ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شاه زاده ايراني
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
نقل قول: يعني ، حالا چون بوق كرنا نمي كنيم ، يعني نمي خواييم كار كنيم ؟!
اسپرايت توپ بود دستد درد نكنه
تو بوق و كرنا هم كه بكني من اميد وار مي شم كه به دست فراموشي سپرده نشده :wink: رو حيه مي گيرم
نقل قول: اين هم از اسپرايت ! البته هنوز كلي كار داره
براي شروع خوبه نمي خواد ديگه روش كار كني
نقل قول: راستي اينم بگم بابا موقع امتحانات مدرسه و دانشگاه هست ...
حالا منم يه چيزي گفتم احساسات مردم رو جريحه دار كنم ببينم چند نفر پايه داريم شما جدي نگيرين :wink:
نقل قول: براي تهرانيها من ميتونم بفرستم ...
يكم ديگه صبر كني داره كامل ميشه فعلا اقاي گسترش NetBeans رو دانلود كرده خيلي توپه يكم باهاش كار كنم ببينم به درد مي خوره يا نه اگه اين بشه از اون قبلي ها خيلي بهتره
[تصویر:  41.gif] [تصویر:  92.gif] [تصویر:  84.gif] .
من هيچ حرفي ندارم فقط عكس رو ببينين البته فكر نكنين يه عكس رو انداختم بك گراند با اون ماتريس كناري صحنه ساخته شده
http://hadi60.persiangig.com/image/test.png
ha_60 نوشته است:من هيچ حرفي ندارم فقط عكس رو ببينين البته فكر نكنين يه عكس رو انداختم بك گراند با اون ماتريس كناري صحنه ساخته شده
http://hadi60.persiangig.com/image/test.png
دمت گرم :wink: حتي اگه با بك گراند هم ساختي خيلي كيف كردم. Amaze ولي باهات حرف دارم. اين عكسه يه جوريه. بايد بياي و تا آخرش برام بگي. فكر كنم بايد همه بريم J2ME ياد بگيريم. :wink:
پس شعار هفته:
فقط J2ME امروز و هر روز با جاوا.
براي سلامتي هر روز صبح يه فنجون جاوا :wink: شما هم مي‌خواين دينگ دينگAmaze Amaze Amaze
[تصویر:  84.gif] آقا ايولا ! خيلي خوب شده ! فقط يه سوال در باره ي سناريو چي كار كردين ؟! Biggrin
اينجا چه خبره؟؟؟؟‌ [تصویر:  89.gif]
سلام من نوشتن بلد نيستم ولي موبايل حاليمه اينم براي شما--------->www.terracro.com
Mohamad_VB نوشته است:اينجا چه خبره؟؟؟؟‌ [تصویر:  89.gif]
نه هيچ ملالي نيست بجز دوري شما :wink: عجالتا بگم فصل 8 به بعد مال من. كسي ترجمه نكنه كه دلخور مي‌شم :evil:
اما بعد. هادي خان برنامه رو آورد. اينقدر كفري شدم كه نگو نپرس با يك ماتريس اعداد مربوط به فريمها يك تايل لاير كامل مي‌نويسه. توپ. 8) 8O
ديگه اينكه ما مي‌خواهيم پرنس رو از بين دوتا ستون رد كنيم. يا براش جنگ بنويسيم. اما جنگ!
فرض كنيد بات فشار دادن دكمه 5 پرنش شمشير رو به حالت تهاجمي ميزنه. كار حل است. خيلي سريع. اول اينكه وقتي پرنس به مختصات خاصي برسه. سپاهي خليفه به حالت تهاجمي در مي‌آيد. يك لوپ ساده كه فريمهاي حمله و دفاع و ايست (فرض كنيد فريمهاي 4 و5و6) رو تكرار مي‌كنه. تا اونجايي كه متغير اينتجر لايف سپاهي خليفه صفر بشه 8O
حال پرنس با سپاهي خليفه كواليشن مي‌كند(برخورد مي‌كند) در اينحالت اگر پرنس در فريم 4 و سپاهي در فريم 6 باشدسپاهي شمشير مي‌خورد و برعكس پرنس شمشير مي‌خورد. در حالتي كه يكي در فريم 4 و اون يكي در فريم 5 باشد حمله دفاع شده و لايف كم نمي‌شود. با هر شمشيرخوردن يكي از متغير لايف اسپرايت شمشيرخورده كم مي‌شود تا آنجا كه لايف صفر شده و بايد اينبار فريم رو به فريم مرگ مثلا 11 تغيير داد. 8) 8O
فكر كنم مساله حمله و دفاع حل شده پس تا برنامه بعد :roll: :wink:
فكر كنم همه فهميدن آقاي گسترش چي گفت مگه نه؟ :wink: Amaze Amaze
من فقط اينو فهميدم شما دو تا دارين بسرعت ميزين جلو. [تصویر:  92.gif] . من كه منتظر نسخه اول بازي هستم.
ashkan نوشته است:من فقط اينو فهميدم شما دو تا دارين بسرعت ميزين جلو. [تصویر:  92.gif] . من كه منتظر نسخه اول بازي هستم.

اشكان خان! يه خبر. ديشب منو جو گرفت شديد. فصلهاي 7 و 8 و 9 رو ترجمه كردم. شايد هم امشب چند تو فصل ديگه رو ترجمه كنم. معلوم نيست. ثانيا داريم الگوريتمهاي حركتي بالا و پاپين رفتن و چندتا كار ديگه رو روش كار مي‌كنيم. يه پروژه سري هم شروع كرديم. كه البته هادي ازش خيلي خيلي مي‌ترسه. خلاصه كاشون مو شلوغ پلوغه؟! چرا آدرس مادرس نمي‌دي ببم جان. زارتو كار داريم. راستي نگين و ننه نگين رفتن مشهد. تلفن رو هم بردند. زنگ زدي هول نكني. سوتي ندي؟! ننه نگين بياد اصفهان بخواد ما رو سين جيم كنه؟!Amaze :wink: :wink:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14