۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۱۵:۲۸
صفحهها: 1 2
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۵۰:۵۰
(۰۹-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۱۵:۲۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]ورژن جدید فایرفاکس 3.5آه ه, یه خبر بد:
افزونه ایرانویج که بچه های همین سایت طراحی کردند با نسخه 3.5 سازگار نیست!
ولی در کل این نسخه ارتقاع قابل توجهیه
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۰۵:۰۳
باید بگیم نسخه 3.5 با افزونه ایرانویج که بچه های همین سایت طراحی کردند سازگار نیست!
باید بهشون ایمیل بزنیم بگیم سازگار کنین خودتونو با ما!!
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۱۵:۳۹
(۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۰۵:۰۳)Salivan نوشته است: [ -> ]با اجازتون من پیش دستی کردم.
باید بگیم نسخه 3.5 با افزونه ایرانویج که بچه های همین سایت طراحی کردند سازگار نیست!
باید بهشون ایمیل بزنیم بگیم سازگار کنین خودتونو با ما!!
طی ایمیلی به ایشان روی این مورد تاکید کردم که اگر این نسخه اصلاح نشه از طرف ایران ویج تحریم می شه و دیگه کسی از بچه های ما از این مرورگر (عمرا تو خواب) استفاده نمی کنه
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۲۲:۵۵
(۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۱۵:۳۹)Darg نوشته است: [ -> ]طی ایمیلی به ایشان روی این مورد تاکید کردم که اگر این نسخه اصلاح نشه از طرف ایران ویج تحریم می شه و دیگه کسی از بچه های ما از این مرورگر (عمرا تو خواب) استفاده نمی کنه
ایول....
پیمان جان پس منتظر باش که امروز فردا نسخه 4 رو بده بیرووون!(یا آپدیت) پست بده!
+
فکر کنین!
همین بروبچه هایه خودمون اگه از یه برنامه استفاده نکنن چه اتفاقی میوفته!!!!
شرکته ورشکست میشه!
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۵۷:۳۸
(۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۲:۴۶:۳۸)Payman62 نوشته است: [ -> ]شمام که هر چی ما میگیم یه ایرادی بگیر .نه بابا سر شبی تو تلویزیون ملی ایران (به قول بعضی ها رسانه ملی) گفت: نسخه 3.5 فایرواکس ! محشره
تستش کردی که میگی قابل توجهه؟ سرعتش چطوره؟ تازه میخوام الآن دانلودش کنم.
منم دوییدم اومدم اینجا پست زدم
تازه بی بی چل هم الان می گفت نسخه 3.5 بد ه بد. منم بیشتر رو همین حساب اومدم رو همین نسخه
ولی گذشته از شوخی
آره تغییراتی که داره محسسوسه
مثلا یه 7 پیج از ایرانویج روی حالت ذخیره بود. قبلا یه 30 ثانیه ای طول می داد تا بازشون کنه اما بعد از نصب حیرت زده شدم, شاید کمتر از 10 ثانیه هم نشد
حافظه رو دیدم همین 11 تا پیج از فروم ایرانویح + یکی از خود سایت فایرفاکس قبل از نصب چک کردم 151 مگ بود الان شده 110 مگ که البته نمی شه به گزارش حافظه ای که ویندوز می ده اینقدر روشن اعتماد کرد.
رو نسخه 3.1 که بودم افزونه فارسی کردن منو ها ایراد داشت. اما تو این نسخه که اومدم دیدم به خوبی شناخت بدون اینکه بخوام دوباره نصب یا تنظیم کنم, تغییرات زبان فارسی رو اعمال کرد.
بقیش هم داشتم تو وبلاگ فایرفاکس می خوندنم (مثلا پشایبانی اولیه از HTML5) که جناب عالی پست دادی و بنده رو مشعوف کردی (اگر دیکته مشعوف رو درست نوشته باشم)
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۴:۵۸:۱۵
و یک چیز دیگه:
زمان بارگذاری آفلاینش هم تقریبا دوبرابر شده (بر اساس تست خودم) و کیفیت بازخوانیش قابل قبول تر از قبل هست (منظور نسخه 3.1 که خودم استفاده می کردم)
زمان بارگذاری آفلاینش هم تقریبا دوبرابر شده (بر اساس تست خودم) و کیفیت بازخوانیش قابل قبول تر از قبل هست (منظور نسخه 3.1 که خودم استفاده می کردم)
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۰۸:۵۱:۲۷
پستی که در این رابطه در وبلاگم گذاشتم.
نسخه نهایی مرورگر فایرفاکس ۳.۵ جهت دانلود
دانلود: Firefox 3.5 با حجم ۷.۷ مگابایت
نسخه نهایی مرورگر فایرفاکس ۳.۵ جهت دانلود
دانلود: Firefox 3.5 با حجم ۷.۷ مگابایت
۱۰-تير-۱۳۸۸, ۱۴:۵۹:۲۷
ببینم مگه این نسخه جدید با قالب یا پلاگین های ایرانویج مشکلی داره ؟
چون هنوز دانلود نکردم تا تست کنم ببینم چطوریه..
چون هنوز دانلود نکردم تا تست کنم ببینم چطوریه..
۱۱-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۰۳:۲۴
این پایین پاسخ سریع یکم مشکل پیدا کرده (البته نسخه لینوکسش که فکر کنم آخرین هم نباشه با یه اسم عجیب)
۱۲-تير-۱۳۸۸, ۰۰:۰۹:۳۷
(۱۱-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۰۳:۲۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]این پایین پاسخ سریع یکم مشکل پیدا کرده (البته نسخه لینوکسش که فکر کنم آخرین هم نباشه با یه اسم عجیب)آره تو نسخه وین هم هست!
صفحهها: 1 2