۰۹-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۵۲:۲۴
صفحهها: 1 2
۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۴۶:۲۱
(۰۹-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۵۲:۲۴)hossein2020 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.کسی سورس آیپی چنجر داره ؟ میخوام این سورس قابلیت تغییر آیپی را در هر زمان که بخوام داشته باشه.ممنون میشم کمک کنیدسلام
ببینید ، شما به چه منظور می خواین از چنین برنامه ای استفاده کنید؟
1-برای ورود به سایت
2-تغییر آیپی بطور کلی
اگر برای ورود به سایته باید از کنترل Inet و خاصیت پروکسی استفاده کنید ولی اگه می خواین بطور کلی آیپی عوض بشه باید از ترفند های تعویض آیپی
استفاده کنید.
۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۵۳:۴۰
سلام
تعویض IP به صورت 100 درصد عملی نمیتونه بشه ! چون هیچ کدوم از ما IP ثابت نداریم !
پس همینجوریشم با هربار DC شدن ای پی اتوماتیک وار عوض میشه
البته رنج ip عوض نمیشه
حالا شاید منظور شما اون رنج ای پی هست
بعد میخواید ip رو واسه چی عوض کنید ؟
اگه منظورت به خاطر دور زدن محدودیت های اینترنت هست که باید بگم در اشتباه هستین
چون نیاز به سرور اختصاصی پیدا میکنی که هزینش خیلی بالاست و فک نکنم برات بصرفه باشه
حالا شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه
تعویض IP به صورت 100 درصد عملی نمیتونه بشه ! چون هیچ کدوم از ما IP ثابت نداریم !
پس همینجوریشم با هربار DC شدن ای پی اتوماتیک وار عوض میشه
البته رنج ip عوض نمیشه
حالا شاید منظور شما اون رنج ای پی هست
بعد میخواید ip رو واسه چی عوض کنید ؟
اگه منظورت به خاطر دور زدن محدودیت های اینترنت هست که باید بگم در اشتباه هستین
چون نیاز به سرور اختصاصی پیدا میکنی که هزینش خیلی بالاست و فک نکنم برات بصرفه باشه
حالا شایدم دلیل دیگه ای داشته باشه
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۰:۴۵:۵۶
آی پی همون شماره ی که وقتی هر کس به اینترنت وصل میشه بهش میدن؟
خوب اگه بشه عوضش کرد حتما دیگه شناسایی نمیشیم درسته؟ چجوری میشه؟
خوب اگه بشه عوضش کرد حتما دیگه شناسایی نمیشیم درسته؟ چجوری میشه؟
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۰:۲۷:۲۶
سلام
با پراکسی میشه دور زد شما مثلا تو یه سایت که میرید میتونید با پراکسی دورش بزنید میشه برنامشو نوشت وقتی که از پراکسی استفاده کنید بله در سایت ها یک ای پی دیگه به شما میدن , وقتی که از پراکسی استفاده میکنید دیگه نمیشه به این راحتیها طرفو پیدا کرد اما باز راه هست.
با پراکسی میشه دور زد شما مثلا تو یه سایت که میرید میتونید با پراکسی دورش بزنید میشه برنامشو نوشت وقتی که از پراکسی استفاده کنید بله در سایت ها یک ای پی دیگه به شما میدن , وقتی که از پراکسی استفاده میکنید دیگه نمیشه به این راحتیها طرفو پیدا کرد اما باز راه هست.
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۴۹:۱۵
سلام
منظور من آیپی ولید بود یعنی مثلا" اگه ADSL دارین.ولی با کارت اینترنت هر دفعه یه آیپی دارین و لازم نیست از شناسایی بترسید و احتمالا" تنها هدفی که بخواین آیپی تونو عوض کنید ، در زدن محدودیت هاست.
منظور من آیپی ولید بود یعنی مثلا" اگه ADSL دارین.ولی با کارت اینترنت هر دفعه یه آیپی دارین و لازم نیست از شناسایی بترسید و احتمالا" تنها هدفی که بخواین آیپی تونو عوض کنید ، در زدن محدودیت هاست.
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۲۲:۳۹
سلام.شرمنده.من خیلی وقته نتونستم بیام.و جواب بدم.ورورد به وب هم برای من کافیه.در ضمن من سورس میخوام نه برنامه دوستان
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۳۱:۴۸
کد:
start > run > cmd
ipconfig /release
ipconfig /renew
exit
ولی اگه از روتر استفاده ميکنی این راه جواب نمیده
در ضمن واسه دور زدن فيلتر عوض کدن ای پی به هيچ دردی نميخوره
چون ای پی جديد هم از همون ای اس پی ميگيری.
تنها راهت ميشه استفاده از پروکسی
ولی اگه دقيقا بگی که چه کار ميخوای بکنی شايد راهی پيدا بشه
۳۱-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۳۷:۰۴
سلام
با اجازه دوست عزیز برنامش هم نوشتم
با اجازه دوست عزیز برنامش هم نوشتم
کد:
Private Sub Form_Load()
Shell ("ipconfig /release"), vbHide
Shell ("ipconfig /renew"), vbHide
End Sub
۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۰۱:۵۷
از دوستان ممنون.ولی اگه من بخوام آیپی رو به طور کلی (دور زدن محدودیتها) تغییر بدم.بدون صرف هزینه امکان پذیر نیست؟در ضمن هدف من تغییر آیپی به رنج همون آی اس پی نیست چون میخوام محدودیتها رو بردارم
۰۱-مرداد-۱۳۸۸, ۱۱:۳۸:۳۴
یه سوال تقریبا مرتبط. اگه ما یه هاست با IP ثابت داشته باشیم. روش یه پرکسی راه بندازیم. میتونیم ازش به عنوان یه پراکسی با IP ثابت برای سایت هایی مثل paypal استفاده کنیم؟
صفحهها: 1 2