ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شاه زاده ايراني
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
گفتم كه بابا شما دو تا اصفهاني بهم افتادين [تصویر:  43.gif] (هادي خان هم كه شوخ طبعه) معلومه كه چه خبره الان. ولي از شوخي گذشته ميدونم كارت بي نتيجه نيست.
راجب نگين خانوم حتما مواظب ميشم يهو سوتي ندم. [تصویر:  38.gif]
از ترجمه هم كه بپرسيد سلامته البته دست آقاي گسترش درد نكنه كه هنوز هم داره ادامه مي ده (ترجمه 7 و 8و 9 مترجم گسترش)
و در دو فرمت يكي tif و یکی pdf حجمشون تقریبا برابره و لی اولی عکسه دیگه فونت منت نداره
tif رو باید با Picture Viewer ویندوز باز کنید (البته WinXp) و 20 صفحه هم هست که با همون برنامه می تونید صفحه ها رو ببینید ولی خیلی جالبه حجم خیلی فرق نداره
www.hadi60.persiangig.com/other/Chapter7_pdf.rar
www.hadi60.persiangig.com/other/Chapter7_tif.rar
من که نتونستم لینکها رو چک کنم اگه شما تونستید یه خبر بدید
اينم لينك تمامي ترجمه ها بريد ببينيد و حال كنيد. از اين به بعد هم ايران ويج صاحب بخش موبايل هم شد.
http://iranvig.com/mobile/
ashkan نوشته است:اينم لينك تمامي ترجمه ها بريد ببينيد و حال كنيد. از اين به بعد هم ايران ويج صاحب بخش موبايل هم شد.
http://iranvig.com/mobile/
اشكان خان دستت درست. از هادي هم ممنونم چون اون بيشتر اين كارها رو پيگيري و دنبال مي‌كنه. بايد دست مريزاد خوبي به شما دو نفر گفت. و مي خوام يه كاري بكنيم كه اون صفحه موبايل كذايي با موبايل قابل دسترسي باشه :wink: 8O چطوره؟!
براي من ثابت شد راجب اصفهاني‌ها دروغ زياد ميگن ديروز 24خرداد يه بسته بدستم رسيد شامل يه سي دي و يه نامه محبت‌آميز (حسابي شرمنده شدم) از اصفهان .
بله آقا هادي بصورت كامل همه برنامه هاي مورد نياز مربوط به J2ME رو برام فرستاده (دستش درد نكنه) اما نكته اي كه منو خيلي خوشحال كرد و باور كردم كه بابا بروبچ خيلي به اين قانون اوپن سورس و ياد دادن به هم ميهنان پابندن اينه كه دو تا فيلم آموزشي هم همراه سي دي هست كه حدود 20 دقيقه آموزش كامل نحوه كار و نصب رو توضيح ميده .
دست گسترش و هادي خان درد نكنه هم بابت برنامه ها هم بابت آموزش تصويري و هم بابت ترجمه ها و هم بابت زحمت ارسال و هزينه هاي اون و هم بابت اينكه چقدر به اين سايت و دوستان لطف دارن و هم .... .
-------------------------------
براي ارسال سي دي هم با دوستان تماس ميگيرم و ارسال سي دي ميكنم .
-------------------------------
حرفهاي گسترش و من كه در امروز رد و بدل شد 25 خرداد :
گسترش گفت :
1- الگوريتم حركت شاهزاده ايراني به سمت چپ و راست و بالا و پايين حل شد(و برنامش هم نوشته شده)
2- ديوار بالا رفتن و پايين رفتن حل شد(الگوريتم و برنامه آماده)

فقط از يه چيزي شاكي بود و اون اينه كه ميگفت من مدتيه توي 7 فريم راه رفتن ميخوام (عكس كه 43*43 پيكسل بدون زمينه باشه) ولي هنوز چيزي گير نياوردم.
اسپرايت 4 فريمي ميخوام كه بالا رفتن باشه(مثلا داره از ديوار بالاميره)
جنگ و حركت دشمن رو ميخوام.
از دوستان خواهش ميكنم اگه ميتونن كمك كنن بشدت نيازه بزاريد اولين برنامه بازي موبايل ايراني بياد بيرون تا همه حال كنن. من از همه ميخوام توي اين بازي كه بيشترين زحمتش پاي گسترش و هادي خان هست هر كمكي ميتونن بكنن.
راستي موبايل توي ايران ويج يه جاي مخصوص هم بخودش اختصاص داد و اونم يه ساب دامين هست
http://www.mobile.iranvig.com
ايول بابا چه قدر پروژه توپ در حال اجراست و ما نمي دونيم !!!!!!!!!!!!! [تصویر:  105.gif] آقا من يه مدت بسيار كمي (كم تر از اوني كه بتوني فكرش رو بكني ) با J2ME كار كرده بودم بعد رفتم دات نت . براي همين فكر كنم بتونم با شما همكاري كنم [تصویر:  84.gif] پس اگه خواستيد رو كمك ما هم حساب كنيد [تصویر:  38.gif] [تصویر:  177.gif]
نقل قول: با J2ME كار كرده بودم بعد رفتم دات نت
خوب بابا پس این کاره زیاد داریم مخصوصا که گرافیست هم باشه ولی چرا بعد رفتی دات نت؟ رفیق ناباب و ... :wink: Amaze
البته ببخشید شوخی میکنم ها :oops:
نقل قول: دست گسترش و هادي خان درد نكنه
سر شما درد نکنه
نقل قول: خوب بابا پس این کاره زیاد داریم مخصوصا که گرافیست هم باشه ولی چرا بعد رفتی دات نت؟ رفیق ناباب و ...
والا كتابخانه دات نت واقعا منو جذب خودش كرد همچنين به نظرم سي شارپ هم از جنس J2ME هست هم ساده تر الانم اگه دات نتي بود خيلي بيشتر از دست كار برميومد ولي خوب در حد يه نيم خطي J2ME كار كردم . راستي در مورد كار گرافيكي هم قبول مي كنم البته به قدرت امير شايد نباشه ولي ميشه بهش گفت عكس ! [تصویر:  107.gif] [تصویر:  39.gif]
راستي اديتور مناسب براي J2ME رو از كجا مي تونم گير بيارم (دانلود كنم )؟
vahid2000 نوشته است:راستي اديتور مناسب براي J2ME رو از كجا مي تونم گير بيارم (دانلود كنم )؟
ما زحمتشو كشيديم و به همه علاقمندان NetBeans رو پيشنهاد مي‌كنيم. با اشكان خان تماس بگيريد و يه سي‌دي كامل رو سفارش بدين.
امروز و هر روز با يه فنجون قهوه جاوا! شما هم مي‌خواين :wink:
ashkan نوشته است:فقط از يه چيزي شاكي بود و اون اينه كه ميگفت من مدتيه توي 7 فريم راه رفتن ميخوام (عكس كه 43*43 پيكسل بدون زمينه باشه) ولي هنوز چيزي گير نياوردم.
اسپرايت 4 فريمي ميخوام كه بالا رفتن باشه(مثلا داره از ديوار بالاميره)
جنگ و حركت دشمن رو ميخوام.
از دوستان خواهش ميكنم اگه ميتونن كمك كنن بشدت نيازه بزاريد اولين برنامه بازي موبايل ايراني بياد بيرون تا همه حال كنن. من از همه ميخوام توي اين بازي كه بيشترين زحمتش پاي گسترش و هادي خان هست هر كمكي ميتونن بكنن.
ما كه يكي درست كرديم ، اما مثل اينكه اصلا توجهي نشد! فقط آقا هادي گفت روش كار نكن ، ما هم گفتيم چشم ،‌ اگه مي گفتن كار كن ،‌تا الان شمشير كشي كه چه عرض كنم ،‌ يه كاري كرده بودم كه ملق بزنه !Amaze
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14