ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هک پسورد ویندوز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
می خوام روشی رو یاد بدم تا بدون دونستن رمز کاربر بتونید رمز رو حذف یا عوض کنید.

در این روش اگه یوزر محدود Limit باشید می تونید رمز Administrator رو عوض کنید بدون زدن حتی یک دکمه از کیبورد

ابتدا با یوزری که دارید وارد ویندوز بشید.

بعد به مسیر زیر رو دنبال کنید:

1: Start

2: کلیک راست روی My Computer

3: Manage

4: منوی View گزینه ی Customize… انتخاب Console Tree و انتخاب Ok

بعد از زیر مجموعه های Computer Management گزینه ی Local Users And Groups رو انتخاب کنید (اگه این ستون رو پیدا نکردید به گزینه 4 مراجعه کنید)

انتخاب زیرمجموعه Users و انتخاب نام کاربری که می خواییم رمزش رو برداریم مثلا Administrator.

روی نام کاربری کلیک راست کرده و گزینه ی Set Password… رو انتخاب کنید و در کادر بعد گزینه ی Proceed و بعد Ok و بعد از آن دوباره Ok را کلیک کنید تا رمز برداشته بشه
سلام.
لیمیت باشی نمیتونی پس ادمین رو عوض کنی.
نقل قول: سلام.

چرا من یه نرم افزار دارم پسورد admin را بر می داره، شما هر کاری دلت خواست انجام میدی و بعد همون پسورد را میزاره سره جاش که کاربره اصلی نفهمه کسی تو سیستم دستکاری کرده.
از داس هم این کار را انجام میده.
فقط باید به setup مین برد دسترسی داشته باشی که بتونی سیستم را از روی سیدی یا فلش بوت کنی.
این هم که بچه ها میدونن که، اگه مین بورده سیستمه طرف گیگا باشه اونم میشه دور زد. البته این در صورتی لازمه که روی مین بورد پسورد باشه، اگر هم نباشه که هیچی. وتازه اگه در کیس هم باز باشه که با یه باطری در آوردن حله. فقط تو این زمینه دیگه نمیشه بی سر و صدا کارت را انجام بدی. چون طرف میفهمه پسورد مینش ریست شده.
نقل قول: فقط باید به setup مین برد دسترسی داشته باشی که بتونی سیستم را از روی سیدی یا فلش بوت کنی.
به جاش موقع بالا اومدن F11 می زنی و می گی با چی می خوای بیای بالا !!
دیگه روی مادر بورد های جدید گیگا نمیشه کاری قبلیرو کرد چون یه خازن کنارش گذاشتن
(۰۶-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۵۴:۰۶)sayberiya نوشته است: [ -> ]دیگه روی مادر بورد های جدید گیگا نمیشه کاری قبلیرو کرد چون یه خازن کنارش گذاشتن

این کاری که من میگم روی مین برد های گیگا میشه انجام داد، این نیست که باطریش را بکشی، مسترکد داره. طرف هر پسوردی که گذاشته باشه اگه این مستر کد را بجای پسوردش بهش بدی، پسوردش ریست میشه و حالا هر پسوردی دلت میخواد بهش بده. من روی مین جدیدها هم امتحان کردم جواب میده
(۰۵-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۴۹:۳۸)mahdi20 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: سلام.

چرا من یه نرم افزار دارم پسورد admin را بر می داره، شما هر کاری دلت خواست انجام میدی و بعد همون پسورد را میزاره سره جاش که کاربره اصلی نفهمه کسی تو سیستم دستکاری کرده.
از داس هم این کار را انجام میده.
فقط باید به setup مین برد دسترسی داشته باشی که بتونی سیستم را از روی سیدی یا فلش بوت کنی.
این هم که بچه ها میدونن که، اگه مین بورده سیستمه طرف گیگا باشه اونم میشه دور زد. البته این در صورتی لازمه که روی مین بورد پسورد باشه، اگر هم نباشه که هیچی. وتازه اگه در کیس هم باز باشه که با یه باطری در آوردن حله. فقط تو این زمینه دیگه نمیشه بی سر و صدا کارت را انجام بدی. چون طرف میفهمه پسورد مینش ریست شده.
سلام.
این جارو ببین.
اینی که گفتم نمیشه روش محمد جان رو گفتم. یعنی از داخل computer managment
عزیزان دعوا نکنن
برنامه هایی من ÷یدا کردم که به قول خود سازنده میتونه در یوزر لیمیت این کارو انجام بده ولی من خودم بعد از تست نتیجه ای نگرفتم
حالا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه
برای هک پسورد میشه از brute foce استفاده کرد ولی برای ریست کردن از 1000 برنامه متفادت میشه استفاده کرد
که معمولا این نرم افزارها کارشون رو تو یه محیط virtual انجام میدن
ولی در یوزر لیمیت تو sp3 ندیدم شدنی بشه
شاید تو نسخه قبل از sp شدنی باشه
موفق باشید
اگر یک یوزر داشته باشی میتونی پسورد ادمین در بیاری
نیاز به برنامه خاصی داره
میتونی با کپی کردن فولدر سیستم ویندوزو کپی کردن در جایی از هارد که یوزر دسترسی به ان داره و بعد در اوردن پسورد با برنامه هایی چون CAIN ,...
اگر امکان کپی به USB باشد خیلی خوب است
در محیط ویندوز این اجازه داده نمیشود باید یک دیسک راه انداز درست کرد و با وارد سیستم شد اگر NTFS باشد نیاز به برنامه های هست که شرایت رابه ان تغییر دهد
البته برنامه ای وجود دارد که میتوان پسورد را تغییر داد و با ان پسورد وارد شد که در این حالت پشورد قبلی ویندوز محفوظ میماند و ویندوز هر دو پسورد را هم قبول میکند اگر صاحب کامپیوتر حرفه ای نباشد بویی نمبرد