ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پیش نمایش تصاویر در ویندوز 7
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام.
نزدیک دو هفته است که توی ویندوز 7 کامپیوترم هیچکدوم از تصاویر رو نمی تونم در حالت Thumbnails ببینم.
یعنی فقط آیکن نمایش داده میشه و پیش نمایش تصاویر نمیاد.

البته اینم بگم که این اتفاق کم کم افتاد. یعنی اولش بعضی وقتا نشون میداد و بعضی وقتا نشون نمیداد. ولی حالا کلاً اینطوری شده.

[تصویر:  Pictures.png]

تنظیماتی مبنی بر اینکه پیش نمایش تصاویر نشون داده بشه یا نشه پیدا نکردم. Sad
سلام.
اون فایل Thumbs.db اگه تو وین 7 به همین اسم باشه رو پاک کن. بعد فولدر رو ببند و باز کن ببین نتیجه میده.
سلام
دقیقا حرف داش پیمان شما باید فایل Thumbs.db پاک کنید با جستجو همه را پاک کن بیبین باز اینجوری میشه
پوشه هام فایل Thumbs.db رو ندارن. اصلا به جز تصاویر هیچ فایل دیگه ای داخل پوشه نیست.

احتمالاً تنظیماتش به هم ریخته و Thumbs.db رو تولید نمی کنه.

حتی حالت Preview رو هم که فعال می کنم چیزی نشون نمیده. فقط باید اجراش کنی و ببینی.

[تصویر:  Pictures%20Preview.png]
سلام.
این فایل سوپر هیدنه ها.
سلام دوستان. به نظر من به فایل Thumbs.db مربوط نیست. Thumbs.db برای اینه که روی آیکون پوشه تعدادی از عکس های داخل اونو نشون بده که به کاربر بگه توی این پوشه چه چیزی وجود داره شما اگر Thumbs.db رو پاک کنید یه بار به عقب که برگردید میبینید که توی آیکون پوشه چیزی نشون نمی ده
(۰۲-تير-۱۳۸۸, ۰۰:۴۱:۴۳)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
این فایل سوپر هیدنه ها.

بابا، دیگه اینقدر که بارم هست دیگه!
فایلش هم Hidden و هم system هست. بخاطر همین باید تیک فایل های سیستمی رو هم برداری تا ظاهر بشه.

یکی از بچه ها (Cobber) امروز می گفت احتمالاً به خاطر Codec Pack هایی که نصب می کنی اینطوری شده. ولی بهش گفتم اونا برای فرمت های ویدئویی هست و ربطی به این ها نداره.
خودتو راحت کن
ویندوزو عوض کن
(۰۲-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۳۷:۵۰)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]خودتو راحت کن
ویندوزو عوض کن

چی؟ عمراً! بیکار که نیستم بشینم و ویندوز عوض کنم. چرا صورت مسئله رو پاک می کنی؟
سلام
اقا صادق اگر همسایتون بودم هر شب واست یه ویندوز نصب میکردم اخه خیلی بیکارم :-دی
امین جان، ممنون.
خودم می تونم ویندوز نصب کنم.
حوصله دوباره نصب کردن این همه برنامه رو ندارم.
صفحه‌ها: 1 2 3