سلام
از دوستان کسی از دکد کردن یه سرور ps چیزی سرش میشه؟
من نسخه دوم ps ام داره حاظر میشه داده بودم یکی از دوستان دکدش کنه اما هنوز یه ریزش مونده مونده .اما با این حال که یه زرش مونده فقط 2تا از 40 تا انتی ویروس میشناسنش
اینم لینک اثباتش
http://www.virustotal.com/analisis/ce362...1246804468
خب این واقعا" افتضاحه که 2 تا 40 آنتی اونو میگیرن و اینجوری در 83% مواقع گیر میفته!
پس شما باید کدای احتمالیی رو که آنتی ها میشناسند رو گم و گور کنی!(; مثلا نوشتن App.taskvisible=False در رویداد Form_Load خیلی ضایعه است!(منظور در ویژوال بیسیک)
چون اکثر ویروس ها از این استفاده می کنند و نود در صد شناخته شده است!!ولی اگه بشدت می خواین از دست آنتی ها در امانش نگه دارید ، می تونید یه پکر بنویسید که کاره خیلی سختی هست و یا از یه پکر نا شناخته استفاده کنید!
ولی اگه بتونید با همین جابجایی کد تعداد آنتی هایی که اونو می شناسند به کمتر از 4 برسونید دیگه زیاد لازم نیست نگران باشید مگر اینکه اون چندتا آنتی از آنتی های معروف جهان مثل کسپر ، نود و ... نباشند.آنتی هایی مثل :Avira و ...که زیاد ازش استفاده نمیشه و تقریبا" برای اکثر کاربران اینترنت ناشناخته است ، نمیتونه مشکل زیادی بوجود بیاره!
جناب fireninja ایشون که گفتن 2تا از 40 تا فقط میتونه ps ایشونو شناسایی کنه
(۱۵-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۲۵:۲۲)lord_viper نوشته است: [ -> ]جناب fireninja ایشون که گفتن 2تا از 40 تا فقط میتونه ps ایشونو شناسایی کنه
سلام
ببخشید ، من یه جور دیگه متوجه شدم.ولی در هر حال باید ببینیم که در آخر چند تا آنتی اونو می گیره!(;
بهتره به جای کد کردن یا پک کردن از روشهایی که باعث غیر قابل شناسایی شدن برنامه میشن استفاده کنین
(۱۶-تير-۱۳۸۸, ۰۹:۵۴:۲۱)lord_viper نوشته است: [ -> ]بهتره به جای کد کردن یا پک کردن از روشهایی که باعث غیر قابل شناسایی شدن برنامه میشن استفاده کنین
مثل اضافه کردن یه ماجول عکس؟
یا چی؟
مثلا"؟؟ یه مثال بزنید خب.