ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بحث آموزش های گرافیکی سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.

برای اینکه بتونیم در قسمت آموزش گرافیک سایت بهتر فعالیت کنیم لازم دونستم که این تاپیک رو ایجاد کنم تا قبل از شروع آموزش هر برنامه مربوط به گرافیک ابتدا نظر دوستان رو بپرسیم و بعدش از کسانی که توانایی هایی در این زمینه دارند کمک بگیریم تا آموزش ها بهتر پیش بره.

مطمئناً دوستان خوبم اطلاعاتی در زمینه های گرافیک دارند. پس از همین جا خواهش می کنم تا هرکسی که توانائی هایی رو در خودش می بینه بیاد و کمک دست ما بایسته.

هر آموزشی رو خواستم شروع کنم ابتدا توی همین تاپیک مطرح می کنم و در صورت گرفتن رأی موافق شروعش می کنیم و ادامه میدیم.
نقل قول: در صورت گرفتن رأی موافق شروعش می کنیم و ادامه میدیم.

چرا هرکی میاد می خواد یه چیزه تازه بگه دنباله رایه موافق و از این جور چیزهاست.

لولی جون برون بریم.WinkWinkWinkWink
تو یه چیزی بگو ، بقیه هم هر چی بلد باشند میزارن وسط WinkWinkClapClap
والا ما چندتا کار شروع کردیم. همه فقط بیننده هستن.
البته برای من افتخاره که بیننده کارها و آموزش های بخش گرافیک بچه های گل سایتمون هستن و خداییش دستشون درد نکنه و خوب استقبال کردن.
کم کاری از خودمه.

ولی من معمولاً برای آموزش هایی که میدم کار میخوام. فقط دو سه نفر تا حالا درس پس دادن. بدون این ها آموزش فایده چندانی نداره.

الآن هم چندتا بخش هست که میخوام شروع کنم. ولی اگر قرار باشه که فقط من آموزش بذارم و کسی چیزی نگه بعد از حداکثر 20 پست دیگه خودم هم خسته میشم و متوقفش می کنم.

نظرتون رو درباره آموزش Flash و MultiMedia Builder و Photoshop Basic (فتوشاپ از پایه) و هر چیزی که به ذهنتون می رسه که به درد آموزش می خوره بگین.

اگر یاد نداشتم سعی می کنم برم یاد بگیرم و آموزش بدم. چطوره؟