ha_60 نوشته است:البته مشكل ديگري هم كه داريم اينه كه آقاي گسترش اين قدر برنامه نوشته كه سرش گيج رفته به جاي اينكه برنامه رو براي من Email كنه معلوم نيست فرستاده برا كي....
حالا صبر كن خودم مي سازمش مي فرستم برات :arrow: 8)
اولا اينكه ما سرورمون ويروسي شد و ايميل ما هم برگشت و من بدقول شدم و هادي هم كه طبق معمول :evil: اما امروز ساعت نه و ده صبح بود كه فايل رو دادم بهش. ما هم شديم آخر فنآوري اطلاعات
دوم نميدونم چرا اينقدر نااميديد. كار راحتييه به خدا. اسپرايت درست كردن. فقط مربع دور عكساتون 40 در 40 باشه و عكساتون شفاف. اگه دلتون خواست خودتون بچينيندشون پشت سرهم. اگه هم دلتون نخواست ما ميچينيم پشت كله هم. همين ديگه. چرا دست دست ميكنين. اگه امتحان وكنكور و تشديدي :wink: و چيز ديگهاي نداري. پس يا علي بسمالله :wink:
من هم چند تا بازي دارم كه با وي بي نوشتم
والا نمي دونم مي تونم تو بحثتون شركت كنم ؟؟؟؟؟ :?: :arrow:
مگه وي بي چه شه
خوب توي اين پست دوستمون هيچ حرفي واسه گفتن نداشتم ولي حد اقل اگه خواستيد مي تونم بازي هامو در اختيارتون بزرام
اينم يه حرفيه ميشه بازي رو با وي بي هم نوست چون فكر ميكنم سيستم عامل سيمبيان (اگه درست نوشته باشم) ميتونه برنامه هاي جاوا وي بي وي سي و دلفي رو اجرا كنه. چون وي بي كار زياد هست خيلي زود راه ميفته :roll:
نقل قول: اينم يه حرفيه ميشه بازي رو با وي بي هم نوست
ولي اين جوري بايد يه گوشي براي بازيه ما به خره ولي اگه با جاوا بنويسيم يه بازي برا گوشيش مي خره چون روي اكثر گوشي ها جاوا هست نوشتن بازي با جاوا آسان تر است
نقل قول: والا نمي دونم مي تونم تو بحثتون شركت كنم
فقط قرار يه كار گروهي بكنيم كه بگيم كار گروهي هم مي شه كرد بنابر اين اگه علاقه داري و مي دوني كه بعدا هم علاقه داري
پس مي توني
نقل قول: چون وي بي كار زياد هست خيلي زود راه ميفته
نچ من كه آدم پايه نمي بينم حتي تو وي بي هم نمي تونيم يه كار گروهي رو تا آخر ببريم :cry:
اينم اسپرايت ما يه كم شل و كور هست ولي بد نيست حالا مي فهمم كه ساخت عكس يه طرف برنامه نويسي يه طرف كنار هم چيدنشون هم يه طرف يكي از يكي خفن تر
www.meditech.ir/temp/sp2.png
اسپرايت خوبه ! اما مگه خودت نگفتي كه با امامه و اينا دوست نداري
! اين كه رو همون فلش هم بود ! ؟؟ ( ... هيچ غلطي نمي كنه ، قر قر هم مي كنه ! )
نقل قول: اسپرايت خوبه ! اما مگه خودت نگفتي ...
من تكذيب مي كنم كي گفتم ؟
خوب بابا مجبورم ديگه بايد برنامه رو با همين مي نويسم نا اشكالات برنامه در بياد تا بعد.
مي دوني مشكل كجاست؟
اسپرايت اينجوري مي دوه (فقط شماره فريم ها رو مي نويسم) 1و2و...و8و9و10و...و14و8و9و10و...و13و14و8و9 توي هر فريم هم نسبت به قبلي 5 پيكسل شيفت مي دم و تمام فريم ها بعد از نمايش نبايد تغيير زيادي داشته باشند(حركت بايد نرم باشه) مشكل رو فريم 8 ايجاد مي كنه چون هم بايد موقعيتش نسبت به فريم 7 درست باشه هم نسبت به فريم 13 چون بعد از اين دو فريم نمايش داده ميشه توي بقيه هم هست مثلا ابتداي بالا رفتن با موقعيت ايستاده و ...
چند كلمه حرف حساب
اولا بايد بگويم كه هدف اين پروژه همان كار گروهي است و بعد از آن نوشتن يك ويرايش ساده از يك بازي بسيار محبوب و قديمي Prince Of Persia بنابراين اينقدر در فكر شليدن و درست نبودن جاي قدمها و غيره بودن كمي زياده از حد است. :wink: ثانيا بايد بگويم كه تاكنون قدمهاي خوبي برداشتهايم و اين راه را ادامه ميدهيم. مساله مهم اين است كه ما فقط آنرا روي يك سري امولاتور مسخره چك ميكنيم و شايد بسياري از مسائل وقتي رخ بدهند كه برنامه را روي موبايلهاي خود اجرا ميكنيم. :?
ثالثا شايد بزرگترين اشتباه تيم دونفره ما اين بود كه بازي خفني براي اينكار انتخاب كرديم ولي اينو بياد داشتهباشيد كه روزي سورس يك بازي در حد Prince Of Persia روي سايت باشد، نوشتن بقيه بازيها از اين دست را ساده و سادهتر ميكند. حتي ممكن است فقط با تعويض اسپرايتها و كاشيهاي پشت زمينه، بازيهاي مشابه آن به سرعت ساخته شوند. شايد از اينروست كه دوست عزيز من هادي اينقدر به شليدن شازده ما عيب ميگيرد. :wink:
رابعا، اصلا بگوئيد چند نفر از شما Net Beans ياJ2ME Wireless Toolkit را نصب كردهايد. زيرا پروژه شازده كم كم به آخر خود نزديك ميشود و ما ميخواهيم ببينيم كه اگر خودمون دوتائيم، براي جشن آپلود كردن بازي يك هتل با گنجايش صدهزارنفري رزرو كنيم.
خامسا، چرا J2ME، را انتخاب كردهايم، هادي دليل خوبي را ذكر كردهاست، :wink: دليل بعدي هم خفنتر است و آن اينكه ما براي نوشتن برنامههاي خود بغير از فوتوشاپ از يك ليسانس عمومي بنام SUN Public License بردهايم و اين يك حسن كاملا حساب شده براي اين جور كارهاست و اينكه فرداي روزگار ما شرمنده بابا بيل يا كسي ديگري نخواهيم بود. فقط يه كمي بابت فوتوشاپ نگراني داريم كه انشاالله يك برنامه Free پيدا كنيم ، كه تنها مشكلمان ويندوز باشد و ملحقات آن؟!!!!
ببين آقاي گسترش و آقا هادي منم يه چيزي ميگم .
ببين برنامه نوشتن كار ساده اي نيست بخصوص وقتي بخوايي با محدوديتهاي بسياري كلنجار بري.برنامهنويسي اونم بازي بمراتب سختر هست به چند دليل
1- آمدن مبحث گرافيك
2- سناريوي بازي
3- محدوديت حجم حافظه
4- جذابيت
5- و ...
تا وقتي كه اين مسايل هست نميشه خيلي مانور داد . اگه شازده خان ميشله خوب بزار بشله . اگه بمن بود بازي رو اينطور تعريف ميكردم:
يه فضا كه شازده ما بايد ميومد از يه در تو و توي اون فضا اينقدر ميگشت تا در خروج و رفتن به مرحله بعد رو پيدا كنه.
چرا اينطوري واسه اينكه پايان دادن بازي مهمتر از شروعش هست و تا پايان بازي نياد بيرون در واقع هيچ چيزي عملا انجام نشده.از قديم ايروني ها يه مثلي دارن ميگه سنگ بزرگ علامت نزدنه.من اولش خيلي ترسيدم اين پروژه تموم نشه ولي وقتي فعاليت شماها رو ديدم اميدوار شدم و الان هم هيچ نگران اين نيستم كه بازي تموم نشه(چون تا اونجايي كه من اطلاع دارمو شناختي كه روي شما دوتا پيدا كردم ميدونم قسمتهاي زياديش به پايان رسيده و حتي قرار داكيومنت كامل برنامه نويسي اون هم ارايه بشه)
هادي جان من مدعي برنامه نويسي نيستم و فقط تجربم رو ميگم . يكي از مشكلات در برنامه ها برداشتن گامهايي بلنده كه آدمي بدون در نظر گرفتن تواناييهاش انجام ميده.
شروع هر كاري سخته ولي نه بسختي پايان دادنش .
اينم بگم و ديگه هيچ.
شروع كاري اينطوري هميشه تنهايي اينو بدون پس سعي كن همينطوري هم جلو بري.هواي گسترش رو هم داشته باش باور كن يكي مثل اون تو اين دنيا خيلي كمه. :wink:
همت و هوش و استعداد و دل و جرات داشتن با هم تو خون هر كسي نيست.كه آقا مجيد ما همشو يجا داره.
اشكان خان با همه حرفات موافقم بخصوص با اون آخرش.
بابا جان اينقدر ما رو شرمنده نكن :oops: بيجنبهايم. يه وقت فكر ميكنيم خيلي خيلي عتيقهايم.
امروز بايد يه بخش عمده كار رو تموم كنم. اگه تموم بشه پست ميزنم و داد ميزنم و كلي بيآبروبازي در ميآرم تو سايت. مساله اينه :شازده بايد ديوار و در رو درك كنه. به همين راحتي. البته نميخوام محاسباتي درك بكنه. ميخوام با خود صفحه درك بكنه.
بقيهاش بمونه بعد اينكه اين كار تموم شد. :wink:
سلام دوست عزيز
الگوريتم جالبي بود :idea: