ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برد ماژول های RFM12 چقدره...!!!؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من این ماژول ها رو راه اندازی کردم اما نتونستم بیشتر از 50 متر مفید از سری معمولی و 70 متر مفید از سری B برد بگیرم
تازه این آزمایش تو شرایط ایده آل بود Baud rate 4800 پهنای باند بالا و ... و هیچ مانعی بین ماژول ها نبود Face To Face
به نظر شما برد اینها همینقدره یا اینکه ...؟؟؟
میشه نقشه و برنامه ای که اجرا کردین رو بذارین !!!
مگه فرقی هم میکنه من به صورت سخت افزاری و استفاده از پایه های MISO SS MOSI CLK میکرو این کار رو کردم و به دستور SPIMOVE رو ماژول اطلاعات میدم اما کار نمیکنه
اگه تاثیری داره بزارم
ما هم هیمن کار رو کردیم و نتونستیم ماژول فوق رو راه بندازیم .

گفتم شما ما رو راهنمایی کنید برای راه اندازی این ماژول .

برد بالای این ماژول یعنی RF12BP رو فکر کنم به درد کارتون می خوره !
من با تحقیقاتی که کردم فهمیدم برد این ماژول ها بیشتر از 50 متر نیست اونم در شرایط بسیار ایده آل.
وقتی حتی شرایط جوی رو خود شرکت Hope RF گفته موثره دیگه چه انتظاری ازش دارید
از طرف دیگه برد این ماژول را با سایر ماژول ها مثلا HM-TR مقایسه کنید برای HM-TR نوشته فکر کنم بردی حدود 300 متر اما خیلی جواب بده 100 متر اونم از بین 10 تا دیتای دریافتی در این برد 7 تاش اشتباهه
آره درسته...HMTRها خیلی نویز پذیرن...باید دستورای زیادی واسه نویز ها نوشت...

منم ازHMtr ها تا حدود 40 متر جواب گرفتم...میگفتن که اگه آنتنشو وصل کنین بیشتر از اونم جواب میگیرین...
salam
borde in majol bastegi dare ba che ferekanse on kar konid 434 mhz dare ta 915 mhz
man borde test shodam ba 915 mhz ta 850 metr borde mofid javab dade
zemnan borde man kode haming ke darsade khataye on 0 hastesh
من هم هر کاری کردم در کدویژن نتونستم از این ماژول RFM12 جواب بگیرم.
با جستجویی که در اینترنت کردم حداقل در ایران هم کسی از آن جواب نگرفته

حال اگر کسی واقعا" از این RFM12 جواب گرفته برنامه و کد هایی که استفاده کرده را اینجا بگذارد تا مشکل دیگران هم برطرف شود.