سلام دوست عزیز
برنامه cryptcd برنامه قوی برای قفل گذاری روی سی دی هست.و فقط با همین برنامه باز میشه.میتونی امتحان کنی
مدیر خدمات فنی شرکت فناوری اطلاعات پارسیران شعبه بوشهر
سید کریم نحوی
www.parsiranIT.com
سلام
اقا لینک برنامه تولید سی دی اورجینال خرابه اگه ممکنه دوباره اپلود کنید
باسلام یکی از دوستان لطف کنه یک لینک جدید از دانلود پست 10 بذاره
با تشکر
یا علی
محتواي وبلاگ مجرمانه بوده مسدودش كردن!!
فكر كنم تو آرشيوم آموزشش رو داشته باشم ، اگه نندازنم زندون آلت قتاله رو به همراه آموزش همينجا آپلود مي كنم!!
(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۰۹:۰۳:۳۷)Di Di نوشته است: [ -> ]محتواي وبلاگ مجرمانه بوده مسدودش كردن!!
فكر كنم تو آرشيوم آموزشش رو داشته باشم ، اگه نندازنم زندون آلت قتاله رو به همراه آموزش همينجا آپلود مي كنم!!
مژده مژده مژده
برای دانلود نرم افزارهای ناب قفل گذاری ایرانی و خارجی و اموزشهای ویژه به این سایت مراجعه کنید
برنامه هایی همچون قفل نگهبان. پرولاک. ویزا و غیره
(۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۲:۳۷:۵۰)hamed2006 نوشته است: [ -> ][quote='Di Di' pid='141823' dateline='1289968417']
مژده مژده مژده
برای دانلود نرم افزارهای ناب قفل گذاری ایرانی و خارجی و اموزشهای ویژه به این سایت مراجعه کنید
برنامه هست ولی روشون پسورد گذاشتن
کسی پسوردشونو داره
(۰۳-آذر-۱۳۸۹, ۱۹:۵۴:۵۸)sadra1234 نوشته است: [ -> ] (۲۶-آبان-۱۳۸۹, ۱۲:۳۷:۵۰)hamed2006 نوشته است: [ -> ][quote='Di Di' pid='141823' dateline='1289968417']
مژده مژده مژده
برنامه هست ولی روشون پسورد گذاشتن
کسی پسوردشونو داره
من پسوردها رو دارم
اما با فعالیت در سایت زیر و ابگرید نام کاربریتون میتونید به بخش ویژه دست پیدا کنید و پسوردهاشو از خودم بگیرید
http://www.crack3r.org/forums/
همش الکی هستش و پسورد ها رو به کسی نمیدن
سلام دوست عزیز هر جور قفل گذاری کنه کرک میشه و قفلش میشکنه.
سلام دوست عزیز هر جور قفل گذاری کنه کرک میشه و قفلش میشکنه.
سلام
کسی قفل گرینوی رو میشناسه؟
چطوری میشه گیرش آورد؟