ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Kaspersky
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام
منم کسپر 2010 رو نصب کردم عالیه تازه 100 روز هم فعاله
آقا پیمان دست گلت درد نکنه خیلی آقایی با مرام
سلام.
خواهش میکنم کاری نکردم.
تنظیم کردی از رو سیدی برات آپدیت کنه؟ حتما قبل از اسکن هاردت از رو سیدی آپدیت کن و بعد 1 بارم از رو سرور کسپر آپدیت کن. چون اون آپدیت برای ساعت 8 دیشب بود. بعد 1 فول اسکن کل هاردتو بکن ببین چند تا ویروس پیدا میکنه.
راستی یادت نره تیکش رو بزن آپدیت هارو برات ذخیره کنه. ویندوز ریختی از دستشون ندی.
آره تنظیم کردم.
فعلا که 1255 تا پیدا شده ولی خیلی هاش پاک نمیشه و جلوش مینویسه Disinfected (فکرکنم یعنی در حال ترمیم)
و جلوی چندتاشم مینویسه Detected
و جلوی چندتا دیگش مینویسه Deleted

باید چی کار کنم تا همشون پاک شن؟
یه لوگم ازش گذاشتم تا نگاه کنید

بیشترشم از این ویروس بودن
Virus.Win32.Sality.z
اینم لینک لاگش
http://www.persianupload.com/8186714
راستی هر موقع سیستممو خاموش میکنم یا ریست میکنم بعد که میاد بالا ویندوز پیغام میده
کسپر اسکای ترن آف
سلام.
Disinfected یعنی فایل پاک شد. Detected هم یعنی ویروس شناسایی شد. موقع اسکن خودش فایل های آلوده رو پاک میکنه.
بعد از اتمام اسکن باید برنامه سبز رنگ بشه. اگه قرمز بود رو fix in now کلیک کن و اگه Disinfection داشت روش کلیک کن. اگه خاموش بود delet رو بزن.
(۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۲۳:۰۶)sayberiya نوشته است: [ -> ]سلام
منم کسپر 2010 رو نصب کردم عالیه تازه 100 روز هم فعاله

سلام دوستان
آقای sayberiya اون لیسانستو بزار تا بقیه هم ازشون استفاده کنم مخصوصا من. کلی کشتم آخرم 40 روزشو گیر آوردم
ممنون دوستان
اگر همزمان
2 نفر از یه لیسانس استفاده کنن بلوک میشه
ولی تو یه سایت در مورد کسپر 2010 و اموزش اکتیو کردنش چیزای باحالی دیدم.
به زودی اون اموزش رو میزارم تا استفاده کنی
kasperjadidan mige
databases status = obsolot
hamin alan windozam ro avaz kardam hanoz font farsi narikhtam
سلام.
obsolot یعنی خیلی وقته آپیت نشده. مگه تیک ذخیره رو هارد رو نزدی. از رو همون آپدیت کن.
به به بیسته
آقا من یه زمانی تازه کسپر نصب کرده بودم ببینم چه فنتیه
بعد یکی دو خط به یکی از پروژه های گرافیکیم تو وی بی 6 اضافه و ویرایش کردم. بعد از کامپایل دیدم کسپر جان گفت شما رو سیستمت ویروس داری!!! (به فایل اجرایی کامپایل شدم گیر داد)!
اول گفتم حتما یه ایرادی از وی بی گرفته یا شاید یکی از فایل های کامپایلر وی بی ایراد داره
یه پروژه دیگه باز کردم (دیتابیس) بود کامپایل کردم دیدم نه ایرادی نگرفت
خلاصه اون پروژه اولی رو هر کاری کردم درست نشد و باز کسپر جان می گفت "ویروس"
بعد از یه جایی بهم الهام شد بدون ریسورس کامپایل کن. منم کردم. کسپر هم دیگه گیر نداد!
بعد هچی دیگه کسپر رو پاک کردم و بی خیال آنتی مانتی شدم...

تا آدم خودش مراغب سیستمش باشه آنتی فقط حکم سرطان رو داره.
البته این فرضیه یه مشکلی داره, که یه سهل انگاری کوچیک دودمان آدم رو به باد می ده!

تو برنامه های فایروال هم هیچی بهتر از ZoneAlarm نیست. اما بدبختی یکی دو ساله همین ZoneAlarm رفته دیتابیس و موتور ویروس یابی کسپر رو خریده و رو خودش کار انداخته!
فقط nod 32
صفحه‌ها: 1 2 3 4