ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مد های Gta 5
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به برو بچ خوش تیپ
بیاین برای Gta مد قرار بدیم
من اولیش رو میزارم.
این مد خیلی باحال هست یعنی به بازی جون میده(راننده شخصی،جت شخصی،دزدی از خونه ها،امکانات جدید)
با این mod دیگر نیازی به trainer در بازی gta:sa نداریدودر ضمن می توانید super cj شوید یا با یک تماس به راننده شخصی توسط او به خانه یا جاهای دیگر برویدو یا ... برای نصب این مود بدین صورت عمل کنید :ابتدا فایل موجوددر فایل دانلود شده که به صورت zip می باشد را در مسیر دلخواه extract یا unzip نمایید.سپس از همان مسیر فایل های script.img و main.scm را در مسیری که gta نصب شده در پوشه script واقع در پوشه data به جای فایل هایی با همان نام ها کپی کنیید سپس
فایل american.gxt را از همان مسیر extract یا unzip شده در مسیری که که gta نصب شده در پوشه text به جای فایل ی با همان نام کپی کنید. حالا این mod نصب شده است. برای اضافه کردن امکانات این mod به بازی وارد بازی شده و بدین ترتیب عمل کنید: پس از پایان دمو به جای سوار دوچرخه شدن به نزدیکی خیابان بروید سپس با نگه داشتن کلید های g+y لیستی از ماشین ها می آید یکی را انتخاب نموده سپس کلید space رابزنید بعد از چند لحظه یک ماشین به نزدیکی شما می آید بازدن و نگه داشتن کلید c سوار ماشین شوید به خاطر داشته باشید برای سوار شدن ماشین در این حالت نباید کلید f یا enter را بزنید.پس از سوار شدن به ماشین کلید capslock رانگه دارید تا لیستی از مکان های مهم شهر بیاید .از این لیست johanson house را انتخاب نماییدو کلید space رابزنید راننده ماشین شما را به خانه میبرد بعد از رسیدن به خانه با کلید f یا enter از ماشین خارج شوید.برای وارد خانه شدن باید ماموریت اول تمام شود می توانید خودتان ماموریت را تمام کنید یا با نگه داشتن کلید n پس از دمو مرحله راتمام کنید سپس وارد خانه شوید. در نزذیکی میز ناهارخوری یک در بسته وجود دارد به آن نزدیک شوید تلویزیون بزرگی ظاهر می شود دراین هنگام بازدن کلید g اسامی مودها می آید وبا زدن کلید y مودها فعال یا غیر فعال می شوند بازدن دوباره g مود بعدی می آید و به همین ترتیب آن را هم بازدن کلید y فعال یا غیر فعال کنید . به همین صورت تمامی مود ها را فعال کنید و با زدن کلید f یا enter از آن خارج شوید و لذت ببرید.
با نگه داشتن کلید وسط ماوس و c در هر جایی از بازی می توانید بازی را ذخیره کنید.
با نگه داشتن کلید راست ماوس و shift انواع اسلحه در اطراف شما می آید.
جان و جلیقه شما هرگز تمام نمی شود.
با سوار شدن به هر ماشین و نگه داشتن کلید n ماشین شما نسبت به هر چیزی ضد ضربه میشود ودر ها قفل می شود و با نگه داشتن n در ماشین باز می شود.
دیگر نگران چپ کردن ماشین نباشید اگر ماشین شما چپ کرد مدتی صبر کنید تا دوبار ه به حالت اولیه باز گردد.
دیگر هرگز از موتور پرت نخواهید شد.
با نگه داشتن کلید های w و y در هر جایی به جز خانه سوار موتور می شوید
البته سیو های قبلی کارنمی کنند.
دانلود کنید
سلام
اومدم بگم میخوام هر وقت که اومدم یه ماشین +یک مد بزارم برای دانلود.
فعلا بای.
اومدم با دو تا مد کلو این فایل رو برای استفاده از مد نیاز دارید پس اول دانلود کنید

این مد به بازی کوسه اضافه میکنه البته اگه بیفتید تو آب حسابتون رسیدست و میمیرید با یک حرکت تیز
دانلود

با این مد میتونید کاملا ماشین رو مدیریت کنید از جمله :
باز کردن هر در ماشین بصورت جدا
باز کردن صندوق عقب
باز کردن کاپوت
روشن و خاموش کردن موتور ماشین
روشن و خاموش کردن چراغ ها
روشن و خاموش کردن سیستم راننده خودکار
دانلود
منبع:http://gta-gamers.7forum.net
دانلودمن از دوستان معذرت میخواهم آدرس مد دوم رو نذاشتم
دانلود
سلام دوست عزیز
الان دیگه تقریبا" بیشتر GTA IV بازی می کنند و GTA:SA رو دیگه کم کم دارن فراموش می کنن.الان فقط مد GTA IV می چسبه!017Happy
من خودم 2 بار GTA:SA رو تموم کردم :یکبار بدون کد تقلب و .... | یکبار هم با کد تقلب و ترینر(چه شود!!!Biggrin) ClapClapHappyHappyHappy
پس اگه برای GTA IV مد بزارین جالبتر نمیشه؟AtShy
بابا
گرافیک 1 گیگ کجا بوده جی تی ای جدیده با گرافیک 512 تیک داشت حتا درایورها هم نصب بود خیلی سنگینه
قبوله از این به بعد برای gta iv مد میزارم.
اینم اولین مد
نام:Burger King mod
توضیحات:This mod replaces the interior of the "Burger Shot" with those of "Burger King" included the clothing of workers and the real menu. برای اطلاعات بیشتر به فابل redmeمراجعه نمایید.
حجم:1.954 MB
دانلود
(۱۵-تير-۱۳۸۸, ۱۱:۳۴:۵۶)Fireninja نوشته است: [ -> ]سلام دوست عزیز
الان دیگه تقریبا" بیشتر GTA IV بازی می کنند و GTA:SA رو دیگه کم کم دارن فراموش می کنن.الان فقط مد GTA IV می چسبه!017Happy
من خودم 2 بار GTA:SA رو تموم کردم :یکبار بدون کد تقلب و .... | یکبار هم با کد تقلب و ترینر(چه شود!!!Biggrin) ClapClapHappyHappyHappy
پس اگه برای GTA IV مد بزارین جالبتر نمیشه؟AtShy

البته حرف شما درسته ولی اونایی که تازه دارن gta 5بازی میکنند که این چیزا
سرشون نمیشه مثلا دوست دارن واسه دست گرمی یه بار دیگه اون رو رد کنن.
من یه نظر دارم.با توجه به نظر شما ، امین جان و خودم ، یه مد GTA IV و روز بعد مد GTA 5 بزارید که همه استفاده ببرند!HappyClapWinkSmileAt017
سلام بچه ها
آقا دم این ژاپنیا گرمو میدونی چرا؟ آهان به خاطر:
Missile Ryosuke,hud Ryosuke,ac130 Ryosuke,....
و حالا یه مد پیدا کردم (بهتون میگم از کجا بگیرین فرصت بدید) آره یه مد که جی تی ای رو تبدیل میکنه به یه بازیه فوقلاده جذاب.
یعنی میشه فوق کانتر استریک . در این مد میتوانید 4 تیم با شخصیت های مختلف و در تعداد مشخص وارد بازی کنید و حالا میتونید خودتون جز یکی از این گروهها باشید و با تیم تون تیمهای دیگر را ناک اوت کنید.
واقعا دمشون گرم من که حال اساسی کردم
خوب دیگه حرف بسته حالا لینکش برید بگیرید حالشو ببرید:
http://u4.getuploader.com/gtamod/downloa..._09_06.zip
خوب البته یه مطلبی هست و اون اینکه توضیحات متنی در موردش چون با فونت ژاپنی بوده الان که نگاه کنید خرچنگ غورباقه است و شما هم مثل من قادر به ترجمه متن با گوگل نیستید و اگر بخواهید مثل من دکمه امتحان کنید حالتون گرفته میشه ولی من چون انسان خوبی هستم براتون میگم چیکار کنید:
برای رفتن به منوی اصلی alt+i
برای انتخاب space
برای بازگشت n
برای چپ و راست رفتن در منو از y و n
برای تغییر مقدار از هر کدام از اینهایی که مینویسم در جای خودش استفاده میکنید: e,q,shift,space
خوب برید وارد منو بشوید با اولی کاری نداریم میری دومی یعنی تیم ممبر حالا همه را با اسپیس به حالت آن در بیاورید و سپس مقدار هر کدام را با توجه به تغییر در قسمت بالای منو رو مقدار روشن قرار میدهید با استفاده از کلید های q,e
خوب این تازه برای تیم 1 بود حالا باید با y وارد قسمت بعدی بشید که اون هم برای همون تیم 1 هست پس دو بار وای رو بزنید حالا همون کارها رو تکرار کنید وباز در اینجا شما میتوانید تیم 3 و4 را هم مثل 1و2 انتخاب کنید
(حواستان باشد حتما مقدار های روشن را انتخاب کنید زیرا در غیر این صورت با شروع مسابقه با پیغام های مکرر وارد قسمت بعدی بشید که اون هم برای همون تیم 1 هست پس دو بار وای رو بزنید حالا همون کارها رو تکرار کنید وباز در اینجا شما میتوانید تیم 3 و4 را هم مثل 1و2 انتخاب کنید
(حواستان باشد حتما مقدار های روشن را انتخاب کنید زیرا در غیر این صورت با شروع مسابقه با پیغام های مکرر error مواجه خواهید شد)
خسته شدم هه هه هه نفسم در اومد همه اینارو که من نباید بهتون بگم خودتون بقیه راه رو برید کاری نداره

یه لینک دیگه هم هست که مربوط به همین گروه نرمافزاریه و اون هم لینکش اینه:
http://u4.getuploader.com/gtamod/downloa...0beta2.zip
خوب اون توضیح داخلش رو باز کنید ودر گوگل ترجمه کنید خیلی طولانی خسته نشید این هم یه ابر ترینر برای بازی هست.
خوب دم همتون گرم سایه من از سرتون کم نشه خداحافظ سعدی