ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شاه زاده ايراني
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
نقل قول: انفرارد ؟؟؟ از كجا ؟ رو سي دي ش كه همچيني چيزي نبود
8O 8O 8O
نگو اينفرارد يا همون مادون قرمز يه وسيله جانبيه كه بايد بخري البته اگه گوشيت بلوتوس ساپورت مي كنه بلو توس بهتره و كابل هم اگه مال خودش باشه مي شه وگرنه خودشون با خودشون هم كامپتيبل نيستند ولي OPM2‌رو دانلود كني فكر كنم سماسونگ رو هم ساپورت مي كنه
ha_60 نوشته است:
نقل قول: انفرارد ؟؟؟ از كجا ؟ رو سي دي ش كه همچيني چيزي نبود
8O 8O 8O
نگو اينفرارد يا همون مادون قرمز يه وسيله جانبيه كه بايد بخري البته اگه گوشيت بلوتوس ساپورت مي كنه بلو توس بهتره و كابل هم اگه مال خودش باشه مي شه وگرنه خودشون با خودشون هم كامپتيبل نيستند ولي OPM2‌رو دانلود كني فكر كنم سماسونگ رو هم ساپورت مي كنه
اوه اوه اوضا خيطه !! سوتي داديم !!Amaze
من كه با همون يارو 14 پيني ريختم رو 9300 ، دارم حالشو ميبرم ! فقط چرا صفحه كوچيكه ؟!!
در كل كه كارتون خيلي ايول داشت !
راستي آقا گسترش اگه ورژن جديد بچه گربه رو داري ،‌ يكي براي ما بفرست ! (لطفا)
من با تماوجود اعلام پايگي مي كنم البته براي يك ماه بعد!!!!!
قول ميدم خودم مشكلات ذكر شده را هم حل كنم و ويژگي بالا و پايين رفتن از در و ديوار هم اضاف كنم....
خب حالا بقيه هم براي شروع دوباره هستن ؟؟؟
نقل قول: من با تماوجود اعلام پايگي مي كنم البته براي يك ماه بعد!!!!!
اول آآآآآ بعد اوووو فقط جند نكته
كار برنامه نويسيش 50% يكمي كار گرافيكي داره (كه البته اگه كل گرافيك رو عوض كنيم به علت دزدي بودن عكسها خيلي بهتره) و 40 در صد كار هم تعريف بازي و در آوردن مرحله هاست زيبايي پرنس به نياز به فكر داشتن بازي بود كه هيچ ربطي به برنامه نويسيش نداره و از اون ديد فقط يك ماتريس براي هر مرحله است در آوردن اين ماتريس ها ساده نيست
در ثاني اگه كسي مي خواد كار كنه يه دفه نمي شه يعني نمي شه بگي يك ماه مي شينم روش كار ميكنم و تموم مي شه چون آدم رو خسته مي كنه و باعث مي شه كه كلا ولش كنيد پس من پيشنهاد مي كنم روزي مثلا 15 دقيقه روش كار كنيد ولي هر روز يا مثلا هر 3 روز نيم ساعت هر جور كه وقت داريد اين خيلي بهتر از اينه كه يك ماه ديگه روزي 2 ساعت بخوايد روش كار كنيد چون آويلش خيلي خسته كنندست و علاقه آدم رو براي كار كردن روش از بين مي بره
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14