ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کامپایلر جاوا !!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من تازه دارم جاوا یاد میگیرم اگه میشه یه کامپایلر خوب بهم معرفی کنید.
این سه تا خوبن : Eclipse ، NetBeans , JBuilder .
با اکلیپس و نت-بینز کار کردم ، eclipse خیلی باحال تره به نظرم . کلی هم پلاگین داره ..
سلام به نظر من هم eclipse باحال تره
خدانگهدار
از همه دوستان به خاطر معرفی کامپایلر تشکر میکنم.
البته به عنوان IDE برای GUI فکر میکنم netbeans خیلی خیلی بهتره. کسی که تا حالا گرافیکی ننوشته باشه هم میتونه با netbeans گرافیکی کار کنه! عجیب راهنمایی میکنه و برای هر دسنور کلی مثال میزنه! یادش بخیر 2 هفته ای باهاش کاز کزدم . . . Biggrin

راستی یکی از دوستام که عاشق متن باز و اپن سورس و . . . خیلی دلش می خواست با eclipse گرافیکی بنویسه. C++ رو که آخرش نتونست. شما جاوا کار کردین ؟ میدونین چی می خواد ؟
سلام دوستان
این ارور برای چیه ؟

[تصویر:  33y57op.jpg]
خاطر اینه  ک اسم کلاس با فایلت یکی نیست 
اسم فایلتو به wellcome.java تغییر نام بده و دوباره کمپایل کن  اسم کامل تو تصویر مشخص نیست
اینو بزن حل میشه :

javac Welcome.java

خطای دومم مربوط میشه به مسیر کلاس

احتمال میدم تازه دارید با جاوا آشنا میشید برای همین  اسم فایل و کلاس رو عوض کردید،غافل از اینکه نام فایل ذخیره شده باید با نام کلاسی که در کد استفاده کرده ی یکسان باشه.

به هر حال کد رو با اسم مورد نظرت کامپایل کردم
ه خاطر اینه  ک اسم کلاس با فایلت یکی نیست 
اسم فایلتو به wellcome.java تغییر نام بده و دوباره کمپایل کن  اسم کامل تو تصویر مشخص نیست
اینو بزن حل میشه :

javac Welcome.java

خطای دومم مربوط میشه به مسیر کلاس

احتمال میدم تازه دارید با جاوا آشنا میشید برای همین  اسم فایل و کلاس رو عوض کردید،غافل از اینکه نام فایل ذخیره شده باید با نام کلاسی که در کد استفاده کرده ی یکسان باشه.

به هر حال کد رو با اسم مورد نظرت کامپایل کردم

[attachment=13940]
سلام دوست عزیز
به نظرم JBuilder  گزینه مناسبی هست