ايران ويج

نسخه‌ی کامل: رایت سیدی ویندوز 7
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
بالاخره دانلود این ویندوز 7 تموم شد.
حالا یه سوال. این ویندوز 64 بیتی هست. من تو ویندوز 32 بیتی وقتی فایل iso رو تو درایو مجازی لود میکنم ستاپش چون 64 بیتی هست قابل اجرا نیست. حالا اگه از داخل همین ویندوز 32 بیتی فایل ایمیج رو بزنم رو dvd به درستی رایت میشه؟ یا نیازه حتما فایل ایمیج از داخل ویندوز 64 بیتی رایت شه رو سیدی؟
سلام
والا اقا پیمان من که تو مغازه اینکارو میکنم تند تند رایت میزنم به مشکلی برخوردم
سلام.
به مشکل برخوردی یا نخوردی؟
وین 64 بیت رو تو وین 32 بیت رایت میکنی؟ تست کردی؟
من یه دی وی دی وین 64 سون گیرم امدو یه iamge با alcole 120 گرفتم و ریختمش رو هارد و بعد از روی هارد رایتش کردم نصبش هم کردم با مشکل مواجه نشدم.
سلام
پيمان جان ربطي به وندوز نداره رايت كردن يعني چون شما ايمج داري و توي ايمج 64 بيتس است پس يعد از رايت چه ويندوز 64 بيتي چه 32 بيتي شما يك دي وي دي ويندوز 64 بيتي خواهيد داشت چون حين رايت فايل ها از درون ايمج رايت ميشن
اميدوارم كمك كنه
ایمیجم هم با پسوند iso بود
من هم ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو دانلود کردم. پسوندش هم iso هست. مشکلی هم برای رایت نداره.
مهندس فایل ایمج که اطلاعاتش ثابته و مخصوص رایت کردنه و فرقی نمی کنه .

قرار بود فرق کنه dvd های لینوکس هم نمی شد تو ویندوز رایت کرد !!!
سلام.
درسته ربطی به ویندوز نداره. آخه یه xp ی 64 بیت دانلود کردم زدم رو سیدی نصب نمیشه. اینم به خوبی رایت شد ولی تیک vertify تو نرو خورده بود و هنگام بازبینی چون فایل ها برای 64 بیتی بودن به مشکل برخورد. ولی پیغام رایت با موفقیت رو داده بود قبلش. فقط بازبینیش گیر کرد. حالا این دی وی دی هم نصب نمیشه. گفتم شاید اشکال از وین 32 بیت منه که خوب این طور نیست.