ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Kaspersky
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام.

ورژن جدید آنتی ویروس کسپر به بازار آمد.
ورژن (Version 2010 (9.0.0.459 که حدود 1 ماه پیش روانه بازار شد.
[تصویر:  Kasper.jpg]

فایل ستاپ این آنتی ویروس رو از سایت خود کسپر با لینک مستقیم میتونید دانلود کنید.
[تصویر:  kis2010_eng_big.jpg]
Kaspersky Internet Security Version 2010 - 9.0.0.459 EN

[تصویر:  kav2010_eng_big.jpg]
Kaspersky Anti-Virus Version 2010 - 9.0.0.459 EN

تنظیمات و بخش setting این برنامه نسبت به ورژن 8 قابل فهم تر و ساده تر شده. طوری که دیگر کاربران مبتدی به سردرگمی که در بخش تنظیمات ورژن 8 به آن دچار میشدند نمیشوند.

یکی از امکانات جدید این آنتی ویروس بخش +Security هست.
[تصویر:  Kasper_Security.jpg]

در این قسمت امکانات جالبی از جمله کیبورد مجازی به چشم میخوره که برای دور زدن کیلاگرها بسیار مناسب هست.
[تصویر:  Kasper_Virtual_Keyboard.jpg]
به نظرم اون کیبورد مجازی رو نمی ذاشت بهتر بود ... یه جورایی عصمت خودشو برده زیر سوال !
غیر مستقیم داره میگه کیلاگر هایی هم هستن که من نمی شناسمشون ....
ما که سرعت اینترنتمون در حد شلغم نمیتونیم دانلود کنیم هرکی استفاده کرد به ما هم بگه چه جوریاس
سلام.

(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۵۵:۴۲)amirjan نوشته است: [ -> ]به نظرم اون کیبورد مجازی رو نمی ذاشت بهتر بود ... یه جورایی عصمت خودشو برده زیر سوال !
غیر مستقیم داره میگه کیلاگر هایی هم هستن که من نمی شناسمشون ....
جریان مبینه که رو سیستمش هیچ آنتی ویروسی نصب نمیکنه. میگه من خودم آنتی ویروسم. تو نمایشگاه بحث میکردیم. حالا نصبش که ضرر نداره.

(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۵۵:۰۲)sayberiya نوشته است: [ -> ]ما که سرعت اینترنتمون در حد شلغم نمیتونیم دانلود کنیم هرکی استفاده کرد به ما هم بگه چه جوریاس
عالیه.
ایول مبین جان حرف با حالی زدی (من خودم انتی ویروسم)
راستی مگه شما کی رفتید نمایشگاه؟
آقا پیمان یه سری رفتیم نمایشگاه شما نبودید؟
(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۴۰:۰۱)Payman62 نوشته است: [ -> ]حالا نصبش که ضرر نداره.

چرا نداره؟ حد اقلش اینه که یه مقدار از حافظه تونو میگیره Biggrin . سرعت رو هم که اکثرا و بعضیا شدید پایین میارن. همین کاسپر رو من چند سال پیش که نصب کردم پدر سیستمم رو در آورد. نمیدونم شاید توی ورژن جدید بهتر شده باشه. آنتی ویروس ها هم دارن میشن مثل بازی ها. یکی مثل من که نمیخواد رو سیستمش تست ویروس بکنه. ویروسم رو نتونه پاک کنه میتونه جلو ورودشو بگیره که. همینقدر کافیه که نیازی به آنتی ویروس نداشته باشیم.
ولی بدون آزار ترین آنتی که من دیدم آویرا بوده.
هیچ ورژنی از این کسپر مثله 7 نمیشه.

این ورژن جدید هاش ، اصلا معلوم نیست چه بر سر ویروسه بدبخت در میاره.
پاکش میکنه، معلوم نیست.
قرنتینه میکنه، معلوم نیست.
همینطور آزاد ولش میکنه، بازم معلوم نیست.
فقط میگه فلان جای سیستمت ویروس داری ، با فلان اسم.
همین.

من همچنان از 7 استفاده میکنم، وباهاش حال میکنم.
الان 8 ماهه ویندوز کامپیوترم رو عوض نکردم، فقط به خاطره این آنتی ویروسه گلم.
اصلا هم سرعته سیستمم را پایین نیورده

من اول فکر کردم توی این تاپیک میخاید key های کسپر را بزارید.
برای دانلود نرم افزار های جدید ،خوب، همه p30download را میشناسن.(قصده تبلیغ نداشتم)
کسپر رو کافی نت بود تفلی یک ماه پیش کیلاگرمو نشناخت اما اویرا سریع شوتش کرد :-))
(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۵۰:۲۶)sayberiya نوشته است: [ -> ]ایول مبین جان حرف با حالی زدی (من خودم انتی ویروسم)
راستی مگه شما کی رفتید نمایشگاه؟
آقا پیمان یه سری رفتیم نمایشگاه شما نبودید؟
سلام.
همین نمایشگاه کتاب اردیبهشت ماه.

(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۲۴:۴۶)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]چرا نداره؟ حد اقلش اینه که یه مقدار از حافظه تونو میگیره Biggrin . سرعت رو هم که اکثرا و بعضیا شدید پایین میارن. همین کاسپر رو من چند سال پیش که نصب کردم پدر سیستمم رو در آورد. نمیدونم شاید توی ورژن جدید بهتر شده باشه. آنتی ویروس ها هم دارن میشن مثل بازی ها. یکی مثل من که نمیخواد رو سیستمش تست ویروس بکنه. ویروسم رو نتونه پاک کنه میتونه جلو ورودشو بگیره که. همینقدر کافیه که نیازی به آنتی ویروس نداشته باشیم.
ولی بدون آزار ترین آنتی که من دیدم آویرا بوده.
برای امنیت باید بهاشو رو بپردازی. شما که لایسنس نمیخری و کلیدهای تقلبی استفاده میکنی. دیگه چند مگ رم هم حاضر نیستی بپردازی؟

در مورد کند کردن سیستم مکافی و نورتون رو بگی باز یه چیزی. ولی کسپر خداییش خیلی کم cpu رو مشغول میکنه. اصلا محسوس نیست. الآنم زیر 20 مگ رم گرفته. یعنی سیستمت این قدر ضعیفه که 20 مگ رم هم نمیتونی بپردازی؟

(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۳۸:۰۹)mahdi20 نوشته است: [ -> ]این ورژن جدید هاش ، اصلا معلوم نیست چه بر سر ویروسه بدبخت در میاره.
پاکش میکنه، معلوم نیست.
قرنتینه میکنه، معلوم نیست.
همینطور آزاد ولش میکنه، بازم معلوم نیست.
فقط میگه فلان جای سیستمت ویروس داری ، با فلان اسم.
همین.
خودت میتونی تنظیم کنی چی کار کنه. خودش بتونه تمیزش میکنه. نتونه پاک یا قرنطینه میکنه.

(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۳۸:۰۹)mahdi20 نوشته است: [ -> ]من اول فکر کردم توی این تاپیک میخاید key های کسپر را بزارید.
برای دانلود نرم افزار های جدید ،خوب، همه p30download را میشناسن.(قصده تبلیغ نداشتم)
برای دانلود کلید ها هم همه http://www.kavkiskey.com رو میشناسن (قصد تبلیغ نداشتم).
خوب چه اشکالی داره. کلید هارو هم بذاریم دوستان استفاده کنن.

(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۵۶:۲۸)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]کسپر رو کافی نت بود تفلی یک ماه پیش کیلاگرمو نشناخت اما اویرا سریع شوتش کرد :-))
شاید آپدیت نبوده. بذار کیلاگرت رو یه اسکن بکنم.
ولی خوب دلیلی هم نداره همه ویروس ها رو بشناسه. الآن تروجان خود من رو هم بعد از این همه مدت نمیشناسه.
همه ویروس ها رو همه آنتی ویروس ها شناسند.
هم فامیلی نکنه همین کیلاگرت که یه سری تو امظاتم گذاشته بودی با اسم پوشه new folder رو میگی؟
پیمان جان راسیت میگن سرورش رو بزار یه آنالیزی کنیم حوصلمون سر رفته
کسپر چرا روی ویندوز سرور 2003 نصب نمیشه ؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4