ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شاه زاده ايراني
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
راستي از فصل دوم هم من شروع كردم با اينكه كند پيش ميرم ولي سعي ميكنم زودتر آمادش كنم.
يهو از فصل دوم پريدم فصل 6 [تصویر:  58.gif] ولي ديدم فصل 6به بعد واقعا اساس بازي رو توضيح داده.
اينم ترجمه فصل ششم(البته خيلي خوب ترجمه نشده)
-------------------------------
بخش ششم

در قسمتهاي آينده ما ياد ميگيرم پياده سازي بازي Vertical Scroll Shoot em . هدف اصلي فهميدن كدهاي تيپيكال ميباشد. موضوع قبلي شامل كلاس midp2 و محدوديت هاي موبايل بود . بنابر اين اين بازي(بازي كه خواهيم ساخت) هماني نيست كه بتواند بازار را تكان دهد فقط به شما ساختار بازي را از ابتدا تا انتها نشان ميدهد.
بعبارت ديگه اين سورس كد فقط يك هدف هست براي استفاده از امولاتور J2ME . به قسمت ابزارهاي مورد استفاده نگاه كنيد(چند سطر پايينتر) تا اطلاعات بيشتري در رابطه با ابزارهاي مورد استفاده براي توسعه بازي بدست بياوريد.شما به در مواقع مقتضي از اين ها براي توسعه بازي خودتان بر روي يك موبايل واقعي استفاده خواهيد كرد.
اين كد معمولي براي آموزش استفاده ميشود – اين ميتواند نمونه باشد براي بهبود طراحي استفاده بهينه از حافظه و كارايي.
ابزارهاي مورد استفاده
اصليترين ابزار مورد استفاده شما J2ME Wireless Toolkit version 2.0 مربوط به شركت سان ماكروسيستم ميباشد. اما J2ME Wireless Toolkit version 2.0 مشكلي دارد در اسكرول كردن لايه آجري . J2ME سايت نوكيا براي اسكرول كردن لايه آجري قابليت بيشتري دارد. (اين نشان ميدهد هر شركت براي هندل كردن موبايل خودش يك J2ME جدا هم دارد ولي استاندارد همه اينها همان J2ME Wireless Toolkit مربوط به سان ميباشد) . براي بهترين نتيجه توصيه ميشود كه بازي اليمينيتور را داخل امولاتور مربوط به سايت نوكيا اجرا كنيد
در ورژن بعدي سان اين مشكل را رفع خواهد كرد(شايع شده).
خلاصه شرح بازي
نام بازي اليمينيتور (حذف كننده) هست. اليمينيتور شبيه اين است كه شما ايستاده شليك كنيد مانند Raiden يا 1942؟؟
خصوصيات كليدي بازي به شرح زير است :
- سه سطح
- برجسته در هر سطح
- دو انتخاب خوب و تميز
- آتو سيو(خود ذخيره)
- جدول امتياز
- جنگ افزارهاي مختلف(مرد پرنده-بمب-گسترش دهنده؟-ليزر-سپر)

پايان .
-----------------------
در اين فصل يك شماي كلي از بازي داده .
آقا من فيلمشم ساختم رفت :roll:
همش رو قراره بزنم رو يه cd بدم آقاي گسترش يه چك بكنه بعد از تاييد براي هركسي كه خواست مي فرستم.
فايلهايي رو كه تو اين سي دي خواهد بود
j2me_wireless_toolkit-2_2-windows.exe
j2sdk-1_4_2_07-windows-i586-p.exe
porgramer note pad 20548.exe
و يه help‌ تصويري براي كار با اينها (همون فيلم كه گفتم)
البته فونتهام رو هم ميربزم كه ديگه مشكل فونت نداشته باشيم
ديگه كار ديگه اي نمي تونستم بكنم شرمنده :oops:
حالا هر كي مي خواد يه ندا بده بگه چه جوري به دستش برسونم ولي به شرطه اينكه يه كاري بكنه :wink:
حجمشون چقدره مگه ببين با فشرده سازي نميتوني بزاريش تو سايتي چيزي.
12MB+50MB+80MB
البته دو تاي اولي فشرده شده هستند حالا فرض كنيم يكي دو مگ هم كم شد
ولي اين چيزي كه من ميبينيم اصلا طرف دار نداره بيخود خودمو الاف كردم تعطيل كنيم بريم دنبال زندگيمونAmaze
ashkan نوشته است:حجمشون چقدره مگه ببين با فشرده سازي نميتوني بزاريش تو سايتي چيزي.

اشكان خان! حجمشون خيلي چيزي نيست. دانلود كردنشون مصيبت‌باره. براي همين فكر كرديم بهتره بريزيمشون روي يه سي‌دي.
فعلا مساله من و هادي پيدا كردن IDE توپه. اميدوار بوديم كه پروگرامرز نوت پد اين كار رو بكنه كه نشد :cry: البته بنظر من همين هم خوبه. :P من نت بين رو دانلود كردم. ولي تو ستينگ اوليه يه اشتباهي كردم اصلا فايلهاي J2ME رو اشمال مي‌ده اساسي. اون جي‌بيلدر هم دانلود كردم ولي اجرا نشد كه نشد :cry:
امروز دوباره تلاش مي‌كنم. راستي اشكان خان روز يكشنبه من برات پست من اساسي‌ها!Amaze
جالبه جفتمون تو سايتيمAmaze
ha_60 نوشته است:12MB+50MB+80MB
البته دو تاي اولي فشرده شده هستند حالا فرض كنيم يكي دو مگ هم كم شد
ولي اين چيزي كه من ميبينيم اصلا طرف دار نداره بيخود خودمو الاف كردم تعطيل كنيم بريم دنبال زندگيمونAmaze
حجم كه زياده پس نميشه .
راستي اينم بگم بابا موقع امتحانات مدرسه و دانشگاه هست معلومه كمتر احتمالا ميتونن كمك كنن-فعلا تا اوايل تير ميدونم مدرسه ها ول كن نيستن و كنكورم كه تا اونجا كه ميدونم تا اوايل مرداد هست.
براي تهرانيها من ميتونم بفرستم تا براي شما مشكل نباشه . كافيه يه نسخه برسه دست من بقيش رو حله.
ha_60 نوشته است:ولي اين چيزي كه من ميبينيم اصلا طرف دار نداره بيخود خودمو الاف كردم تعطيل كنيم بريم دنبال زندگيمونAmaze
:( يعني ، حالا چون بوق كرنا نمي كنيم ، يعني نمي خواييم كار كنيم ؟! من دارم رو اسپرايتي كه گفتي 43*43 كار مي كنم ، منتهاي مراتب به خاطر امتحانات يه خورده كند كارام جلو ميره :cry:
اين هم از اسپرايت ! البته هنوز كلي كار داره ، ولي خوب كليشه اش در اومده Biggrin
http://www.techmix.persiangig.com/prince_sprite.zip
چطوره ؟ :?
عاليه فقط فكر كنم قدم ور برداشته ولي براي قدم بعدي حركتي وجود نداره؟ولي عاليه بابا خداييش زحمت كشيدي . آقا هادي بدو .
يعني چي آقا اشكان ؟!! منظورتون رو نفهميدم :( مگه فايل فلش رو نديد؟!‌ قدم ور مي داره ديگه Biggrin
[تصویر:  4.gif]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14