ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جلوگیری از رایت کردن سی دی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
از دوستان کرکر یه سوال داشتم
مبخوام قفلی رو سی دیم بزارم که به هیچ وج کپی نیشه اما هر قفلی را میبینم راه داره باید من چکار کنم که نتونن سی دی را کپی و یا رایت کنند؟
امین جان
به نظر من هیچ راهی نیست که کاری کنی که اصلا رایت نشه!
ممکن بشه کاری کرد که سخت بشه رایت کردن سیدی!
و یا
قفلی که سخت کرک بشه!
ولی کاری که اصلا رایت نشه وجود نداره!

بلاخره شرکت هایی مثل سونی و ماکروسافت و .... که سیدی های برنامه و بازی زیاد تولید می کنن از کرکر های بزرگ استفاده می کنن که سیدی هاشون رایت نشه!
ولی میبینیم که یه دفعه یه نفر کرک می کنه!
و
این نشون دهنده اینه که هر قفلی یه کیلیدی داره که بلاخره پیدا میشه!
خوب رفیق
یه برنامه قفل شکن برای سی دی معرفی کن که سخت بشه کپی و رایت زد از روی سی دی
همه قفل ها ....
ولی اگه بخوای سخت کرک بشه باید باید از قفل های گرانقیمت تجاری استفاده کنی که گرون هستند .مثلا قفل هایی که روی سخت افزار سی دی تاثیر میزارن
اگه بخوای با ابزار رایگان موجود قفل گذاری کنی در همون ثانیه اول کرک میشه
سلام
يه برنامه معرفي كنيد كه حداقل بهترين باشه و بشه باهاش كاري كرد كه نشه سي دي را كپي كرد
فوري لازم دارم
سلام
نمیدونم من هر سوالی دارم کسی جوابمو نمیده
وستم یه همچین برنامه ای که میگی داشت بزار ازش بپرسم تا فردا بهت بگم
قربون معرفتت
بیا اینم یه اموزش توپ
2 دقیقه ای برات ردیف کردم بلاخره هم فامیلی هستیم دیگه
بجاي اينكه 1میلیون تومان براي قفل گذاري روي محصولات خود به شركت هاي قفل گذاري بپردازيد ميتوانيد با یک کلیک از اینجادانلود کنید .
اين قفل سي دي در سايت www.P30Boy.Com به قيمت 10 هزار تومان بفروش مي رسد اما خدايش اينجا بصورت شلغم دانلود كنيد .

محتواي بسته آموزشي :
1-آموزش كامل قفل گذاري بروی سي دي اوريجينال همراه با كتابچه الكترونيكي به زبان فارسي و تصويري .
2- نرم افزار مخصوص توليد سي دي اوريجينال از فايل اجرايی exe اصلي شما ( فايل ميتواند فايل اتوران يا هر نوع فايل ديگري باشد )
3- آموزش استفاده از نرم افزار Nero به همراه نرم افزار توليد سريال سي دي هاي اوريجينال
4-قابليت استفاده از ايميج گرفته شده از سي دي اصلي و داپليكيت كردن آن ( كپي برداري چند تايي و توليد سريال واحد فقط براي هر سي دي و عدم امكان شبيه سازي)
5- سريال سي دي اصلي در صورت كپي برداري از روي سي دي و يا كپي به هارد و عدم اجراي نرم افزار كپي شده و چك اريجينال بودن نرم افزار و سي دي اصل .

پسورد:[code]www.kamyab-hack.blogfa.com
منبع هم همون پسورد

http://kamyab-hack.parsaspace.com/Learni...hoenix.rar
به اندازه هر چی ادم نامرده تشکر
بابا دمت گرم دستت درد نکنه یه دنیا ممنون
خواهش میکنم
صفحه‌ها: 1 2 3