ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پاور سویچینگ بیرون از کیس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام...
دوستان یه سوال دارم. اگر بخوایم پاور کامپیوتر را بدون کامپیوتر ازش استفاده کنیم.چطور باید روشنش کنیم؟
برق را که بهش بدیم . بعدا باید چی کار کنیم که روشن شه؟مثلا توی خود پی سی دکمه "روشن کردن" روی کیس را که بزنیم روشن میشه پاور و کل کامپیوتر....
ممنون
سلام.
سیم سبز و یکی از مشکیهای بقلیش روی سوکت atx به هم وصل کن پاور روشن میشه.
من هم یه توضیحی بدم ، این سیمه سبز و مشکی که lolohacko فرمودند، روی پورتی قرار داره که به مین بورد وصل میشه. اون پورت بزرگه
از همگی ممنون...
(۰۴-تير-۱۳۸۸, ۱۵:۱۹:۳۹)bigbig نوشته است: [ -> ]با سلام...
دوستان یه سوال دارم. اگر بخوایم پاور کامپیوتر را بدون کامپیوتر ازش استفاده کنیم.چطور باید روشنش کنیم؟
برق را که بهش بدیم . بعدا باید چی کار کنیم که روشن شه؟مثلا توی خود پی سی دکمه "روشن کردن" روی کیس را که بزنیم روشن میشه پاور و کل کامپیوتر....
ممنون

سلام .برای روشن کردن پاور حتما باید مادر بورد باشه.بعد از اینکه سوکت ها رو به مادر بورد وصل کردیم از طریق یه شی فلزی می تونیم با وصل کردن این شی به محل نصب سیم powersw
مهندس کامل نبود پستت !

در ضمن دلیلی نداره برای روشن کردن پاور باید مادر بورد وجود داشته باشه !

یه پاور رو به مادر برد وصل نکن و فقط سیم سبز و سیاه رو بهم اتصال بده !
میبی که پاور روشن می شه !
سیاه زمینه !
قرمز 5 ولت !
زرد 12 ولت !
و ....

من چند ساله ( حداقل چهار سال ) از پاور به عنواه تغذیه استفاده می کنم و تا حالا مشکلی نداشتم !
منم همین کارو میکنم سیم سبزه رو به نزدیکترین سیم مشکی وصل کن روشن میشه
(۲۸-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۰۹:۳۴)محمدکاظم نوشته است: [ -> ]
(۰۴-تير-۱۳۸۸, ۱۵:۱۹:۳۹)bigbig نوشته است: [ -> ]با سلام...
ممنون

سلام .برای روشن کردن پاور حتما باید مادر بورد باشه.بعد از اینکه سوکت ها رو به مادر بورد وصل کردیم از طریق یه شی فلزی می تونیم با وصل کردن این شی به محل نصب سیم powersw

دوست گلم بدون مادر برد هم میشه روشن کرد باید مثل دوستان که توضیح دادن سیم سبز رو به سیم مشکی یا سفید نصب کنی تا رون بشه
شرمنده جسارت نشه اگر در مورد چیزی اطلاعاتی نداری چیزی ننویس
سلام
برای استفاده از پاور به جای منبع تغذیه شدنیه و خیلی هم ساده است
خروجی های اون از 3 ولت شروع میشه و تا 24 هم می تونی ازش برق بگیری من اولینش رو حدود 6 سال پیش درست کردم و آخرینش رو هم یک ماه پیش واسه یکی از دوستان که به ظاهر اصلا هیچ شباهتی به پاور کامپیوتر نداشت
خر کس اون دیده میگه حداقل 60 هزار تومنی پولش میشه هم کارآمده و همشیک و باکلاس
اگر دوستان سئولات بیشتری داشتند در خدمتشون هستم