ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اساتيد را دعوت ميكنم كه در اين سوال كمكم كنند. (شبكه)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
مي خواستم ببينم چطور مي شه با وي بي 6 برنامه اي تحت شبكه و بصورت تحت شبكه نوشت طوريكه مثلا از يك شهرستان ديگه بتونيم با برنامه ارتباط برقرار كنيم و يكسري اطلاعات را از اون برداريم.
اگه سوالم نامفهوم هست بفرماييد.
سلام
اول باید ای پی 2 طرف مقابل ولید باشه
دوم با کنترل winsock میتونی ارتباط برقرار کنی کار انچنان سختی نیست اسون هست.
دقیقا میخوای چه اطلاعاتی بفرستی؟
سلام
منظورتون چیه؟ مثلا" شما می خواین از اطلاعات کامپیوتر خبر بگیرین؟یا دو کامپیوتر رو در فواصل دور از هم ، با استفاده از اینترنت شبکه کنید؟اگه منظورتون همون کلاینت / سرور هست که باید از وینساک استفاده کنید.البته برای این کار چندین راه هست ولی باید یا با شبکه و یا با وینساک خوب کار کرده باشید و بتونید ازشون استفاده کنید.البته کنترل وینساک بهترین نیست ولی اغلب ازش استفاده می شه ، کاریشم نمیشه کرد!033
پس بیشتر توضیح بدین تا بهترین راه حل رو بهتون بگیم.At
خوب بیشتر توضیح بده برادر

شاید منظورتون شبکه هایی از نوع " اینترانت" باشه ؟؟
سلام.
لازم نیست 2 طرف ولید باشن. فقط سرور باید ولید باشه.
فایل آموزش کار با winsock رو 10 بار گذاشتم. سرچ کن پیدا میکنی.
سلام
راست میگی فقط یک نفر ولید باشن ای وای یادم نبود پس میتونم ویس و وب چت رومو راه بندازم !!!!!!!!!
البته که یک نفر (سرور) باید ولید باشه ، وگرنه یاهو مسنجر چطوری کار می کنه؟035
سلام
نه جناب درسته ولی من یه مدت بد جور درگیر ای پی ولید بودم
داشتم ویس واسه چت روم راه می انداختم نشد
بیشتر افراد با دیال اپ هستن
ولی فکر voice chat راحتم نمیزاره !!!
از تمامي اساتيد عذر مي خوام يه مدتي نبودم.
منظورم اينه كه من مي خوام برنامه اي بنويسم كه بانكش با اكسس هست و برنامه به اين صورته در هر شهرستاني يكسري از نرم افزار روي بعضي مراكز نصب مي شه و من مي خوام از تهران كه اصل كاري هست بتونم به يكسري از فيلدهاي بانك هر سيستمي كه خواستم در هر جا متصل بشم و بتونم ازش استفاده كنم و فقط عمل خواندن انجام بشه.
لازم به ذكره كه هر نرم افزاري بانك خودش رو داره و فقط سيستم تهران مي تونه به شهرستانها متصل بشه.
فكر كنم توضيح كاملي داده باشم.
سلام.
یا باید باهاشون شبکه باشی. یا اگه از طریق اینترنت میخوای وصل شی باید آیپی ولید باشن.
بعد کانکشن استرینگ رو که تنظیم میکنی آیپی سیستم مورد نظر رو میدی. یوزر پس میدی و بهش کانکت میشی.
(۱۶-تير-۱۳۸۸, ۰۴:۰۶:۱۵)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
یا باید باهاشون شبکه باشی. یا اگه از طریق اینترنت میخوای وصل شی باید آیپی ولید باشن.
بعد کانکشن استرینگ رو که تنظیم میکنی آیپی سیستم مورد نظر رو میدی. یوزر پس میدی و بهش کانکت میشی.
بله و بعد از اون به بانک اطلاعاتی وصل می شی و اطلاعات رو می گیری.البته بهتره از پسورد برای بانک اطلاعاتی برنامه ت استفاده کنی تا هر کسی نتونه بهش وصل بشه.فکر کنم MS ADO Data Control به کار بیاد چون بیشتر امنیت داره و می تونی بهش برای مرتبط کردن با بانک اطلاعاتی پسورد بدی.حالا اینچه جور برنامه ای؟ حجم عظیمی از اطلاعات رو باید بگیره یا فقط یه اطلاعات چند کیلوبایتی؟
:at:امیدوارم توضیحاتم درست و کافی بوده باشه!Happy
صفحه‌ها: 1 2