ايران ويج

نسخه‌ی کامل: باز کردن پورت usb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
[/size]با سلام من تو یه شرکت کار میکنم که پورت usb یوزرهاشو بسته می خوام ببینم راهی هست که بازش کرد اینم بگم که از رو سرور بسته است . ممنون[size=large]
اینکار رو احتمال از reg انجام دادن یه جستجو توی گوگل بکنی مطالب خوبی گیرت میاد
تو کلید زیر یه مقدار مسیازی به اسم WriteProtect و برای بستن بهش مقدار 1 و باز کردن مقدار 0 میدی

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies
کسی که usb را براش میبندند، پس حتما admin را هم ازش میگیرن. یعنی run و reg را هم میبندند. پی یا باید به admin دسترسی پیدا کنه و یا میونبر بزنه.

ساده تر از این هم میشه......................

یه دونه فایله text جدید درست میکنی و در منوی file گزینه ی save as را میاری.

اونجایی که آدرسه ذخیره کردن را می خواد آدرسه درایوه کول دیسکت را می دی.
اینطوری میتونی به اطلاعات کول دیسک دسترسی داشته باشی. یعنی هم میتونی کپی کنی و هم paste .

بعضی جاها حرفه ای عمل میکنند. اگه نشد بگو تا یه راهه دیگه بهت بگم.
(۲۰-تير-۱۳۸۸, ۱۷:۲۴:۱۰)mahdi20 نوشته است: [ -> ]کسی که usb را براش میبندند، پس حتما admin را هم ازش میگیرن. یعنی run و reg را هم میبندند. پی یا باید به admin دسترسی پیدا کنه و یا میونبر بزنه.

ساده تر از این هم میشه......................

یه دونه فایله text جدید درست میکنی و در منوی file گزینه ی save as را میاری.

اونجایی که آدرسه ذخیره کردن را می خواد آدرسه درایوه کول دیسکت را می دی.
اینطوری میتونی به اطلاعات کول دیسک دسترسی داشته باشی. یعنی هم میتونی کپی کنی و هم paste .

بعضی جاها حرفه ای عمل میکنند. اگه نشد بگو تا یه راهه دیگه بهت بگم.

سلام
دوست عزیز من این کارهایی که گفته شد رو انجام دادم اما هنوز پورت usb من کا نمی کند لطفا کمک و راهنمایی کنید
این کاری که ادمین کرده داره اعصاب منو خورد می کنه لطفا راهنمایی بفرمایید
خوب شاید اصلا از Setup Motherboard اونها رو کلا غیر فعال کرده باشن. ببین زمانی که Flash به USB وصل

می کنی، توسط ویندوز شناسایی می شه یا نه.
سلام اگه رجیستری بسته باشه با توابع API نمیتونی رجیستری رو دستکاری کنی ولی تو دلفی با کلاس رجیستری به راحتی میشه این کار رو کرد. با دستور API ارور میده که شما دسترسی ندارین.
خودم که یک اتوران ریمور نوشتم به این مشکل پی بردم.شاید واسه من اینطوری بوده ;)

ممنون
موقع بالا اومدن سیستم f8 رو بزن
اگه سیستم ها دومین هستن safe mode with network و اگه work group هستن همون safe mode رو بزن بیا بالا
بیشتر برناما هایی که usb رو می بندن تو این قسمت ران نمیشن
و یا اینکه از virtual windowsها استفاده کن
موفق باشید
(۱۳-تير-۱۳۸۹, ۰۱:۴۳:۰۰)Di Di نوشته است: [ -> ]خوب شاید اصلا از Setup Motherboard اونها رو کلا غیر فعال کرده باشن. ببین زمانی که Flash به USB وصل می کنی، توسط ویندوز شناسایی می شه یا نه.
سلام.
اين اتفاق براي من هم در شركت افتاده. فلش رو كه به سيستم ميزنم، اصلا سيستم نمي شناسه (نه از آيكون سمت چپ پايين كنار ساعت خبريه، نه از درايو فلش در my computer)
safe mode و رجيستري رو هم تست كردم، اما جواب نداد.
ولي يه پرينتر به كامپيوتر من از طريق USB وصله كه كار مي كنه.
در ضمن نرم افزاري هم روي سيستم من براي اين منظور نصب نشده.
اگه دوستان راهي به ذهنشون ميرسه، لطفا راهنمايي كنن.
من به رجيستري و run دسترسي دارم.
با تشكر.
شما به همون پورت USB که پرینتر وصل هست، فلشتون رو وصل کنید ببینید باز هم دیتکت نمی کنه، چون اگه پورت USB

رو از ستاپ مادربورد ببندید، پرینتر هم نمی تونه متصل بشه.
(۱۹-بهمن-۱۳۸۹, ۱۰:۴۳:۳۰)Di Di نوشته است: [ -> ]شما به همون پورت USB که پرینتر وصل هست، فلشتون رو وصل کنید ببینید باز هم دیتکت نمی کنه، چون اگه پورت USB

رو از ستاپ مادربورد ببندید، پرینتر هم نمی تونه متصل بشه.

ديتكت نكرد.
ولي مادربوردم ، گيگاست و ظاهرا اين قابليت رو داره.
ولي از IT هم پرسيدم ، گفتن از مادربورد بستن.
چطوري بايد از طريق مادربورد بازش كنم؟
صفحه‌ها: 1 2