۱۳-تير-۱۳۸۸, ۰۱:۰۲:۱۸
۱۳-تير-۱۳۸۸, ۲۳:۲۳:۰۵
این سه تا خوبن : Eclipse ، NetBeans , JBuilder .
با اکلیپس و نت-بینز کار کردم ، eclipse خیلی باحال تره به نظرم . کلی هم پلاگین داره ..
با اکلیپس و نت-بینز کار کردم ، eclipse خیلی باحال تره به نظرم . کلی هم پلاگین داره ..
۲۵-تير-۱۳۸۸, ۱۸:۲۴:۳۳
سلام به نظر من هم eclipse باحال تره
خدانگهدار
خدانگهدار
۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۲:۵۰:۱۸
از همه دوستان به خاطر معرفی کامپایلر تشکر میکنم.
۲۹-تير-۱۳۸۸, ۱۳:۳۸:۰۴
البته به عنوان IDE برای GUI فکر میکنم netbeans خیلی خیلی بهتره. کسی که تا حالا گرافیکی ننوشته باشه هم میتونه با netbeans گرافیکی کار کنه! عجیب راهنمایی میکنه و برای هر دسنور کلی مثال میزنه! یادش بخیر 2 هفته ای باهاش کاز کزدم . . .
راستی یکی از دوستام که عاشق متن باز و اپن سورس و . . . خیلی دلش می خواست با eclipse گرافیکی بنویسه. C++ رو که آخرش نتونست. شما جاوا کار کردین ؟ میدونین چی می خواد ؟
راستی یکی از دوستام که عاشق متن باز و اپن سورس و . . . خیلی دلش می خواست با eclipse گرافیکی بنویسه. C++ رو که آخرش نتونست. شما جاوا کار کردین ؟ میدونین چی می خواد ؟
۱۷-مرداد-۱۳۹۴, ۲۲:۳۶:۲۴
سلام دوستان
این ارور برای چیه ؟
این ارور برای چیه ؟
۰۷-بهمن-۱۳۹۶, ۱۶:۰۳:۲۳
خاطر اینه ک اسم کلاس با فایلت یکی نیست
اسم فایلتو به wellcome.java تغییر نام بده و دوباره کمپایل کن اسم کامل تو تصویر مشخص نیست
اینو بزن حل میشه :
javac Welcome.java
خطای دومم مربوط میشه به مسیر کلاس
احتمال میدم تازه دارید با جاوا آشنا میشید برای همین اسم فایل و کلاس رو عوض کردید،غافل از اینکه نام فایل ذخیره شده باید با نام کلاسی که در کد استفاده کرده ی یکسان باشه.
به هر حال کد رو با اسم مورد نظرت کامپایل کردم
اسم فایلتو به wellcome.java تغییر نام بده و دوباره کمپایل کن اسم کامل تو تصویر مشخص نیست
اینو بزن حل میشه :
javac Welcome.java
احتمال میدم تازه دارید با جاوا آشنا میشید برای همین اسم فایل و کلاس رو عوض کردید،غافل از اینکه نام فایل ذخیره شده باید با نام کلاسی که در کد استفاده کرده ی یکسان باشه.
۰۷-بهمن-۱۳۹۶, ۱۶:۰۶:۰۷
ه خاطر اینه ک اسم کلاس با فایلت یکی نیست
اینو بزن حل میشه :
javac Welcome.java
[attachment=13940]
اینو بزن حل میشه :
javac Welcome.java
[attachment=13940]
۰۹-فروردین-۱۳۹۷, ۱۲:۵۷:۵۴
سلام دوست عزیز
به نظرم JBuilder گزینه مناسبی هست
به نظرم JBuilder گزینه مناسبی هست