشینم