ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ذخیره اطلاعات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من یه برناهم در رابطه با فروشگاه نوشتم حالا مشکل چیه من می خوام مثلا وقتی تویه انبار از یه جنش 10 تا وجود داشته باشه وقتی یه مشتری اون جنش رو می خره مثلا 2تا از تعداد جنس در انبار کم بشه و همینطور اگه از جنس تویه انبیار نباشه مشتری نتونه اونو بخره و اخطار بده چطوری باید بین انبار و تعداد جنس و فروش ارتباط برقرار کرد
تنها سادگی کار این است که با دستورات Sql آشنایی کامل داشته باشید
من بدون sql دارم کار می کنم و از ado و datagrid استفاده میکنم لطفا اگه از دوستان کسی می تونه کمک کنه
سلام.
باید اطلاعات رو در دیتابیس ذخیره کنی.

ضمنا لطفا برای تاپیک خود عنوان مناسب انتخاب کن.
(۰۱-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۴۶:۳۹)Rink8 نوشته است: [ -> ]تنها سادگی کار این است که با دستورات Sql آشنایی کامل داشته باشید

دقیقا راهش همینه که دوستمون گفت.
روند کلی:
باید از بانک با دستور SQL موجودی را برداری و با عدد انتخاب شده برای فروش مقایسه کنی اگر بیشتر بود فروش انجام شود وگرنه پیام خطا بده و بعد از فروش مقدار جدید کالا در بانک قرار گیرد و بانک Update بشه.
توی دستورات SQL اگه مشکلی هست بگو. ضمنا بانک شما احتمالا اکسس هست درسته؟
ممنون باشه حتما رعایت میکنم
بله اکسس هست ولی من در داخل بانکم از دستورات sqll استفاده نکردم مشکل من هم همینجاست در تئوری میدونم چیکار باید بکنم ولی در کد نویسی مشکل دارم یعنی چطور باید فیلد تعداد رو بررسی کنم و چطور از اون کم کنم