سلام
رایت یه dvd معمولا چقدر زمان میبره ؟ ایا برای یک dvd 4.5 گیگ زمان 50 دقیقه طبیعی هست ؟
ایا سرعت رایت روی حفظ اطلاعات اثر داره ، مثلا یک dvd با سرعت 16 و دیگری با سرعت 22 رایت شده ، کدوم یکی در برابر خش مقاوم تر هست ؟
مطمئنا 50 دقیقه طبیعی نیست. من روی کامپیوتر قبلی که داشتم رایت DVD خیلی طول میکشید. قطعات سیستمتون قدیمیه؟
خش روی لایه پلاستیکی اثر میزاره و رایت روی لایه (فکر کنم آلمینیومی بود) اثر میگذاره. بنابراین فکر نکنم با هم مربوط باشن. سرعت رایت فقط اگه کامپیوترتون نکشه و فقط برای رایت فیلم ممکنه کیفیت فیلم رو پایین بیاره.
کیفیت که پایین نمی یاد ( چون فقط صفر و یکن )
ممکنه خیلی از دی وی دی این سرعت رایت رو نتونت تحمل کنن و بسوزن !
همینطور تجربه کردم که هر چی با سرعت پایین تر رایت کنی خش روش کمتر اثر می ذاره !!!
(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۳۷)terip2008 نوشته است: [ -> ]کیفیت که پایین نمی یاد ( چون فقط صفر و یکن )
ممکنه خیلی از دی وی دی این سرعت رایت رو نتونت تحمل کنن و بسوزن !
تایید می شه
(۰۷-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۳۷)terip2008 نوشته است: [ -> ]همینطور تجربه کردم که هر چی با سرعت پایین تر رایت کنی خش روش کمتر اثر می ذاره !!!
فکر نکنم. چه ربطی داره (البته نظر شخصیمه)
وقتی سرعت رایت بالاباشه خطاهای رایت (صفر و یک های خطا) روی دی وی دی یا سی دی بالا می ره این می شه که اون محل خطا دیده نادیده گرفته می شه و ایندکس محل به اولین محل سالم بعدی منتقل می شه.
خوب هر چی سرعت رایت بالا تر باشه این محل های خطا تعدادشون می ره بالا پس کیفیت داده های روی لوح فشرده میاد پیایین
البته اگر لوح فشرده در فرمت فیلم رایت بشه با تکنولوژی های قوی فیلتر خطا محل خطا شناسایی و اسکپ می شه
مثلا قدیم با مدیا پلیر های نسخه پایین وقتی یه سی دی فیلم خش دار می دیدیم مدیا پلیر یا ویندوز هنگ می کرد
اما الان احتمال هنگ خیلی اومده پایین
پس من این نتیجه منطقی رو از این قضیه (که یک برداشت شخصی بود) گرفتم که سرعت خوندن هیچ ربطی به سرعت رایت نداره. شما می تونی لوح فشرده با سرعت 100 رایت بکنی ولی توی دستگاه با سرعت یک بزاری و استفاده کنی
![Amaze Amaze](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/my.gif)
( مثلا گفتم نزنید
![Whistle Whistle](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/whistle.gif)
)
حالا اگر کسی اطلاعات تکمیلی یا بیشتر داره خوشحال می شیم یاد بگیریم
سلام.
رو دی وی دی سرعتش رو زده. 16X سریعتر نمیشه روش رایت کرد.
سلام
یه سوال بی ربط !!
میشه در مورد سرعت رایت CD هم توضیح بدین
البته اکثراً میگن !!!16X
سلام
سرعت رایت هر چی بیشتر باشه مرحله رایت کردن بیشتر میشه.
سرعت گردش دی وی دی بیشتر میشود و لنز که عملیات رایت را انجام میدهد با نور لیزر بر روی سی دی دیتا مینیویسه
وقتی که سرعت پایین باشه دی وی دی کمتر خش میگیرد و در حین عملیات رایت کردن امکان سوختنش کمه اخه داره با سرعت پایین رایت میکنه
روی کیفیت تاثیری نداره فقط روی عمر و خش گیر نشدن دی وی دی
البته دی وی دی رایتر هست که با سرعت 22 میزنه
سرعت 16 سرعت خوبی هست برای رایت کردن دی وی دی تو چند جا که بودم همه با 16 میزدند.
ولی یه چیز یادتون نره که متاسفانه رواج یافته تو ایران که میگن اگر سی دی ام پی تری و یا صوتی را با سرعت پایین بزنه کیفیت صداش میره بالا :-))
ای کاش میفهمیدند ربطی به کیفیت صدا نداره !!!!
موفق باشید
سرعت رایت برای فیلم با دیتا روی یک سی دی یکسان باید فرق کنه !؟
معمولا فیلم سرعت پایینتر باشه بهتره !
چون خیلی از پلایرها شاید نتونن درست پخش کنن !