ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فایل class واسه چیه ؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
کی میدونه فایل class واسه چیه ؟

اینجا رو ببینید :

http://ciips.ee.uwa.edu.au/~morris/Year2...kstra.html

این سایت خیلی خیلی سایت خوبیه ... ( واسه طراحی الگوریتم )

من میخوام قسمت Run the Animation رو که تو این صفحه هست به صورت افلاین هم ببینم !!!! ( البته کامل و بدون نقص )

فکر میکنم این یک اپلت جاواست ( فایل class ) :?:

من که جاوا بلد نیستم :cry: ... ولی ترو خدا یکی بگه این انیمیشنهای این سایت رو چهطوری save کنم ؟؟؟

اگه این کار عملی باشه خیلی عالی میشه !!! :arrow:

راستی بقیه قسمتهای این سایت رو هم ببینید ... خیلی مفیده !!! ( کار من هم را بندازید :oops: )
كسي نبود ؟؟؟ Biggrin
سلام
فايل class. فايلي است كه جاوا پس از كامپايل فايل اصلي كه پسوندش java. است مي سازد كه فايل html. كه بعد از آن مي نويسيم و در آن از نام فايل class. كه همنام فايل اصلي است تا برنامه را در يك براوزر ببينيم استفاده مي كنيم
اميدوارم توضيحات مفيد بوده باشد.
موفق باشيد.
توضيحات دوستمون كامل بود اما بذارين ما هم چند تا نكته بگم شايد بتوني ازش استفاده كني و بيشتر راجع به جاوا اطلاعات بدست بياري
جاوا يك زبان كامپايلري و اينترپراتر (نميدونم درست نوشتم يا نه !! ولي منظورم نوعي اجر گر برنامه ها مي باشد كه آن ها رو خط به خط در كامپيوتر اجرا ميكنه يا به زبان فارسي مفسري !!) مي باشد ! برنامه هاش هم كامپايل ميشن {javac} هم به يه مفسر {appletviewer,java,javaw} نياز داره تا برنامه هاش اجرا شه ! يعني فايل نهايش اگزه نيس ! اينم براي اينه كه بتونه با تمامي سيستم عامل ها تعامل داشته باشه !!
خب تا اينجا مقدمه بود اما در مورد اين برنامه هاي زيبا تحت وب كه در كلاينت اجرا ميشن كه يه چيز تو مايه هاي فلش پلير و ... هستند
ببيند جاوا براي برنامه نويسي سرور چنديدن تكنولوژي اراپه كرده كه يكي از معروفترين آن ها كه در كلاينت اجرا ميشن همين جناب اپلت هست !
اپلت ها مانند فلش پلير يا مديا پلير يه ابزار براي ايجاد كاربري مناسب با قدرت كد نويسي جاوا مي باشند كه براي استفاده از آن ها بايد يه كلاس از اپلت مشتق كرد و متد هاشو نوشت و ....
بعد از اين اپلت ها كامپايل ميشن با دستور
کد:
javac "FileName"
بعد هم در يه صفحه وب با تگ اپلت فراخاني ميشن
کد:
<Applet class="asaeed.class" hight=20>
<param name="Parameter name"  value=5">
</applet>
حالا با مقدار دهي كردن درست اتريبيوت هاي تگ هاي اپلت ميتوانيد اپلتتان را كه فايل كامپايل شده اش asaeeed.class نام داره با پاس دادن پارامتر ها فراخاني كنيد !
البته راه هايي وجود داره كه بهش اونا رو بدون اين كه از وب بروزر ديد تماشا كرد اما درد سر زيادي داره {اگه بخواهيد مي گم}.
خلاصه اش اينا مث فايل هاي swf ميان رو كامپويتر و تمپوري ميشينن و مي تونين با ترفند هاي مختلف اونا رو در بيارين و تماشا كنين ولي سر راست ترين راه ديدن همان صفحه در هيستوري {بدون حالت work Offline هست :wink: }
موفق باشي :idea:
سلام وحيد جان و بقيه دوستان
1:براي كامپايل كردن كدها با جي بيلدر بايد چيكار كرد؟ (منظورم اپليكيشن هست نه اپلت) فايل نهايي چي هست و چه جوري اجرا ميشه؟ ميشه با جي بيلدر اگزه ساخت؟

ممنون
كسي نبود جواب مارو بده...؟ :?:
نه ديگه !!! نميشه با جي بيلدر اگزه ساخت.
در ضمن فايل نهايي مث همه فايل هاي جاوا .class هست كه اين فرمت حتيبراي jsp هم صدق ميكنه و كاربردي مث dll ها در asp.net رو داراست و بايد با دستور java فايل نهايي رو اجر كرد به شرطي كه از كامژونت هاي بورلندي هم استفاده نشه وگرنه از همون دستوري كه هنگام بيلد كردن ژروژه (وقتي كه رو دكمه Run كليك ميكني) ميده رو به كامند ليان بده فايل رو برات اجرا ميكنه.
شما اگزه رو بيخيال شو اين مال ويندوزه ولي فايل .class براي همه سيستم عامل هاست :wink:
سلام وحيد جان
ممنون
پس با چي ميشه اگزه ساخت(براي ويندوز)
در ضمن اموزشهاتو كه قطع كردي
حالا يه توضيح در مورد جاوا بده و ورژن هاي مختلفش
ايا كارهاي از قبيل نوشتن دي ال ال و...اي پي اي را با جاوا هم ميشه انجام داد؟
ممنون
چه جوري ميشه فايل .jar ساخت؟
نه عزيز جاوا كه سي نيست اصلا اپراتوريش فرق ميكنه . يعني اصلا با دي ال ال و اگزه و API ويندوز توش خبري نيس ....
فايل هاي جار يا جر هم من با eclipse ميسازم . البته بايد بشه با خود ژروسور جاوا نوشت ولي اونطوري من راحت ترم ...