سلام. همونطور که گفتم دو تا سوال من کاملا متفاوتن و اصلا ربطی به هم ندارن.
1- چطور می شه با برنامه یه عکسی رو گرفت و به قسمت های مساوی تقسیم کنیم یا تیکه تیکه کنیم.(مثل بازی پازل)
2-چه طور می شه تو برنامه خودمون یه فایل Exe بسازیم که کدش رو کاربر بده (مثل ویروس میکر ها)
ممنون...
سلام.
اول این که لطف کن برای هر سوال تاپیک جداگانه بزن.
برای گرفتن عکس API وجود داره.
کد:
Private Declare Function BitBlt Lib "gdi32" (ByVal hDestDC As Long, ByVal x As Long, ByVal Y As Long, ByVal nWidth As Long, ByVal nHeight As Long, ByVal hSrcDC As Long, ByVal xSrc As Long, ByVal ySrc As Long, ByVal dwRop As Long) As Long
Private Declare Function GetDC Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long
برای ساخت exe هم باید از ریسورس استفاده کنی. بارها توضیح داده شده. سرچ کن.
در مورد سوال اول می شه یه مثال بزنی؟
در مورد سوال دوم اگه می شه لینکش رو بزار!
سلام
در مورد سئوال دوم باید بگم شما باید از Property Bag استفاده کنید.من خودم وقته قابل توجهی برای یادگیری کامل این صرف کردم.البته یه خورده برای بعضیا سخت و پیچیده است ولی اگه یه خورده با هاش ور بری و کدا رو این ور اونور کنی یاد می گیری.سئوال اولت هم آقا پیمان62 جواب دادن.اگه مثال می خواین فکر کنم بتونم بهتون یه سورس بدم.لطفا" جستجو کنید ، پیدا می شه.
(۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۳۴:۴۶)Fireninja نوشته است: [ -> ]سلام
در مورد سئوال دوم باید بگم شما باید از Property Bag استفاده کنید.من خودم وقته قابل توجهی برای یادگیری کامل این صرف کردم.البته یه خورده برای بعضیا سخت و پیچیده است ولی اگه یه خورده با هاش ور بری و کدا رو این ور اونور کنی یاد می گیری.
Property Bag دیگه چیه؟ اگه راجعبش بیشتر توضیح بدی ممنون می شم.
(۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۳۴:۴۶)Fireninja نوشته است: [ -> ]سئوال اولت هم آقا پیمان62 جواب دادن.اگه مثال می خواین فکر کنم بتونم بهتون یه سورس بدم.لطفا" جستجو کنید ، پیدا می شه.
پس سورست کو؟ جستجو کردم ولی به نتیجه مورد نظرم نرسیدم.
یعنی کسی نمی تونه کمکم کنه؟ خیلی ضروریه!