ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال در مورد ماژول؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
با سلام

یعنی جا هایی که مشخص کردمو سیم بکشم؟
و به عنوان خروجی استفاده کنم
دوست عزیز ببینم مال شماعین اینکه عکسشو گذاشتین یعنی ایسی نداره انجاش خالیه؟///// این مدل که عکس گذاشتی ttl
اره دقیقن البته نه پین های که یه خروجی ماژوال وصل میشن بلکه پینای روبری اونا که کاره خیلی اسونسیه
با سلام
چون عکسی ازش نداشتم روی این عکس مانور میدم نه ماژوال من آی سی داره
دقیقا میشه بگین کدومش؟
بفرماین اگه انون یکیا به خروجی وصل بودن برعکس میشه
پس اینا چین؟
والامهندس من این ماژوال از نزدیک ندیدم ولی خوب تست کن ببین به کجا ها وصل هستن به پینهای خروجی وصل نیستن؟/ ولی فکر نکنم ربطی به ماجرا داشته باشن اگه تون کار که گفتم انجام بدین مشکل حله .
من یه پروژه مشابه چیزی که دنبالشی داشتم. که از پورت COM استفاده کردم. دیتایی با همین طول رو بین دو کامپیوتر با استاندارد 802.11 (تو فرکانس 2.4 GHz) ارسال کردم. اول از ماژولای TLP 434A و RLP434A (فرستنده و گیرنده جدا) استفاده کردم (با شماتیک زیر )ولی جوابش خوب نبود.
دفعه دوم از ماژولای ترنسیور HM-TR استفاده کردم. این ماژول رو می شد مستقیما به پورت سریال COM متصل کرد(مشکل رابطم حل شد). راه اندازیشم کاری نداره. شماتیک مدارمم برات می ذارم. (اینم بگم که هزینه این مدار 3 برابر هزینه ساخت مدار قبلیم شد ولی جوابی که ازش گرفتم عالی بود)
(۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۲۸:۱۴)linaz نوشته است: [ -> ]من یه پروژه مشابه چیزی که دنبالشی داشتم. که از پورت COM استفاده کردم. دیتایی با همین طول رو بین دو کامپیوتر با استاندارد 802.11 (تو فرکانس 2.4 GHz) ارسال کردم. اول از ماژولای TLP 434A و RLP434A (فرستنده و گیرنده جدا) استفاده کردم (با شماتیک زیر )ولی جوابش خوب نبود.
دفعه دوم از ماژولای ترنسیور HM-TR استفاده کردم. این ماژول رو می شد مستقیما به پورت سریال COM متصل کرد(مشکل رابطم حل شد). راه اندازیشم کاری نداره. شماتیک مدارمم برات می ذارم. (اینم بگم که هزینه این مدار 3 برابر هزینه ساخت مدار قبلیم شد ولی جوابی که ازش گرفتم عالی بود)
سلام
فکر نکنم زیاد هم گرون باشه !
با آنتن آمادش حدود30تومن !!!
یه سوال:
میشه بگین فاصله دو کامپیوتر از هم چقدر بود؟؟؟
(۱۸-مرداد-۱۳۸۸, ۰۵:۱۰:۳۸)abbas68 نوشته است: [ -> ]پس اینا چین؟

با سلام
نظر دیگر دوستان چیه؟
مثل:1nafar و t3r!p3000 و ........دیگر دوستان
عباس جوون که به 68 علاقه داره نوشته است:نظر دیگر دوستان چیه؟
مثل:1nafar و t3r!p3000 و ........دیگر دوستان
من نظرم مساعده !!!!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------

مهندس دقت کنی در اکثر ماژول ها و حتی ال سی دی ها چنین جمپری وجود داره !

بهتر بگم خروجی آی سی ماژول فوق سریال و با استاندارد TTL هستش که برای راحتی کار یه MAX232 هم گذاشته تا بدون دردسر بشه به کامپیوتر وصلش کرد !
حال اگر آن جمپر ها را که با لحیم عوض می شن عملا آی سی MAX232 رو غیر فعال کرده و خروجی ماژول فوق استاندارد TTL خواهد داشت !

من ایرادی نمی بینم و نمی دونم الان ایراد شما کجاست !؟؟؟؟؟
(۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۰۰:۳۸)sita_rampail نوشته است: [ -> ]
(۱۹-مرداد-۱۳۸۸, ۰۰:۲۸:۱۴)linaz نوشته است: [ -> ]من یه پروژه مشابه چیزی که دنبالشی داشتم. که از پورت COM استفاده کردم. دیتایی با همین طول رو بین دو کامپیوتر با استاندارد 802.11 (تو فرکانس 2.4 GHz) ارسال کردم. اول از ماژولای TLP 434A و RLP434A (فرستنده و گیرنده جدا) استفاده کردم (با شماتیک زیر )ولی جوابش خوب نبود.
سلام
فکر نکنم زیاد هم گرون باشه !
با آنتن آمادش حدود30تومن !!!
یه سوال:
میشه بگین فاصله دو کامپیوتر از هم چقدر بود؟؟؟

نگفتم گرونه گفتم نسبت به مدار اولیه ای که درست کردم قیمتش 3 برابر شد،
من تا برد 300 متر با فاصله 1.5 متمر از زمین امتحانش کردم جواب داد
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5