ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد فنر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من یک فنر کوچیک به قطر 3 میلیمتر نیاز دارم و ساکن تهران هستم ممکنه منو راهنمایی کنید از کجا میتونم گیر بیارم؟
سلام
معمولا مغازه ای برای فروش فنر وجود نداره ، شما باید این فنر رو از تعمیر گاه های وسایل الکترونیکی مثل ضبط و بخش و... تهیه کنید
فنر رو می شه ساخت هر فنری که بخوای رو می تونی بدی برات بسازن البته یکی ۲ تا رو نه یه ۱۰ -۲۰ تایی باید سفارش بدی ولی قیمتی نداره
فنر به قطر سه میلیمتر تو خودکارهای تبلیغاتی (ارزون قیمت) پیدا میشه. به دردتون میخوره؟ یا یه چیز مقاوم میخاین؟
نقل قول: سلام
معمولا مغازه ای برای فروش فنر وجود نداره ، شما باید این فنر رو از تعمیر گاه های وسایل الکترونیکی مثل ضبط و بخش و... تهیه کنید

نقل قول: فنر رو می شه ساخت هر فنری که بخوای رو می تونی بدی برات بسازن البته یکی ۲ تا رو نه یه ۱۰ -۲۰ تایی باید سفارش بدی ولی قیمتی نداره

از راهنماییتون خیلی ممنونم. پس اول میرم تعمیرگاه لوازم الکتریکی بعد اگر پیدا نکردم میرم فنرسازی.

نقل قول: فنر به قطر سه میلیمتر تو خودکارهای تبلیغاتی (ارزون قیمت) پیدا میشه. به دردتون میخوره؟ یا یه چیز مقاوم میخاین؟

از راهنماییتون خیلی ممنونم. من یک فنر خیلی مقاوم با جنس خوب لازم دارم که باید خیلی هم نرم باشه. یعنی باید تو دستم امتحانش کنم تا ببینم اون چیزی که میخام هست یا نه.
سلام
منم یک مطلب درباره ی فنر بگم
فنر ها دو نوع هستند کششی و فشاری
این فنر ها که دوستان گفتند مثل خود کار ,فشاری هستند
فنر به قطر میله هم بستگی داره اگر قطر میله ای که به صورت فنری بوجود اومده زیاد باشه و ارتفاع فنر متناسب با قطر دایره ای شکل آن متناسب باشه فنر قویتری خواهد بود البته اگر ارتفاع یا همان طول فنر بلندتر باشه نرمتر ولی مقاومتر و درواقع میشه گفت چون میله ی آن ضخیم تر هست عمرش بیشتر هست؟ راستش را بخوای خودم هم دنبال یک فنر مناسب کارم هستم که یکی شو در پمپ روغن دان کوچک پیدا کردم .
شما هم بگردید انشاء الله که می توانید پیدا کنید.
یاحق
017
با سلام
ای دوست این جا که میگم از (ر)ربات تا (ت) اون داره .
تهران-خ جمهوری-پاساژ امجد-طبقه زیرین-مغازه (مکانیکال)
با آرزوی موفقیتHappy