۱۶-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۲۵:۴۸
۱۶-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۰۲:۳۳
babyy جان، بخش آموزش فتوشاپ رو دیدی؟
اگر ندیدی یه سری بهش بزن. داخلش آموزش فارسی نویسی هم داره. دربارش هم بحث شده.
اگر ندیدی یه سری بهش بزن. داخلش آموزش فارسی نویسی هم داره. دربارش هم بحث شده.
۱۶-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۴۹:۳۵
سلام
آموزش فتوشاپ رو میگی ؟؟
نه ندیدم
چقدر شبیه PFE امیرجان بود !!
پس اینا همه همین طوری کار مکنن !!
یه سوال ؛ بعدا مثلا اگه بخواییم با اسکریپت نویسی فلش یه متن فارسی و بنویسم از این جور کارها ؛ به مشکل بر نمیخوریم با این روش ؟؟؟
یعنی اگه همون متن عجیب غریب و بنویسیم داخل سورس بعد فونتشو عوض کنیم ؛ فارسیش به نمایش در میاد ؟؟ یا اصلا نمیشه با این روش ؟؟
آموزش فتوشاپ رو میگی ؟؟
نه ندیدم
چقدر شبیه PFE امیرجان بود !!
پس اینا همه همین طوری کار مکنن !!
یه سوال ؛ بعدا مثلا اگه بخواییم با اسکریپت نویسی فلش یه متن فارسی و بنویسم از این جور کارها ؛ به مشکل بر نمیخوریم با این روش ؟؟؟
یعنی اگه همون متن عجیب غریب و بنویسیم داخل سورس بعد فونتشو عوض کنیم ؛ فارسیش به نمایش در میاد ؟؟ یا اصلا نمیشه با این روش ؟؟
۱۶-تير-۱۳۸۸, ۲۱:۵۴:۵۳
حقیقتش رو بخوای من فارسی نویسی با اسکریپت رو کار نکردم.
یه چیزایی شنیدم و یه چیزایی دارم ولی کلاً نمی دونم چطوریه.
برای فارسی نویسی توی فلش هم بهتره اول با همین فارسی نویس ها فارسی بنویسی و بعد متنتو تبدیل به Symbol کنی که داخل همه کامپیوتر ها نمایش داده بشه.
یه چیزایی شنیدم و یه چیزایی دارم ولی کلاً نمی دونم چطوریه.
برای فارسی نویسی توی فلش هم بهتره اول با همین فارسی نویس ها فارسی بنویسی و بعد متنتو تبدیل به Symbol کنی که داخل همه کامپیوتر ها نمایش داده بشه.
۱۶-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۲۱:۴۷
نقل قول: یه سوال ؛ بعدا مثلا اگه بخواییم با اسکریپت نویسی فلش یه متن فارسی و بنویسم از این جور کارها ؛ به مشکل بر نمیخوریم با این روش ؟؟؟
مشکل نداره . جواب میده .
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۵۹:۰۵
سلام
یعنی چه ؟؟ (یعنی چی ؟؟)
این فارسی سازها با یه فونتهایی کار میکنن دیگه ، خوب حالا اگه اون فونت رو سیستم طرف نصب نبود چی میشه ؟؟ شما رو سیستمی امتحان کردید که فونتها روش نصب بود ؟؟
ببخشیدا گیر دادم.
نقل قول: بعد متنتو تبدیل به Symbol کنی که داخل همه کامپیوتر ها نمایش داده بشه.
یعنی چه ؟؟ (یعنی چی ؟؟)
نقل قول: مشکل نداره . جواب میده .
این فارسی سازها با یه فونتهایی کار میکنن دیگه ، خوب حالا اگه اون فونت رو سیستم طرف نصب نبود چی میشه ؟؟ شما رو سیستمی امتحان کردید که فونتها روش نصب بود ؟؟
ببخشیدا گیر دادم.
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۰۲:۴۷
babyy نوشته است: ببخشیدا گیر دادم.
خواهش می کنم. تا جایی که بتونم کمک می کنم. آموزش تبدیل گرافیک و متن به Symbol رو امشب درست می کنم و میذارم توی پست بعدی.
اگر فارسی ساز یا فونت های اون توی کامپیوتر طرف نصب نباشه دو حالت پیش میاد.
1- اگر طرف با کد نویسی فارسی کرده باشه ممکنه فقط فونت به هم بریزه.
2- اگر با فارسی نویس نوشته باشی و طرف فونتشو نداشته باشه هیچی نمایش داده نمیشه و باید همون کاری رو که قراره بگم انجام بدی.
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۲۲:۴۹:۰۶
(۱۷-تير-۱۳۸۸, ۲۰:۵۹:۰۵)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
نقل قول: بعد متنتو تبدیل به Symbol کنی که داخل همه کامپیوتر ها نمایش داده بشه.
یعنی چه ؟؟ (یعنی چی ؟؟)
یعنی تبدیلش کنی به shape ... با Ctrl+B تبدیل میشه شکل . بعد دیگه فونت و اینا نیست ، شکله ... حالا صادق آموزششو میذاره ...
نقل قول:نقل قول: مشکل نداره . جواب میده .
واضحه ، باید فونت ها باشن ، اگه فونت ها نباشن کار نمی کنه ...
۱۷-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۵۲:۵۶
این هم آموزش. خیلی ساده درستش کردم.
آموزش فارسی نویسی در فتوشاپ رو هم بخونی اینو ساده تر انجامش میدی.
آموزش فارسی نویسی در فتوشاپ رو هم بخونی اینو ساده تر انجامش میدی.
۱۸-تير-۱۳۸۸, ۰۳:۴۸:۵۴
سلام
حالا اگه نسخه ME باشه ؛ و فونتهامون هم همون فونهای معمول باشه که نصب میشه با win ؛ دیگه این مشکلات پیش نمیاد درسته ؟؟
میخوام ببینم تهیه یه نسخه ME می ارزه ؛ یا فرقی نمیکنه
ممنون جه جواب میدید
نقل قول: واضحه ، باید فونت ها باشن ، اگه فونت ها نباشن کار نمی کنه ...
نقل قول: اگر فارسی ساز یا فونت های اون توی کامپیوتر طرف نصب نباشه دو حالت پیش میاد.
1- اگر طرف با کد نویسی فارسی کرده باشه ممکنه فقط فونت به هم بریزه.
2- اگر با فارسی نویس نوشته باشی و طرف فونتشو نداشته باشه هیچی نمایش داده نمیشه و باید همون کاری رو که قراره بگم انجام بدی.
حالا اگه نسخه ME باشه ؛ و فونتهامون هم همون فونهای معمول باشه که نصب میشه با win ؛ دیگه این مشکلات پیش نمیاد درسته ؟؟
نقل قول: یعنی تبدیلش کنی به shape ... با Ctrl+B تبدیل میشه شکلدر کل تو فلش همینکارو میکنن ؟؟ یعنی این فلشهایی که فارسی استفاده شده ، از همین روش استفاده میکنن ؟؟
میخوام ببینم تهیه یه نسخه ME می ارزه ؛ یا فرقی نمیکنه
ممنون جه جواب میدید
۱۸-تير-۱۳۸۸, ۰۶:۳۴:۰۰
نقل قول: در کل تو فلش همینکارو میکنن ؟؟ یعنی این فلشهایی که فارسی استفاده شده ، از همین روش استفاده میکنن ؟؟نمیشه جواب قطعی داد. بعضی ها استفاده می کنن و بعضی ها استفاده نمیکنن.
نقل قول: میخوام ببینم تهیه یه نسخه ME می ارزه ؛ یا فرقی نمیکنهمطمئناً ME رو داشته باشین کارتون راحتتر میشه و این مشکلات براتون پیش نمیاد.