vahid2000 نوشته است:از اونور اومدم سورس رو با همين نوت پد بخونم بازم بعضي از فايل ها رو نتونستم باز كنم !! :? :(
سورس تنها فايلهاي جاواست. شما ميتونيد براحتي با نوت پد اونهارو بازكنيد و بخونيد. ولي من خودم منتظر پست هادييم. خيلي هم جدي؟!! :wink:
نقل قول: ولي از اونجايي كه ديدم خيلي بي كارم
آقا ما در به در دنبال يه همچين آدمي مي گرديم :arrow:
واما پروژه كجاست اين شازده ما الان به در ويداور مي خوره لبه پرت گاه كه برسه مي يفهته فقط يكم تو بالا و پايين رفتن مشكل داره يه عكس هست كه من گفتم با چه نرم افزاري تهيه شده اگه اون رو ببيني پرنس داره مي ره بالا و يه چند تا بردار هم هست كه مسير بالا رفتن رو نشون مي ده ما يه تابع نوشتيم كه تر تيب عكسهايي كه بايد نشون بده و بردار رو مي گيره و پرنس رو رو اون حركت مي ده ولي هم بردار هامون ايراد داره هم اون تابع كواليژن تابع كواليژن به در و ديوار خوردن پرنس رو تشخيص مي ده با استفاده از چك كردن دو نقطه چپ و راست پرنس ولي براي بالا و پايين رفتن بايد سكويي رو كه ايستاده چك كنه و ... خلاصه خيلي خفن مي شه من هم ديگه دارم از دست اين شازده خسته مي شم اصلا به حرف من گوش نمي كنه مي گم برو اينور مي ره اون ور خلاصه شده مثل اين عروسك چوبيه بود (اسمش يادم نيست) كه پدر ژپتو ساخته بودش به حرف پدر ژپتو گوش نمي كرد
يه رو باه مكار و گربه نره هم داشت (اكه هي اسمش يادم نمي ياد)
واما CD آدرس رو برام PM كن برات پست مي كنم 24 ساعت بعد به دستت مي رسه (بابا تكنو لوژي پيشرفت كرده :wink: )
ولي بگذريم 2 -3 تا هم شهري كه هر روز با هم حرف مي زنن چه جوري تا حالا هم ديگه رو نديدن 8O لااقل شماره تلفن هم رو بگيرين يه موقع كار يكي گير مي كنه اون يكي به دردش بخوره نا سلامتي عرصه ارتباطات ها (اين هاي آخرش خيلي مهم بود ها
)
خب قرا شد یکی یک جواب بدم :
آقا گسترش واقعا کمکم کردی بالاخره تونستم سورس رو باز کنم ! ولی جالبیش اینه که این فرمت رو ویژوال استادیو پشتیبانی می کنه ! {یعنی کلمات کلیدی رو رنگی ننشون میده یا کامنت هاغ رو یه رنگ دیگه و....}
آقا هادی والا خوشحال شدم که شازده کوچولوتون دیگه می تونه با در دیوار برخورد کنه یا بیفته ! ولی ای مشکلی که گفتین هم آسون تر از قبلیا نیست ! راستی آقا اسم اون عروسک چوبیه پسر شجاع نبود ؟؟؟
راستی حالا یه سوال دیگه ؟ شما واقعا قراره برای ورژن 1 جنگ بزارین ؟! یا فقط از در دیوار با لا رفتن ؟ به نظر من حرف آقا اشکان خیلی معقوله ! باید ورژن های اول بازی رو ساده بدیم و بعد قدم به قدم ! مثلا یادمه موبایل ندکیا وقتی هنوز گرافیک و ..... نداشت یه بازی داشت به اسم اسنک ! یه مار بود که توی صفحه صاف را می رفت و هی یه سری اشیا رو می گرفت و بزرگ میشد ! بعد یادمه یه خورده که گذشت یه خورد در و دیوار هم اضافه شد که در صورت بر خورد با اون ها طرف می باخت ! بعد هم در دیوار ها به اشمال مختلف و سخت تر ایجاد شدند ! بعد بازی گرافیکی شد ! الان هم که به وسیله بلوتوس میشه دو نفره بازی کرد !
منم میگم که بیام آروم آروم بریم تا راه و چاه کار بیاد دستمون بعد حتی ورژن های بعدی دونفر اش می کنیم {با بلوتوس و ....} {راستی با J2ME میشه با بلتوس ارتباط بر قرار کرد ؟} حالا باز خود دانید ! ولی به نظرم این طوری بهتره ! تازه یک ورژن هم که بدیم افراد بیشتری جذب میشن و کار ساده تر میشه !
ولی بازم شما هر چی بگین ما رو حرفتون حرف نمی زنیم ! راستیآقا هادی ما قراره یه اسا کشی در طی هفته آینده و این هفته داشته باشیم ! برای همین اگه جدا جدا کم تر 2 یا 3 روز می رسه بدستم بگو براتون آدرس رو بفرستم ! ؟
نقل قول: آقا اسم اون عروسک چوبیه پسر شجاع نبود ؟؟؟
نه خير زنگ زدم پرسيدم ميگن اسمش پينو كيو بوده
نه بابا از در و ديوار هم كه بالا نره مشكلي نداره :wink:
نقل قول: جدا جدا کم تر 2 یا 3 روز می رسه بدستم بگو براتون آدرس رو بفرستم ! ؟
"جدا جدا كمتر" رو كه نفهميدم ولي اگه دير تر مي خواي به دستت برسه از پستهاي كند تر استفاده مي كنيم تازه ارزونتر هم در مي ياد :wink:
خوب آدرس تازه رو بده برات بفرستم اون ميخواد از اصفهان بفرسته من از تهران ميفرستم.
آقا تا آخر اين هفته جا به جا ميشيم به چشم حتما آدرس رو مي گم ! آخه درد اينه جابه جايي ما يه كوچه يا دو خيابون نيس حدود چندين منطقه ممكنه شوت شيم !
در ضمن من كه هوز كد پستي آدرس جدبد رو ندارم براي همين فقط تا آخر اين هفته صبر كينن فكر كنم ديگه بتونم كار رو شروع كنم
راستي آقا هادي نگفتين ميشه با J2ME براي Blutooth برنامه نوشت ؟!
نقل قول: راستي آقا هادي نگفتين ميشه با J2ME براي Blutooth برنامه نوشت ؟!
J2ME گفتن نه برگ چغندر هر كاري اراده كني انجام مي ده
وضعت خوب شده همه دارن برات سي دي مي فرستن :wink:
فعلا هادي بخاطر اينكه هر هر به پستهاي ملت ميخندد تحت تعقيب است. :evil: آخه بابا يكي يه سوال كرده و گفته بهم نخنديد. اينكه براش شعر گفتي خيلي خيلي كار بعديه. درست شد. آقا شازده داره مثل آدم حسابي پايين ميرود و ميافتد و چپ و راست ميرود. هورا :wink:
از اين به بعد داريم باگ ميگيريم سفت و سخت. آپلود سرموني Upload Ceremony جشني است براي كليه ايرانويجيهاي مقيم اصفهان يا هر كي بتونه پنجشنبه 3 شهريورماه اصفهان باشه.ساعت آغاز مراسم بدلايل امنيتي :wink: الان اعلام نمي شه. هركي ميخواد بيادتو اين گفتگو برامون اعلان كنه در خدمتيم.
خلاصه ويرايش اول شازده فقط همان ويرايش حركت كردن شاهزاده است و بس كه انشاالله با كمترين باگها به جشن آپلود ميرسد. سورس هم همزمان با جشن آپلود ميزنيم تو سايت و انشاالله با توضيحاتي مناسب.
خيلي خوشحال شدم . زنده باد شاهزاده ايراني
آقا شما برنامه رو بزار تو سايت منم يه سر و صداي حسابي بپا ميكنم.
آقا خيلي خيلي خوشحال شديم كه بالاخره دومين محصول ايران ويج هم با همت و ياري دو نفر از بروبچ گل به بار نشست {جدا ايول رو دارين}
ميبينم كه ايران ويجي ها دارن تو تمام شهر هاي ايران جشن و همايش و جلسه و قرار و .... بر گذار مي كنند ! واقعا ايول دارين ! ان شا ا... با اين وضع بتونم از همون اول ورژن 2 باهاتون شروع به همكاري بكنم
آقا تبريك ما را پذيرا باشيد !
اطلاعيه شماره 2:
روز پنجشنبه 3 شهريور اگه ميآيد Apload Ceremony كادو يادتون نره. آخه تولد خودمه
اگه هم نميتونيد بيايد. آدرس پستي منو ميتونيد از اشكان هادي يا يمين بگيريد و تا دير نشده كادوهاي خود را ارسال كنيد. :mrgreen:
پس با شركت در اين عمل خيرخواهانه دل ما را شاد بفرماييد.