ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست مدار تایمر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

من از یکی از بچه های انجمن الکترونیک تصویر یک مدار تایمر رو گرفتم که متاسفانه سایت مسدود شد و نتونستم ازش راهنمایی بگیرم

اطلاعات من در مورد الکترونیک ضعیفه ممکنه به من بگید اصطلاح vs+ , ov در مورد این مدار چیه و جریان رو باید از کجا وارد مدار کنم و از کجا جریان خروجی رو بگیرم؟ ( ov یا output )

من مداری میخام که با یک بار فشار دادن tact switch جریان 3 ولت رو به مدت 10 ثانیه برقرار کنه.

[تصویر:  1246259460.gif]

R1=100K , C1=100 MICRO F

سوال آخرم اینه که شماره بندی پایه های آیسی به چه شکل هست؟
قسمتی که تیک داره ( همون مثلث کوچولو پایه یک ای سی هستش و مقابلش پایه هشت ای سی .

پایین شیار ای سی هم شماره یکه و بالاش هشت ( یه طور دیگه گفتم )

پایه هشت رو بهزن به برق مثبت ( فرضا 9 ولت ) و پایه یک رو هم بزن به منفی ( زمینش کن )

خروجی که پایه سه باشه رو با ترانزیستور تقویت کن و بده به رله .

واحد جریان آمپره و واحد اختلاف پتانسیل ولت !!!
دستت درد نکنه مدار رو ساختم. ov رو به منفی باتری وصل کردم
من این مدار رو فقط به یک بوق کوچیک یک سانتی و یک دیود وصل میکنم ولی باتری 12 ولتی ریموت که ازش برای این مدار استفاده میکنم خیلی زود (ظرف 2 دقیقه) خالی میشه به نظر شما مشکل کجاست؟
سلام
یا باطری مرغوب نیست ، یا مدار جریان خیلی زیادی میکشه ، جریان مدار رو اندازه بگیره ، بهرته به جای بلند گو از بازر استفاده کنی
با سلام به دوستان من نقشه یک تایمر رو میخوام که توی دو ساعت از روز مثلا 7 صبح و 7 بعد از ظهر یک دستگاه رو در هر یک از این دفعات به مدت مثلا 10 ثانیه روشن کنه و بعد خاموش کنه تا نوبت دفعه بعد برسه
با تشکر
برای ایرن کار باید از میکرو کنتلر استفاده کنید ، فکر نکنم ایسی وجودد اشته باشضه که بتونه این زمان رو اندازه بگیره ، ( میشه چند تا 555 رو هم پشت سر هم بست )
(۲۵-تير-۱۳۸۸, ۰۷:۴۲:۵۰)1nafar نوشته است: [ -> ]برای ایرن کار باید از میکرو کنتلر استفاده کنید ، فکر نکنم ایسی وجودد اشته باشضه که بتونه این زمان رو اندازه بگیره ، ( میشه چند تا 555 رو هم پشت سر هم بست )
دوست عزیز من زیاد در زمینه الکترونیک چیزی حالیم نمیشه حقیقتش من دارم یک پروسه رو کامل میکنم که فکر نمیکردم کارش از الکترونیک سر در بیاره

بزار یه توضیح بدم در مورد گره کارم :

من یه وسیله دارم که به برق وصله و میخوام برقی که وارد این میشه رو کنترل کنم همونجور که گفتم میخوام در دو زمان از روز برق رو به این وسیله برقی من بده البته به مدت چند ثانیه (مثلا 12 ساعتی یک بار به مدت 10 ثانیه این دستگاه رو روشن کنه ودوباره خاموش کنه تا 12 ساعت بعدی) حالا این که چه جور میشه این کارو کرد ؟ اینو دیگه نمیدونم واومدم اینجا تا شما دوستان عزیز که این کارو بلدید برای من حل کنید

درخواست من :

من یک طرح میخوام با یک توضیح کامل در موردش که بتونه این کار رو برای من انجام بده حالا چه تایمر باشه چه میکرو کنترلر

با عرض تشکر لطفا دوستان کمک کنن که این گره وا شه این پروسه بی پایان منم تمام شه
اگه 12 ساعت دقیقاً مهم نباشه برای دو بار در روز از تاریک و روشن شدن هوا میشه کمک گرفت
مي توني با يه 556 اينكارو انجام بدي .

فقط مشكل اينجاست كه زمان هات دقيق نمي شه . ( ديگه بايد با پتانسيومتر تنظيم كني )
فرضا مي شه هر 11:46 دقيقه - 11 ثانيه روشن !