ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری و مهم : مشکل عجیب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
آقا من وقتی DS1307 را روی برد بورد به میکرو وصل می کنم کار می کنه اما وقتی روی PCB آن را وصل می کنم فقط ساعتی که بار اول روی آن set می کنم را نمایش می ده فکر می کنید مشکل از کجاست
ضمنا اتصالات روی برد بورد , PCB دقیقا مثل هم هستند 3 تا مقاومت مربوط به پایه های SCl SDA و 7 iهم 10k وصل شده اند به VCC و کریستال هم سر جای خودشه باطری هم همینطور
PCB ات رو فکر کنم کثیفه ( حتی روغن لحیم ) و با الکل با اسپری و حتی تینر تمیزش کن !!!
(۰۴-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۱۵:۳۰)terip2008 نوشته است: [ -> ]PCB ات رو فکر کنم کثیفه ( حتی روغن لحیم ) و با الکل با اسپری و حتی تینر تمیزش کن !!!

فقط بعضی مو قع ها کار می کنه حالا می خواهم با الکل تمیزش کنم که ببینم چی میشه اگه راهه دیگه ای هم به ذهنت می رسه بگو.ممنون
ویرایش 1 : دوستان یک سوال مشکل نمی تونه از قطر یا عرض سیم های مسی روی PCB باشه
سلام
طولانی بودن مسیر کریستال هم یکی دیگه از مشکلات هست . من قبلا یه مدار با همین ایسی ساخته بودم ، کریستال تقریبا در 2 سانتی متری ایسی بود و مدار به هیچ وجه کار نیکرد ، با اتصال مستقیم کریستال به ایسی درست شد . در ضمن خازن های نویز گیر رو فراموش نکن