۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۰۱:۲۷
خب الان اتوماسیون اداری و کد ساز بیشترین رای رو دارن. هر کدوم که ممکنه بیشتر پخش بشه رو انتخاب کنید. یعنی شما و اسماعیلی باید با هم بحث کنید ببینید کدومش بهتره.
نقل قول: خب الان اتوماسیون اداری و کد ساز بیشترین رای رو دارن. هر کدوم که ممکنه بیشتر پخش بشه رو انتخاب کنید.سلام علي جان : من كه گفتم System Optimizer هر كي خواست شروع مي كنيم . مشكلي نيست .
نقل قول: یعنی شما و اسماعیلی باید با هم بحث کنید ببینید کدومش بهتره.من بار ها گفتم نظر من نظر شما دوستان ، حالا مي خواد پيشنهاد آقاي اسماعيلي OK بشه يا پيشنهاد من ، فرقي نمي كنه . من و برادرم با ٢ تاشون موافقيم .
نقل قول: خب نظر شما واسه پيشنهاد : CodePlex و CodeGen هست ! يكم بيا دربارش توضيح بده شايد بچه ها علاقه مند شدن و پيشنهاد شما امتياز آورد . من البته بگم با تمام پيشنهاد ها موافقم .CodePlex یه جایی برای توسعه برنامه های دات نتی هست . ( توی مایه های ospdev و sourceforge )
(۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۶:۰۱:۳۶)computer_prospect نوشته است: [ -> ]فقط يه نكته دوست عزيزم lord_viper اشاره كرد كه واقعا مهم است . (انتخاب مدير )
از نظر من ...
نقل قول: این Code Generator که آقای اسماعیلی مد نظرشونه ، طرح اولیشو باید یه آدمی بگه که کلی برنامه سازمانی نوشته و با استایل برنامه سازی این جور پروژه ها آشنایی داره . با تکنولوژی های دسترسی به داده مثل ADO و LINQ کار کرده باشه ، لایه های data access layer و business logic layer کامل بشناسه ...
حالا باز خودشون بیشتر باید توضیح بدن .